Fejlmeddelelse i projektet

Får du en fejlmeddelse imens du arbejder i dit projekt?

hvis du får en fejlmeddelse imens du arbejder i dit projekt, bedes du venligst downloade den nyeste version af vores designprogram og installere det igen.

Installer diagnosticeringsværktøjet

Hvis du stadig har problemer efter at du har gen-installeret designprogrammet, har vi brug for din hjælp til at diagnosticere problemet.

Klik på det følgende link for at installere diagnosticeringsværktøjet:

Windows: http://om.ssw-software.com/Clients/Flex/DiagnosisTool.exe

Mac: http://om.ssw-software.com/Clients/Flex/DiagnosisTool.dmg

Hvordan fortsætter jeg med diagnosticeringsværktøjet?

Hvis du har installeret diagnosticeringsværktøjet, skal du fortsætte som følger:

1. Vælg hvor programmet skal gemmes C:\\Program\\...
  2. Du skal derefter bare klikke på "næste". Programmet åbner sig automatisk.
  3. Fortsæt som normalt i designprogrammet, og udfør de trin som førte til fejlen.
  4. Luk derefter programmet og vælg hvor du vil gemme.
  5. Her gemmes nu en zip-fil.

Send os venligst denne zip-fil og et skærmbillede af fejlmeddelsen. Begge dele skal sendes til kundeservice@saal-digital.dk.