Få 35% rabat med en Saal Digital Professional-konto

For fotografer, bureauer og freelancere

For fotografer, bureauer og freelancere

Er du fotograf, et bureau eller en virksomhed? Ønsker du at sælge professionelle fotoprodukter af højeste kvalitet til dine kunder? Så er Saal Digital den rigtige partner for dig. Har du lige startet din egen virksomhed? Vi støtter dig lige fra starten og giver dig en rabat på 35 % på alle produkter.

Oversigt over betingelser

Oversigt over betingelser

  • Din personlige rabat gemmes direkte på din konto efter vellykket registrering.
  • Der er ingen gebyrer og ingen tidsbegrænsning
  • Kan ikke kombineres med andre tilbud og værdikuponer
  • Kan ikke overdrages

Dine fordele med en professionel konto

Professionel zone

Professionel zone

I den professionelle zone finder du alle de oplysninger, du har brug for om farvestyring, dataforberedelse og dimensioner og opløsninger. Brug vores skabeloner til Photoshop og InDesign til at designe dine produkter i din egen software.

ICC-profiler

ICC-profiler

Arbejd i overensstemmelse med ICC-specifikationerne for at sikre de bedst mulige resultater. Brug vores ICC-profiler til kalibrering for et optimalt farveresultat.

50 % rabat på prøveprodukter

50 % rabat på prøveprodukter

Skab et professionelt salgsværktøj med Saal Digitals prøveprodukter, og præsenter dine vigtigste billeder på en stilfuld og sofistikeret måde. Skab din egen personlige portefølje, og præsenter dine kunder for produkter af høj kvalitet som fotobøger, vægdekorationer og kort.

Professionel linje

Professionel linje

Fotobogen i topkvalitet med en vis wow-faktor. Tilbyd dine kunder det lille ekstra. Håndlavet, med læderomslag og, som altid, uden producentlogo. Vores Professional Line-produkter med deres luksuriøse akryl- og kunstlæderomslag giver en helt særlig oplevelse. Den attraktive præsentation fuldendes af den eksklusive gaveæske.

Saal Fotoportal

Saal Fotoportal

Din skræddersyede onlineløsning til professionel fotografering. Vores portal er specielt designet til fotografer, bureauer og virksomheder for at gøre det lettere at uploade, dele og sælge dine fotografier og projekter kommercielt. Med dette sikre og effektive værktøj kan du optimere dit workflow og øge dit salg - uden skjulte omkostninger eller provision.

Hvorfor vælge Saal Digital

Top kvalitet

Top kvalitet

Fotoprodukter af høj kvalitet i strålende kvalitet - det er, hvad Saal Digital står for.

Uden logo

Uden logo

Vi tilbyder alle vores produkter uden logo. Du får fuldstændige neutrale produkter i høj kvalitet, og du kan bruge hele designoverfladen uden begrænsninger.

Direkte fra producenten

Direkte fra producenten

Du modtager alle ordrer direkte fra producenten Saal Digital. Det garanterer hurtigere levering og problemfri kommunikation.

Hurtig levering

Hurtig levering

Med en produktionstid på blot et par arbejdsdage modtager du dine fotoprodukter hurtigt. Leveringen er endnu hurtigere med ekspreslevering.

Risikofri bestilling

Risikofri bestilling

Vi tilbyder en række forskellige sikre betalingsmuligheder for dine ordrer.

Tilfredshed garanteret

Tilfredshed garanteret

Hos Saal Digital bestiller du uden risiko, fordi din tilfredshed er central i vores virksomhedsfilosofi.

Design nu