Miljøvenlige og bæredygtige gaver

Vil du gerne træffe mere bæredygtige valg, når du skal købe gaver? Med vores mange tilpasningsmuligheder er det nemt at vælge miljøvenlige materialer til dine prints, erstatte dit gavepapir med en stofpose eller bestille en evighedskalender, som du kan bruge år efter år. Oplev disse og mange flere bæredygtige gaveideer i denne artikel!

Udskift indpakningspapir med en specialtrykt stofpose

At pakke gaver ind i indpakningspapir er en hyggelig tradition, men skaber desværre en masse affald. En specialtrykt stofpose kan være løsningen på dette problem. Design din egen, så den passer til lejligheden, og gør den enten til en del af din gave eller brug den bare til at give gaver og tag den med hjem bagefter. Det er helt sikkert bedre end at købe noget for at smide det væk!

Brug en madkasse af metal

Brug en madkasse af metal

En madkasse med specialfremstillede fotos til skolen, børnehaven eller kontoret vil med garanti lyse din dag op! Godt nok er vores fødevaresikre metalkasse også mere bæredygtig end at pakke din frokost ind i papir eller folie eller bruge en madkasse i plastik.

Design din kalender til genbrug

Design din kalender til genbrug

Vil du gerne beholde din brugerdefinerede fotokalender i mere end bare et år? Det er ikke noget problem! Når du designer din kalender, har du mulighed for at vælge et evighedskalenderdesign, der kun viser måned og datoer, men ikke årstal eller ugedage. På den måde kan du nyde dine yndlingsbilleder, så længe du vil!

FSC®-certificeret papir

FSC®-certificeret papir

Vi bruger hovedsageligt FSC®-certificeret papir, som er produceret på bæredygtig vis

Produceret med solenergi

Produceret med solenergi

Med mere end 3,000 m² solcellemoduler er vores energibehov dækket de fleste dage

Kulstofneutral

Kulstofneutral

Vi kompenserer for uundgåelige CO₂-emissioner ved at investere i globale miljøprojekter

Ansvarlig forsendelse

Ansvarlig forsendelse

Når det er muligt, sender vi vores pakker CO2-neutralt

Vælg et betræk fremstillet af naturlige materialer

Vælg et betræk fremstillet af naturlige materialer

Hver eneste lille smule gør en forskel, og derfor tilbyder vi bæredygtige omslagsvarianter til din brugerdefinerede fotobog eller gaveæske. Du kan vælge mellem linned i forskellige farver og endda et omslag af kork, som du kan personliggøre med tekst og clipart! Hvad vil du vælge?

Udskriv din fotoplakat på bæredygtigt papir

Udskriv din fotoplakat på bæredygtigt papir

De mest bæredygtige papirer er dem, der er fremstillet af hurtigt voksende materialer. Derfor tilbyder vi ikke kun kunst- og plakatprint på bomuldspapir af høj kvalitet, men også på Hahnemühle Natural Line-papir, der er fremstillet af hurtigt voksende hamp- og bambusfibre. Opdag alle muligheder nu!

Brugerdefineret foto bordkalender med træstativ

Brugerdefineret foto bordkalender med træstativ

Sig farvel til plastik med vores tilpassede bordkalender. Vis dine kalendersider i en elegant træstativ lavet af bøgetræ. Tip: Hvis du ønsker at være endnu mere bæredygtig i dit køb, skal du sørge for at bestille dine fotos som en evighedskalender, så du kan genbruge dem i mange år fremover!

Opdag flere festlige julegaver!

Design nu