meget god
4.8 / 5
af 34 kundeanmeldelser
5 stjerner
29
4 stjerner
5
3 stjerner
0
2 stjerner
0
1 stjerne
0


  • Vis alle
  • Del din købsoplevelse nu
Særun skrevet d. 29.12.2017
Virkelig god kvalitet og smukt lavet .. kundeservice er exceptionel gode!!
Særun skrevet d. 29.12.2017
Fantastisk god kvalitet og en god kundeservice
Louise skrevet d. 28.12.2017
Har kun ros til jer ! det er nogle så flotte bøger ! har måtte bestille en bog mere da flere i familien ville have en :)
Anmeldelse fra 27.12.2017
Jeg er ovenud tilfreds med produktet, som er en foto bog. Det var nemt at designe, og redigere. Resultatet er rigtig godt, god billedkvalitet , flotte farver og alt i alt anbefalelsesværdigt .
MIchelle skrevet d. 25.12.2017
Jeg har bestilt et vægbillede på lærred gennem Saal-digital og er meget tilfreds. Programmet det laves i er nemt at navigere og har mange redigeringsmuligheder hvilket gør man ikke behøves redigere billedet inden man laver sine billeder. Efter jeg havde lagt bestillingen gik der én dag hvorefter produktet var afsendt, hvilket er super tilfredsstillende og virkelig god service. Ikke sidste gang jeg anvender Saal-Digital til at få fremkaldt billedeprodukter.
Randi Hedegaard skrevet d. 15.12.2017
Anmeldelse af fotobog; Jeg modtog bogen som aftalt, den har hård omslag og det er flot lavet, hvor man allerede har et flot billed på første side. Farver og kvaliteten på de enkelte billeder er et meget tilfredsstillende resultat. Siderne er tykkere en et normalt A4 ark og det gør det nemt at bladre i bogen. Billederne er trykt fuldstændigt som programmet viser det på skærmen. Jeg bestilte også gaveæsken og den er så fin. Jeg er ovenud tilfreds med produktet.
Martin skrevet d. 15.12.2017
Bestilte en fotobog med nogle af mine danske landskaber. Billeder fremstod flot i bogen og bogen var af god kvalitet. Billederne var en smule mørke, men jeg vælger at tro det er min egen skærm der trænger til kalibrering :)
Bestilte søndag og mandag blev bogen sendt afsted, så super hurtigt produktion.
Så alt i alt en super oplevelse
Hanne skrevet d. 14.12.2017
Da jeg på Facebook så tilbuddet om at teste fotohæftet fra Saal Digital Danmark, syntes jeg det lød utroligt spændende - det måtte jeg da prøve. Jeg valgte at lave et hæfte med mine bedste 'skud' fra min Instagram profil,  (@hanneelbaekh), hvor jeg har indsat eksempler fra fotohæftet.

Jeg har tidligere lavet fotobøger og -hæfter fra andre udbydere, så det var interessant at afprøve Saal Digital Danmarks program og vurdere produkterne op mod hinanden. Jeg synes Saal Digital Danmarks designprogram var let at anvende og meget intuitivt ift. de funktioner, jeg gerne ville anvende.

Efter min bestilling var leveringstiden ganske kort - fotohæftet blev få dage efter leveret til min pakkeshop. Selve hæftet var i et utroligt flot finish, farverne stod skarpt og billederne var perfekt gengivet. Jeg er meget tilfreds med resultatet!

Jeg kan derfor varmt anbefale brug af Saal Digital Danmark, hvis man vil have sine digitale billeder trykt i et flot fotohæfte. Samtidig siger jeg mange tak for, at jeg fik lov at afprøve produktet.
Lizette skrevet d. 13.12.2017
Super kvalitet og hurtig leveringstid
Stig skrevet d. 12.12.2017
Jeg valgte at bruge muligheden for at kunne lave en fotobog hos Saaldigital og det er jeg glad for, jeg fik en rabat på 225kr imod at lave en anmeldelse på min blog og den har jeg skrevet. Jeg har ikke noget negativt at sige. Kommunikationen hele vejen igennem forløbet var meget tilfredsstillende. Leverancen gik hurtigt. Produktet var i topkvalitet.

Mvh Stig Martin Andersen
Sara skrevet d. 11.12.2017
Vi har efterhånden brugt Saal-digital en del gange, og det er simpelthen den bedste fotofremkaldelses side online. Hurtig levering, ekstremt god kvalitet af billeder/fotobøger og fotoplakater. Vi anbefaler Saal-digital til alle i vores netværk, suveræn produkt/pris.
Annika skrevet d. 11.12.2017
Jeg er rigtig glad og tilfreds med resultatet! Jeg fik det smukkeste vægbillede af min afdøde hest, og det er bare så flot! Rigtig god kvalitet, god indpakning så sikker fragt. Rigtig tilfreds, vil helt sikkert bestille her igen.
Anmeldelse fra 11.12.2017
Har lige bestilt et vægbillede da jeg fik en rabat kode fra Saal til det ind til nu er jeg positiv over deres servis. De er super hurtig til at svare hvis man har nogle spørgsmål. dejlig med en hurtig og god kundeservis. jeg havde spørgsmål vedr. beskæringslinjen da jeg ikke helt forstod hvordan jeg skulle placerer billederne.
Frank skrevet d. 08.12.2017
Fin bog, let at layout med gode klare og natirlige farver, skarpt tryk og med meget flot gengivelse af billederne.
Anmeldelse fra 08.12.2017
Rigtig fin bog mens godkvalitet af billeder. Har prøvet at lave fotobøger andre steder, hvor kvaliteten slet ik har været ligeså godt
Anmeldelse fra 07.12.2017
Fantastisk hurtig og behjælpelig kundeservice. Utrolig kort leveringstid. Kvaliteten virker super til prisen. Kun have brugt flere tips om hvilket produkt man bør vælge. Fx. fungerer mindre fotos ikke så godt på lærred.
Thomas skrevet d. 07.12.2017
Kan kun anbefales -
Super hurtig service og meget fin kvalitet
Julie skrevet d. 07.12.2017
Dejligt at man kan vælge hvor "doven" man vil være i design, så hvis man ikke ønsker at pusle for meget med det, så kan man få god hjælp!

Fotobogen er super super flot og jeg er hammer glad for den!
Jack skrevet d. 06.12.2017
Faktastisk produkt, nemt at bestille
hurtig levering.
Fornuftigt pakke ind
Anmeldelse fra 05.12.2017
Jeg bestilte et vægbillede på Aludibond plade. Hjemmesiden er god, og bestillingen var nem. Jeg er meget tilfreds med billedets kvalitet - farverne er meget flotte.
Anmeldelse fra 04.12.2017
Super god hjemmeside, som er nem at navigere rundt i. Glæder mig til at modtage mine 2 vægbilleder :)
Randi skrevet d. 30.11.2017
Jeg bestilte en fotobog. Billederne er som forventet, farverne er klare som ønsket. Siderne i bogen er kraftige og nemme at bladre i. Omslaget er som lovet.
Bogen er godt pakket ind ved forsendelse. Alt i alt en god oplevelse, det kan anbefales
Finn skrevet d. 28.11.2017
er bare en meget tilfreds kunde og er ikke sidste gang jeg bestiler
Lisbeth skrevet d. 28.11.2017
Aldrig har jeg set så flotte fotobøger
Fantastiske materialer, kvalitet og helt unikt fladt
design af sider, giver en utrolig flot og lækker fotobog
Anmeldelse fra 27.11.2017
hej super glad for jers tilbud!! det eneste der driller mig er at det ikke kan lade sig gøre og trække et foto som har samme " navn.. i mit til fælde har jeg fx hentet fotos fra 3 forskælige mapper... hver mappe har fotos hvor der blot er løbende nr 1,2,3,4, osv. når der så er oploadet 2 fotos der har nr 4 som navn ja så driller det og jeg kan ikke trække det rigtige foto over... eller jo det kan jeg men på magisk vis bliver det blot ændret til det første fotos der har navn nr 4:) ellers meget bruger venligt! tak
Janne skrevet d. 26.11.2017
Rigtig godt tilfreds med både kvalitet , behandling og forsendelse for både fotobog og lærredsvægbillede. Flotte farver og kvalitet.
Christina skrevet d. 25.11.2017
Super hjemmeside, fantastiske foto produkter.
Programmet man downloader er meget brugervenligt, dog er det lidt svært at finde hvordan man skriver tekst i en fotobog
Elmer skrevet d. 05.10.2017
Perfekt print! Det ligner på en prik min kalibrerede skærm. Hjemmesiden er professionel med profiler og skabeloner, rigtig fedt!!
Kiehn skrevet d. 03.10.2017
Jeg har publiceret min første fotobog fra jer på min Facebook side @starphoto.eu.asia
Christina skrevet d. 21.09.2017
Overraskende god kvalitet og ekstrem hurtig levering!
Vil helt bestemt bruge Saal igen.
Nicholas skrevet d. 20.09.2017
Jeg har prøvet mange flere lignende produkter med jeg kan med guarante fortælle jer at jeg har været enormt tilfreds med både produktet og service i forhold til andre produkter i markedet ;)
Madlen skrevet d. 13.09.2017
Jeg har fået mit foto bog i går og den er super! Jeg anbefaler den til alle dem, som søger et personlig gave til familien eller venner.

Levering var hurtigt og alt gik uden problemer.
Jeg fik et gavekort, til at teste foto bogen. Tak for det. Og jeg vil helt sikker bestille mere fra jer.
Danke :)
♥️
Anmeldelse fra 11.09.2017
Super nem at bruge. Meget god hjemmeside som er nem at finde ud af. Det var super nemt at lave bogen.
Anmeldelse fra 09.09.2017
Super kvalitet. Det er en rigtigt god bog og den er meget flot.


Din mening er vigtig for os

Din produktanmeldelse bliver sendt videre til vores ledelse, som straks reagerer på dårligt feedback. Vi værdsætter selvfølgelig altid positiv feedback, men det er mere vigtigt for os at finde ud af, hvorfor du er utilfreds. Faktuelle kundeanmeldelser bliver altid offentliggjort på Saal-Digital hjemmesiden, forudsat at du har givet dit samtykke. Vi beder om din forståelse for, at subjektive kommentarer eller meget specifikke problemer ikke vil blive offentliggjort, og meget lange anmeldelser kan blive forkortet.
Tak for din anmeldelse
Udfyld venligst alle felter markeret med rødt.
Du skal acceptere vores fortrolighedspolitik
  • Giv os din mening mindst en gang!
  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    ikke bedømt

    Hvad kunne du ikke lide?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    ikke bedømt

    Hvad kunne du ikke lide?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    ikke bedømt

    Hvad kunne du ikke lide?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    ikke bedømt

    Hvad kunne du ikke lide?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    ikke bedømt

    Hvad kunne du ikke lide?

  •  
  •  
  • Offentliggør ikke denne mening.
    image/* Dette filformat er ikke tilladt. 8 Maksimal antal af uploads er nået. 4MB Den maksimale tilladte filstørrelse er {0} MB.
    Tilføj billede
  • Skal vi kontakte dig?
    Oplys venligst dit ordrenummer, dit navn og telefonnummer/e-mailadresse, så vi kan kontakte dig vedrørende din anmeldelse. Du kan selvfølgelig også vælge at være anonym.

  • Mit fornavn kan offentliggøres
  • Indtast venligst dit ordrenummer, så vi kan yde en bedre service. Vi arbejder hele tiden på at forbedre os, og vi ser frem til din hjælp.

Send din vurdering nu
Denne hjemmeside bruger cookies. Ved yderligere brug accepterer du brugen af cookies. For mere information om brugen af cookies. Læs mere her
OK