meget god
4.7 / 5
af 96 kundeanmeldelser
5 stjerner
76
4 stjerner
20
3 stjerner
0
2 stjerner
0
1 stjerne
0


  • Vis alle
  • Del din købsoplevelse nu
Anmeldelse fra 15.07.2018
Alt i alt super godt! Jeg savner lidt flere skabeloner til at sætte fotos op i fotobog.
Anja skrevet d. 14.07.2018
Jeg er super tilfreds med den service jeg har fået.
De er utrolige søde og hjælpsomme, hvis man har et problem.
Da jeg lige har bestilt mit vægfoto, kan jeg ikke fortælle noget om kvaliteten eller leveringstiden.
Men da jeg skal give en vurdering allerede nu, er jeg fuldt ud tilfreds pt.
Nu er jeg ikke en ørn i dette her. Men jeg håber at jeg kan give en melding ind om hvordan det ellers er gået ifm. levering og kvalitet.
Louise skrevet d. 11.07.2018
Vi har fået en skøn fotobog, vi vil få glæde af i mange år.
Den var hurtig og nem at lave og resultatet er blevet virkelig godt.
Anmeldelse fra 10.07.2018
Jeg synes det er en god bog i laver. Den er pæn. Der er mange mulighed når man selv designer bogen.
Louise skrevet d. 26.06.2018
Lige da vi pakkede billedet ud, var vi lidt skuffede over skarpheden, men så snart det kom op på væggen kom det virkelig til sin ret. Vi elsker billedet, og har fået mange positive kommentarer på det.
Louise skrevet d. 26.06.2018
Vi har fået en fantastisk fotobog. Den var nemt og hurtig at lave og kvaliteten er virkelig god. Den får vi glæde af i lang tid.
Lisa skrevet d. 15.06.2018
Programmet på hjemmesiden er super let at bruge, og bestilling er derfor hurtig og nem.
Jeg er meget tilfreds med mit billede, som har nogle flotte farver og er i en rigtig god kvalitet.

Jeg vil med glæde benytte mig af Saal Digitals service igen.
Laura skrevet d. 12.06.2018
Mit lerred ankom i dag. Super lækker kvalitet og hurtig leveringstid.
Servicen fra SAAL-digital er helt fin og man får altid svar på henvendelser.
Deres software er nem at bruge, selv for begyndere , så jeg vil klart anbefale dem til alle der står og tænker over at få lavet et vægbillede
Lone skrevet d. 10.06.2018
Modtog mit ALU-DIBOND BUTLERFINISH vægbilled få dage efter bestillingen, super godt og fine farver og et kunstværk i sig selv, helt sikkert ikke sidste gang jeg bestiller her.
Jesper skrevet d. 09.06.2018
Fint produkt der skal slibes lidt til.
Anmeldelse fra 06.06.2018
Fotobogen er fantastisk! Den er virkelig blevet god og jeg glæder mig til at vise den frem.
Programmet var nemt at arbejde med og bogen blev hurtigt lavet præcis som jeg ville have den.
Dilek skrevet d. 04.06.2018
Det er ret nem at bruge jeres side via en computer. Når man er færdig med sit produkt, tager det ikke lang tid før jeg modtog det. Jeg er mega glade for mine billederbøger. Kan varmt anbefale at I bestiller her fra Saal Digital
Heidi skrevet d. 04.06.2018
Jeres program er stadig lettere besværligt. Man skal have flair for it.

Jeres krav til de billeder i kan bruge til disse foto, bør angives. Min baggrund på billedet ser lidt pixeleret ud.

Ellers er det alt i alt en fantastisk oplevelse, er godt peodukt og jeg er rigtig glad for det.
Mvh Heidi
Anmeldelse fra 04.06.2018
Meget positivt overasket over hvor godt billedet blev! Kan klart anbefales at købe her!
Sandy skrevet d. 31.05.2018
Har fået den sødeste vægbillede som er nu hængt flot ved siden af spejlet. God kvalitet, flotteste akrylglas og simpelhent hurtig levering havde slet ikke troet jeg ville få den på få dage. :D
Anmeldelse fra 31.05.2018
Smukt billede!!
Kristian Kock skrevet d. 29.05.2018
Tusinde tak for muligheden at samarbejde med jer :D
Jeres service er super god, og svare meget personlig og hurtigt.
Kvaliteten af min fotobog er rigtig god, både med hårdt cover og rigtige fotobog sider, som giver det sidste touch.
Anmeldelse fra 28.05.2018
Vanvittig god kvalitet og super smukt design! Servicen er i top og kan kun anbefale Saal digital til designere og leverandører af personlige minder!
Freja skrevet d. 28.05.2018
Jeg er ret godt tilfreds med mit modtaget vægbillede. Udtrykket er utrolig flot. Dog er det lidt skrøbeligt og der kan hurtigt komme ridser i det hvis man ikke passer på.
Anja skrevet d. 28.05.2018
Har lige modtaget mit billede, og sikke et fantastisk resultat, jeg kan varmt anbefale at købe sine produkter her. Ikke nok med resultatet er helt i top så er programmet virkelig også nemt at arbejde med. Fuldt hus at stjerner herfra������
Keld Holm skrevet d. 27.05.2018
Har stadig lidt problemer med bestillingen, men det går fremad...
Ny ordre er snart på vej
Linda Due skrevet d. 25.05.2018
Saal Digital kan fuldt ud anbefales. Bestilte en fotobog, der dels var meget nem at lave i bestillingsprogrammet. Lynhurtig levering og et produkt ud over det sædvanlige: Kraftige sider og knivskarpt print.i ikke sidste gang jeg handler hos jer.
Anmeldelse fra 22.05.2018
Jeg er super glad for at have fundet denne hjemmeside til at designe billeder der kan bruges som gaver men også forevige ens egne minder. Det er super nemt og kundeservicen er helt fantastisk :)
Pia skrevet d. 19.05.2018
Super flot billede som jeg er meget glad for. Nemt program at bruge og meget flot resultat. Kan virkeligt anbefales.
Søren Banjo skrevet d. 13.05.2018
Var virkelig flot det jeg modtog. Er meget imponeret over det tryk der er på glaspladen. Kunne være fedt med et stort tryk en gang
Marika skrevet d. 13.05.2018
SÅ smukt resultat!! Jeg er vild med det!
Forsvarligt pakket og selve produktionen var hurtig.
Ole skrevet d. 11.05.2018
Jeg har modtaget dette fine billede af mit barnebarn - Fra saal-digital ..
Det er i top kvalitet. Deres program er nemt at finde ud af og leveringen gik også hurtigt! Jeg er tilfreds
Anne skrevet d. 09.05.2018
Jeg er vildt begejstret over kvaliteten af jeres fotobøger og nu glæder jeg mig til at modtage et fotohæfte og se kvaliteten her.
Leveringstiden er meget kortere end andre steder jeg har bestilt bøger og kvaliteten er helt i top! Og så til billigere priser end langt de fleste steder.
Thomas skrevet d. 08.05.2018
Top kvalitet og meget brugervenligt program. Jeg er altid påpasselig med at bestille prints online, da en forkert beskæring kan ødelægge billedet fuldstændig. Med Saal Digitals program kunne jeg dog se præcis hvordan billedet ville tage sig ud i de forskellige formater og følte mig derved tryg ved at bestille online. Billedet er præcis som beskrevet og står knivskarpt! Varm anbefaling herfra.
sabina skrevet d. 02.05.2018
Jeg har bestilt og modtaget et stort vægbillede og en fotobog. Kvaliteten er rigtig god, og det er bestemt ikke sidste gang jeg bestiller derfra.
Dilek skrevet d. 02.05.2018
Jeg har fremkaldt en del billeder og produkter før, hos andre. Jeg har slet ikke fået en sådan høj kvalitet af mine billeder som jeg har hos jer.

Jeg er mega glade for mine vægbilleder og billedebog.

Det er absolut ikke sidste gang, at jeg bestiller hos jer.

Mine produkter blev også hurtigere leveret.
Nini skrevet d. 27.04.2018
Super flot billede - lækker kvalitet. Jeg vil bestemt handle her en anden gang.
Mohammad skrevet d. 24.04.2018
I er meget god. Tusind tak
Anne skrevet d. 22.04.2018
Jeg har bestilt en A5 fotobog og jeg er VIRKELIG overrasket over kvaliteten! Den er super lækker - printet på smukt, kraftigt papir og smuk i farverne. Programmet fungerer som det skal og er fyldt med flotte og kreative layouts og baggrunde.
Det er bestemt ikke sidste gang jeg bestiller her :-)
Anmeldelse fra 17.04.2018
Rigtig fin hjemmeside, med mange muligheder. Hurtig levering og toplækre produkter. kan klart anbefales!
Anmeldelse fra 16.04.2018
Er super glad for mit vægbillede. Meget klare farver og god kvalitet. Hurtig levering. Bruger gerne Saal igen en anden gang.
Mads skrevet d. 13.04.2018
Programmet var nemt at finde, hente ned og installere. Selve brugen af det er ret ligetil, især for begyndere. Der bliver vist beskæring i layoutet, som er en ret brugbar detalje hvis man vil have billedet helt ud til kanten. Efterhånden som billederne bliver lagt ind, kan man få at vide om kvaliteten er god eller dårlig før den kommer i trykken. MEGET brugbart for den almindelige bruger, som måske ikke altid er klar over opløsninger og digital billedkvalitet. Bestillingen gik helt smertefrit og upload skete åbenbart i baggrunden, nåede ikke at se den sende. Alt i alt en god oplevelse.
Anmeldelse fra 08.04.2018
Fantastiske produkter, fantastisk service og mere end hurtig levering:)
Nicolai skrevet d. 07.04.2018
Jeg har kun lige bestilt billedet - hjemmesiden fungerede fint - I må dog gerne gøre det lidt tydligere at man skal trykke på "bestil"-knappen for at komme ind til det online designprogram. Jeg sad og ledte inde under vægbilleder>priser/format for at finde ud af hvor jeg kunne vælge størrelse og uploade billedet.
Derudover, så sagde den at fordi jeg valgte at betale med visa, at jeg så skulle uploade billedet, men jeg har ikke kunnet finde en upload-knap, udover den jeg fandt da jeg skabte mit "projekt" online. Er der brug for at jeg uploader det igen eller hvordan? Svar gerne tilbage på det sidste spørgsmål, tak.
Natasha skrevet d. 06.04.2018
Jeg synes rigtig godt om jeres hjemmeside som er let og overskuelig! Derudover er jeg vild med jeres store udvalg af produkter, og detaljerne dertil. Dog savner jeg at man kan bestille jeres produkter over smartphone eller iPad, hvilket jeg tænker at rigtig mange unge mennesker ville gøre i dag.
Camilla skrevet d. 06.04.2018
Jeg bestilte en fotobog, så jeg har alle billeder af min søn samlet et sted uden at skulle være nervøs for at billederne forsvinder. Jeg er yderst tilfreds med bogen, og kvaliteten er over alt forventning.

Min kæreste og jeg blev enige om at alle bedste forældre skal have sådan en bog i julegaven og selvfølgelig fra saal-digital !!
Anmeldelse fra 03.04.2018
Positiv oplevelse.
Designprogrammet kunne være mere pædagogisk men var dog let at betjene efter kort tid.
Tænker 60’er generationen ville kæmpe lidt med programmet.
Anmeldelse fra 02.04.2018
Jeg har gennem tiden fået lavet fotobøger mange steder for at finde den rette. Jeg er meget kræsen ift. trykkvalitet og ingen andre fotoleverandører har kunne leve op til mine krav. Jeg er yderst tilfreds med Saal, som fuldt ud lever op til alle mine krav. Det eneste mindre positive jeg har at sige er, at deres foto-program er mindre brugervenligt end nogle af deres konkurrenter. Jeg vil bruge Saal i fremtiden til mine fotobøger.
Elisa Bang skrevet d. 02.04.2018
Jeg har gennem lang tid læst et væld af tests om forskellige udbydere af fotobøger og jeg har prøvet en del. Jeg var aldrig tilfreds med kvaliteten førend jeg modtog min bog fra Saal. De fleste anmeldelser måler på parametre, som jeg finder mindre interessante. Det vigtigste parameter for mig er bedst mulig gengivelse af mine billeder og det bedste tryk. Jeg har prøvet mange udbydere og ingen af dem havde så god kvalitet som Saal. Dertil får Saal 5 stjerner i alle parametre undtagen programmets brugervenlighed som ligger lidt under gennemsnittet. Saal er min fremtidige leverandør af fotobøger og jeg er yderst tilfreds.
Monika skrevet d. 02.04.2018
Høj kvalitet som altid :)
Camilla skrevet d. 31.03.2018
Jeg bestilte en fotobog til min mor og hendes mand,med alle deres bryllupsbilleder,
i anledningen af deres første bryllupsdag.
Den er så flot, super god kvalitet, gode tykke sider og Lay Flat indbindingen fungerer!
De blev så glade for den, at de nu kigger i den hver aften inden de går i seng.
Tusind tak, for et super lækkert produkt, det er over al forventning!
Hanne skrevet d. 22.03.2018
Jeg var så heldig at få et gavekort fra jer og bestilte en dobbelteksponering på aludibond. Et regulært hit, må man sige. Billedet er bare SÅ flot og lever helt op til mine forventninger. Bestilte hurtigt og uden problemer en fredag og fem dage efter havde jeg det færdige resultat. SUPER godt. Kan kun give jer min varmeste anbefaling. Det bliver ikke sidste gang, at jeg bruger jer.
Chili skrevet d. 19.03.2018
Jeg bestilte en fotobog hos jer og jeg FULDT ud tilfreds med resultatet. Og kvaliteten er i TOPKLASSE - det er bedre kvalitet end når jeg har fået lavet fotografier, før i tiden og jeg har også fået lavet fotobøget andre steder - jeg blev både overrasket og Super glad over det smukke resultat der blev sendt hjem til mig. 1000 tak ! Jeg har lige været inde for at bestille mit næste produkt hos jer - og er sikker på at jeg ikke bliver skuffet :-)
Anmeldelse fra 18.03.2018
Jeg bestilte et vægbillede. Det var forholdsvis let at bruge programmet og få fyldt billedrammen ud. Jeg undrer mig dog lidt over, at hvis man lægger billedet ud til kanten, kommer en fed rød advarselsstreg. Den er ikke eksisterende, hvis man trækker billedet helt ud over kanten.

To dage efter, jeg havde bestilt, havde jeg modtaget vægbilledet. det er fornemt!
Solidt pakket ind. Ingen skader på billede eller andet.

Kvaliteten? Den er efter min mening helt i top! Flotte, klare farver, og billedet står knivskarpt. Jeg har oplevet, billedet kan stå lidt uldent, men ikke her.

Min datter og svigersøn fik vægbilledet. Det blev glade - ikke kun over motivet - men også kvaliteten. Ikke blot billedet, men også materialet (akrylplade).

Ikke sidste gang, jeg bruger Saal!
Hanne skrevet d. 18.03.2018
Jeg var så heldig at få muligheden for, at prøve Saal-Digitals vægbilleder. Det blev til at billede på lærrede af mine smukke piger, med et billede på lærrede ville det både være muligt at stille det op ad væggen og det ville kunne hænges op, og det syntes jeg var en god løsning for mig, for jeg er lige flyttet og har ikke helt besluttet hvor det skal stå eller hænge endnu. Det var ret nemt at designe og bestille og det er absolut ikke sidste gang jeg bestiller hos Saal-Digital. Kvaliteten på mit vægbillede er helt i top, og jeg er så glad for det skønne billede af mine piger.
Alt i alt var det en god oplevelse at designe og så bagefter modtage det skønneste vægbillede med posten en super god oplevelse, det eneste dårlige er nok at jeg fortryder jeg ikke valgte at få lavet et lidt større billede ;-)
Simone skrevet d. 17.03.2018
Kvaliteten er utrolig god. Billedet ligner originalen i den forstand at farverne er som på billedet, beskæring og det hele er som forventet. Service er også utrolig god - fik f.eks. forlænget min kode én gang, da jeg ikke kunne beslutte mig for hvilket produkt jeg skulle vælge mm. Leveringstiden kan man ikke klage over, den var også god. Jeg brugte ikke deres program, eftersom jeg ikke havde lyst til at downloade det - men deres online version var meget simpel og fin nok. Hjemmesiden er lidt svær at navigere rundt i, men jeg fik da bestilt det rigtige produkt. I det hele taget, er jeg meget glad for resultatet og jeg kan helt klart godt se mig selv købe mere fra dette firma. Forresten, så bestilte jeg et foto lærred - kan klart anbefales.
Michal skrevet d. 16.03.2018
Perfect quality and express delivery!
Hella Jungquist skrevet d. 16.03.2018
facebook
Hella Jungquist skrevet d. 16.03.2018
facebook
Hella Jungquist skrevet d. 16.03.2018
Utroligt nemt program at gå til og det fungere godt,
Judy skrevet d. 13.03.2018
I order for prints in the silk photo paper. I had never used this photo printing paper before therefore I was surprised by how perfect the quality of SAAL photo prints.
Hella skrevet d. 13.03.2018
Synes at det var et let og nemt overskueligt at gå til
Hella skrevet d. 13.03.2018
Super nemt at gå til
Anmeldelse fra 09.03.2018
Bestilte et vægbillede via Saal Digital og er meget tilfreds med kvaliteten. Programmet er meget godt, dog kræver det lidt at navigere rundt i det, men når man har fundet ud af hvorledes, er det ret nemt. Ville anbefale Saal, det er god service og pakken kom virkelig hurtigt!
Tobias skrevet d. 06.03.2018
Kvaliteten & service er i top, leveringstid tog dog længere tid end jeg havde regnet med. Deres hjemmeside og program er nemt og overskueligt!


Din mening er vigtig for os

Din produktanmeldelse bliver sendt videre til vores ledelse, som straks reagerer på dårligt feedback. Vi værdsætter selvfølgelig altid positiv feedback, men det er mere vigtigt for os at finde ud af, hvorfor du er utilfreds. Faktuelle kundeanmeldelser bliver altid offentliggjort på Saal-Digital hjemmesiden, forudsat at du har givet dit samtykke. Vi beder om din forståelse for, at subjektive kommentarer eller meget specifikke problemer ikke vil blive offentliggjort, og meget lange anmeldelser kan blive forkortet.
Tak for din anmeldelse
Udfyld venligst alle felter markeret med rødt.
Du skal acceptere vores fortrolighedspolitik
  • Giv os din mening mindst en gang!
  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    ikke bedømt

    Hvad kunne du ikke lide?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    ikke bedømt

    Hvad kunne du ikke lide?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    ikke bedømt

    Hvad kunne du ikke lide?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    ikke bedømt

    Hvad kunne du ikke lide?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    ikke bedømt

    Hvad kunne du ikke lide?

  •  
  •  
  • Offentliggør ikke denne mening.
    image/* Dette filformat er ikke tilladt. 8 Maksimal antal af uploads er nået. 4MB Den maksimale tilladte filstørrelse er {0} MB.
    Tilføj billede
  • Skal vi kontakte dig?
    Oplys venligst dit ordrenummer, dit navn og telefonnummer/e-mailadresse, så vi kan kontakte dig vedrørende din anmeldelse. Du kan selvfølgelig også vælge at være anonym.

  • Mit fornavn kan offentliggøres
  • Indtast venligst dit ordrenummer, så vi kan yde en bedre service. Vi arbejder hele tiden på at forbedre os, og vi ser frem til din hjælp.

Send din vurdering nu