Premium gaveæsken til specielle øjeblikke
Premium gaveæsken til specielle øjeblikke
Premium gaveæsken til specielle øjeblikke

Premium gaveæsken til specielle øjeblikke

Bestil nu

Kun det bedste til din fotobog

Bryllupsbilleder, babybilleder og andre begivenheder - vigtige øjeblikke fortjener vores fulde opmærksomhed  og en flot præsentation. Premium gaveæsken er en elegant gaveæske til din fotobog, som du vil blive rigtig glad for! Den er perfekt som en elegant gaveæske, der både præsenterer og opbevarer din nye fotobog på bedste vis.

Håndlavet

Håndlavet gaveæske
lavet af materialer af høj kvalitet

Beklædt med kunstlæder

Beklædt med et holdbart
materiale i kunstlæder

Saal Digital sætter ikke et
forstyrrende logo på

Premiumbox

Håndlavet premium gaveæske

Vores gaveæske er håndlavet og giver et særdeles elegant indtryk. Den holdbare kunstlæderbetrukket æske sikrer, at din fotobog er beskyttet mod uønsket skade. Fås i sort og hvid.

Premiumbox mit Acrylcover

Åbner som en bog

Uanset om det er en roman eller en fotobog: Hver bog fortæller sin egen historie. Fotobogen og gaveæsken udgør en perfekt enhed, da gaveæsken åbner sig ligesom en bog.

Gør udpakningen til en oplevelse

Takket være det bløde satinbånd, som er fastgjort inden i, og som matcher i farven, kan din fotobog nemt fjernes fra premium gaveæsken. Udpakningen af fotobogen er en oplevelse hver gang.

Uden logo og stregkode

Vil du ikke have vores navn og stregkode vist på gaveæsken? Vi udelader begge dele, således at premium gaveæsken forbliver elegant og neutral.

 Bestil nu

Bestil nu