Betingelser og vilkå

1. Kontrakt
Der indgås en kontrakt mellem Saal Digital Fotoservice GmbH (Saal-Digital) og kunden vedr. fremstilling af fotoprodukter, når Saal-Digital modtager ordren via designprogrammet, webshoppen eller app’en. Når kontrakten er blevet accepteret vil en ordrebekræftelse blive sendt inden for 5 dage. Derudover sendes der også en forsendelsesbekræftelse. Jurisdiktion er sælgerens hjemsted. Tysklands lovgivning gælder uden for FNs salgslov.Du kan læse mere i vores fortrolighedpolitik.

2. Pris og betalingsbetingelser
Beløbet, der betales af kunden til Saal-Digital for produktionen af fotoprodukter, bestemmes af de priser, der var gældende på tidspunktet for indgåelsen af kontrakten med Saal-Digital. Priserne er inkluderet moms, medmindre andet er angivet. Forsendelsesomkostninger er desuden beregnet efter produktgruppe og destination.

3. Levering og opfyldelsesstedet
Saal-Digital leverer fotoprodukterne til leveringsadressen angivet i ordren. Der vil blive opkrævet forsendelsesomkostninger for levering. Beløbet på forsendelsesomkostningerne vil blive meddelt kunden ved bestilling. Hvis skat eller told opstår under forsendelsen, skal disse betales af kunden. Saal-Digital har ret til delleverancer. Opfyldelsesstedet er Saal-Digitals registrerede kontor.

4. Betaling
Fotoprodukterne forbliver Saal-Digital’s ejendom indtil den fulde betaling er modtaget. Betalingen foregår kontantløs i form den af betaling, som kunden har valgt, når ordren laves. Faktura vil blive sendt som PDF-dokument via e-mail.

5. Vouchers
Medmindre der er andet nævnt i betingelserne, så gælder der altid følgende for alle vouchers: Vouchers kan ikke kombineres med andre tilbud eller andre vouchers. Vouchers kan ikke benyttes til dækning af forsendelsesomkostninger, og der kan kun indløses én voucher per husholdning. Vouchers kan ikke benyttes til indkøb af gavekort.

6. Gavekort
Dette gavekort kan ikke fordeles over flere bestillinger. Gavekortets værdi er derfor minimumsværdien af din ordre. Udgifter til forsendelse er ikke inkluderet. Du kan indløse gavekortet til Saal Design Software, eller i vores webshop eller app. Af tekniske grunde kan der kun indløses et gavekort per ordre.

7. Fortrydelses- og returret
Fortrydelsesretten gælder ikke for fjernsalgskontrakter, der vedrører levering af varer, der er foretaget i henhold til forbrugerens specifikationer eller klart tilpasset behov (i overensstemmelse med tysk civillov: § 312 g, afsnit 1, BGB).

8. Ansvar
Saal-Digital er ansvarlig for erstatning i tilfælde af brud på grundlæggende kontraktlige forpligtelser, manglende garanterede egenskaber i sine produkter samt eksistensen af forbrugerrettigheder i henhold til produktansvarsloven. Derudover vil Saal-Digital udelukkende reagere på erstatning i tilfælde af svigagtige handlinger og grov uagtsomhed fra Saal-Digital eller dets medarbejdere. Saal-Digital er ikke ansvarlig på indirekte skader, deraf følgende skader eller atypiske skader af nogen art. Dette gælder også for kompensation for tabt fortjeneste, tabt mulighed for brug eller immaterielle værdier.

9. Klager/voldgift
EU-Kommissionen tilbyder en platform for online tvistbilæggelse, som findes på følgende link: http://ec.europa.eu/consumers/odr
Vi foretrækker at adressere din klage eller bekymring direkte med dig, og vi vil derfor ikke deltage i en forbruger voldgiftssag. Derudover, er vi ikke forpligtet til at deltage i en tvistbilæggelsesprocedure ved en forbruger voldgiftskomité. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål ved at udfylde den følgende formular: https://www.saal-digital.dk/support/

Sidst opdateret: 03-2020