Privatlivspolitik for forhandlerprogrammet

1)Oplysninger om indsamling af personoplysninger og kontaktoplysninger for den dataansvarlige

1.1 Vi er glade for din interesse i vores hjemmeside og for dit besøg. I det følgende beskrives, hvordan vi håndterer dine personlige data, når du benytter dig af vores tilbud. Personlige data er alle data, der gør det muligt at identificere dig personligt.

1.2 Den dataansvarlige på denne hjemmeside i henhold til den generelle databeskyttelsesforordning (GDPR) er Saal Digital Fotoservice GmbH, Weidenauer Strasse 160, 57076 Siegen, Tyskland, e-mail: kundeservice@saal-digital.dk. Den person, der er ansvarlig for behandling af personoplysninger, er den fysiske eller juridiske person, der alene eller i samråd med andre beslutter om formål og midler til behandling af personoplysninger. Modtageren af personlige oplysninger er Saal Digital Fotoservice GmbH. Oplysninger til tredjeparter vil ikke finde sted, medmindre andet er angivet.

2) Dataindsamling, når du besøger vores hjemmeside

Dette websted bruger SSL- eller TLS-kryptering af sikkerhedsmæssige grunde samt til beskyttelse af overførsel af personlige data og andet fortroligt indhold (f.eks. ordrer eller henvendelser). Du kan kontrollere, at forbindelsen er krypteret ved brug af protokollen "https://" og hængelås-symbolet, der kan ses i adresselinjen i din webbrowser.

Hvis du kun bruger vores hjemmeside til et informativt formål, således at du ikke registrerer dig eller sender os andre oplysninger, indsamler vi udelukkende de data, som din browser sender til vores server (kendt som serverlogfiler). Når du får adgang til vores hjemmeside, indsamler vi de data, der er angivet nedenfor (disse er teknisk nødvendige for at vise dig hjemmesiden):

- Vores besøgte hjemmeside
- Dato og klokkeslæt
- Antal data der sendes i byte
- Kilden eller referencen, hvorfra du kom til siden
- Anvendt browser
- Anvendt operativsystem
- Anvendt IP-adresse i anonym form

Behandlingen udføres i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1, litra f i GDPR, og den er baseret på vores legitime interesse for at forbedre stabiliteten og funktionaliteten af ​​vores hjemmeside. En overførsel eller anden brug af dataene finder ikke sted. Vi forbeholder os dog retten til efterfølgende at kontrollere serverlogfilerne, hvis konkrete beviser peger på ulovlig brug.

3) Cookies

For at gøre besøget på vores hjemmeside attraktivt, og for at muliggøre brugen af visse funktioner, bruger vi såkaldte "cookies" på vores forskellige sider. Disse er små tekstfiler, der er gemt på din enhed. Nogle af de cookies, vi bruger, slettes ved afslutningen af browsersessionen, dvs. efter at have lukket din browser (såkaldte session cookies). Andre cookies forbliver i din enhed og tillader os eller associerede virksomheder (tredjeparts cookies) at identificere din browser igen næste du besøger hjemmesiden (vedvarende cookies). Når cookies er installeret, indsamler og behandler de visse brugerdata på individuelt niveau, f.eks. browseroplysninger, placering samt IP-adresseværdier. Vedvarende cookies slettes automatisk efter en bestemt tidsperiode, som kan variere afhængigt af cookien.

I nogle tilfælde bruges cookies til at forenkle bestillingsprocessen ved at gemme indstillinger (f.eks. ved at huske indholdet i en virtuel indkøbskurv til et senere besøg på hjemmesiden).

  Når der behandles cookies, der er blevet implementeret af os eller personoplysninger, udføres dette i overensstemmelse med GDPR's artikel 6, stk. 1, litra b, enten til udførelse af kontrakten eller i overensstemmelse med § 6 stk. 1 litra f i GDPR for at tilbyde den bedst mulige funktionalitet på hjemmesiden, samt en effektiv og god oplevelse for kunden på vores websted.

I nogle tilfælde samarbejder vi med reklamevirksomheder, der hjælper os med at gøre vores websted mere interessant for dig. Når du besøger vores hjemmeside, gemmes cookies fra partnerfirmaer på din harddisk (tredjeparts cookies). Hvis vi samarbejder med ovennævnte reklamepartnere, vil du blive informeret om brugen af sådanne cookies og omfanget af de oplysninger, der er indsamlet i de følgende afsnit.

Bemærk venligst, at du kan konfigurere din browser til at modtage oplysninger om anvendelse af cookies, og beslutte i hvert enkelt tilfælde at acceptere dem eller blokere dem. Hver browser adminstrerer cookieindstillingerne på sin måde. Hjælp-menuen i hver browser forklarer, hvordan du ændrer dine cookieindstillinger.

4) Databehandling ved kontraktens start 

I henhold til artikel 6, stk. 1, litra b i GDPR, vil personoplysninger blive indsamlet og behandlet, når du giver os det til udførelse af en kontrakt. Hvilke data der indsamles, kan ses fra de respektive indtastnings-formularer Det er på ethvert tidspunkt muligt at slette dataene efter at have sendt en besked til adressen på den person, der er angivet ovenfor. Vi gemmer og benytter de data, du giver os til gennemførelse af kontrakten. Efter fuldstændig gennemførelse af kontrakten eller sletning af dine personlige data vil dine data blive blokeret under hensyntagen til de frister for indgivelse, der er fastsat i handels- og skattelovgivningen. De vil blive fjernet ved afslutningen af disse vilkår,  medmindre du udtrykkeligt har givet tilladelse til yderligere brug af dine data, eller det er tilladt ved lov yderligere at bruge disse data på vores side.

5) Når du kontakter os

 

Når du kontakter os (f.eks. via kontaktformular eller e-mail), indsamles personlige data. Behandlingen, navn, efternavn og e-mail-adresse indsamles. I henhold til formularen eller temaet indsamles flere oplysninger, som det kan ses i den tilsvarende formular. Disse data gemmes og bruges udelukkende med det formål at besvare din forespørgsel eller etablere kontakt og til den tilknyttede tekniske ledelse. Retsgrundlaget for behandlingen af data er vores legitime interesse i henhold til artikel 6, stk. 1, litra f i GDPR. Hvis kontakten er rettet mod at indgå en kontrakt, er retsgrundlaget for behandlingen også artikel 6, stk. 1, litra b, i GDPR. Dine data vil blive slettet efter 3 år efter afslutningen af anmodningen, forudsat at der ikke foreligger nogen retlig forpligtelse til at bevare data. Opbevaring foretages for at garantere kvaliteten af tjenesten.

5.1 Databehandling i forhandlerprogrammet

5.1.1 Formål og retsgrundlag

I henhold til artikel 6 stk. 1 litra a) i GDPR, vil dine data blive sendt til vores marketingsafdeling og kundesupport via registreringsformularen, der findes på registreringssiden for forhandlere, således du kan blive vurderet til at deltage i forhandlerprogrammet eller ej.

5.1.2 De indsamlede data er: 

  • Titel
  • Fornavn
  • Efternavn
  • Adresse og husnummer
  • Postnummer og by
  • Land
  • E-mailadresse
  • Hjemmeside
  • Uploadet virksomhedsregistrering

5.1.3 Varighed af opbevaring 

Dine data vil blive slettet i maksimalt 10 år efter, at ansøgningen er gennemført, forudsat at der ikke er nogen lovbestemt opbevarings konflikt. Opbevaringen sker kun på bagrund af forretningstransaktionerne.

6) Brug af dine data til e-mail

Dine bestillingsdata samt brugeradfærd i nyhedsbrevet og på hjemmesiden analyseres af os for at give dig det bedst mulige indhold. Det kan f.eks. være prisoplysninger eller oplysninger om nye produkter eller f.eks. underretninger via e-mail eller en indlægsseddel i din pakke.

 

6.1 Tilmelding til vores nyhedsbrev (via e-mail)

Hvis du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev, sender vi jævnligt information om vores tilbud til dig. De eneste data, der kræves for at sende nyhedsbreve, er din e-mail-adresse. Indtastning af yderligere data er frivillig, og vil blive brugt til at adressere dig personligt. For at sende nyhedsbrevet bruger vi den såkaldte double opt-in procedure. Det betyder, at vi kun sender dig vores nyhedsbrev, hvis du udtrykkeligt har bekræftet, at du accepterer at modtage vores nyhedsbrev. Vi sender derefter en bekræftelses e-mail, hvor du skal bekræfte ved at klikke på et link, at du ønsker at modtage vores nyhedsbreve i fremtiden.Hvis du klikker på bekræftelseslinket giver du os dit samtykke til os til at anvende dine personlige oplysninger som angivet i artikel 6, stk. 1, litra a i GDPR. 

Når du er tilmeldt vores nyhedsbrev opbevarer vi den IP-adresse, der er registreret af din internetudbyder, samt datoen og tidspunktet for tilmeldelsen for at kunne opdage en mulig ukorrekt brug af din e-mail-adresse senere. De data, der indsamles under abonnementet på nyhedsbrevet, anvendes udelukkende til et reklamemål i form af et nyhedsbrev. Du kan til hver en tid afmelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke på linket i nyhedsbrevet eller sende den tilsvarende besked til den person, som angivet i starten. Når du har afmeldt dig nyhedsbrevet korrekt, vil din emailadresse straks slettet fra vores mailingliste, medmindre du har givet os dit udtrykkelige samtykke til at fortsætte med at bruge dine data, eller at vi har forbeholdt os ret til at bruge dataene, så længe det er lovligt, og i så fald vil du blive informeret i denne databeskyttelsespolitik.

6.2 Afsendelse af nyhedsbreve via e-mail til eksisterende kunder

 Hvis du giver os din e-mail-adresse, når du køber varer eller tjenester til rådighed, forbeholder vi os ret til at sende dig tilbud på vores produkter eller tjenesteydelser, 

som f.eks. produkter der ligner de produkter, du allerede har købt. For at gøre dette, er vi ikke forpligtet til at anmode om yderligere samtykke, som omhandlet i den tyske lov (UWG - Gesetz gegen den unlauteren Wettebewerb) artikel 7, stk 3 i lov om illoyal konkurrence. Databehandlingen foregår udelukkende på grundlag af vores legitime interesse for personlig reklame i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1, litra f, i GDPR. Hvis du har gjort indsigelse mod brug af ​​din e-mail-adresse til det beskrevne formål, vil vi ikke sende dig en e-mail. Du har ret til at gøre indsigelse mod brugen af ​​din e-mail-adresse til det ovenfor beskrevne formål til enhver tid med fremtidig virkning ved en besked til den person, der er nævnt i begyndelsen. Til dette formål er du kun nødt til at betale forsendelsesomkostninger i overensstemmelse med basisrenterne. Når vi modtager din indsigelse, ophører brugen af ​​din e-mail-adresse til reklameformål med det samme.

7) Databehandling ved bestilling

7.1 For at behandle din ordre samarbejder vi med de følgende serviceudbydere, som helt eller delvis støtter os i udførelsen af afsluttede bestillinger. Disse personoplysninger vil blive sendt til disse tjenesteudbydere i overensstemmelse med nedenstående bestemmelser. De personoplysninger, der indsamles af os, sendes videre til det transportselskab, i det omfang det er nødvendigt for leveringen af varerne. Vi sender dine betalingsoplysninger til den pågældende bank som en del af betalingsprocessen, hvis dette er nødvendigt for betalingsprocessen. Hvis betalingstjenesteudbydere bliver brugt, informerer vi dig eksplicit nedenfor. Retsgrundlaget for overførslen af data er artikel 6 stk. 1 litra. b i GPRD.

 7.2 Brug af betalingstjenesteudbyder

-Paypal
Vi tilbyder betaling via Paypal. Betalingen er lavet af PayPal (Europe) S.a.r.l. et Cie, S.C.A., 22-24 Boulevard Royal, L-2449 Luxembourg (i det følgende benævnt "PayPal"). For yderligere oplysninger om databeskyttelse henviser vi til PayPals politik om beskyttelse af personlige oplysninger: https://www.paypal.com/de/webapps/mpp/ua/privacy-full 

Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod behandlingen af dine data ved at sende en besked til PayPal. PayPal kan dog fortsat have ret til at behandle dine personoplysninger, hvis dette er nødvendigt for kontraktmæssig betaling.

-Computop
Vi tilbyder betaling med kreditkort. Betaling foretages af Computop Wirtschaftsinformatik GmbH, Schwarzenbergstr. 4, 96050 Bamberg, Tyskland. For yderligere oplysninger og spørgsmål om databeskyttelse, blandt andet om de anvendte kreditbureauer, se Computops privatlivspolitik (på tysk): https://www.computop.com/de/datenschutz/

Computop overfører dataene til Elavon Financial Services DAC, Tyskland Branch, Lyoner Str. 36, 60528 Frankfurt / M., Tyskland til betalingsbehandling. For yderligere oplysninger om databeskyttelse, blandt andet om de anvendte kreditreferencebureauer, henvises til Elavons privatlivspolitik: https://www.elavon.de/impressum-und-rechtliche-informationen.html

Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod behandlingen af dine data ved at sende en besked til Computop. Computop kan dog fortsat have ret til at behandle dine personoplysninger, hvis dette er nødvendigt for kontraktmæssig betaling.

7.3 Overførsel af personoplysninger til forsendelsesleverandører

Fragtleverandøren kan afvige fra den angivet leverandør alt afhængig af adressen. Vi samarbejder med de følgende forsendelsesleverandører:

- DHL
Hvis forsendelsen foretages af DHL (Deutsche Post AG, Charles-de-Gaulle-Straße 20, 53113 Bonn, Tyskland), vil vi kun udlevere modtagerens navn og forsendelsesadresse til DHL, så de kan udføre leveringen i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1, litra b, i GPRD. Disse data er påkrævet af DHL for at udføre leveringen af varerne.

Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. DHL kan dog fortsat have ret til at behandle dine personlige oplysninger, hvis det er nødvendigt for den kontraktlige levering.

- DHL Express
Hvis forsendelsen foretages af DHL Express (DHL Express Tyskland GmbH, Heinrich-Brüning-Strasse 5, 53113 Bonn), giver vi, med henblik på levering af varer i overensstemmelse med artikel 6, stk. b i GPRD,  modtagerens telefonnummer, navn og leveringsadresse til DHL Express. Overførslen af disse data sker, fordi DHL Express kræver disse data for at kunne levere varerne.

Samtykket kan til enhver tid trækkes tilbage med fremtidig virkning. DHL Express kan dog fortsat have ret til at behandle dine personlige oplysninger for at kunne levere i følge kontrakten.

- DTC
Hvis leveringen af varerne udføres af DTC (DTC Projekt-Logistik GmbH & Co. KG, Donaustr. 126, 90451 Nürnberg), sker det med formålet af levering af varer i overensstemmelse med stk. 6, stk. 1, lit. b GPDR. Modtagerens telefonnummer, navn og leveringsadresse bliver videresendt til DTC, da disse data er nødvendige for levering af varer.

Samtykket kan til enhver tid trækkes tilbage med fremtidig virkning. DTC kan dog fortsat have ret til at behandle dine personlige oplysninger for at kunne levere i følge kontrakten.

- MRW
Hvis leveringen af varerne udføres af transportvirksomheden MRW (Mensajerías Reunidas Worldwide S.L., Polígono Industrial Argualas, Nave 38, 50012, Zaragoza, Spanien), videresender vi, med henblik på levering af varerne i overensstemmelse med stk. 6, stk. b i GDRP, modtagerens telefonnummer, navn og leveringsadresse til MRW. Disse data er nødvendige for at kunne levere varerne.

Samtykket kan til enhver tid trækkes tilbage med fremtidig virkning. MRW kan dog fortsat have ret til at behandle dine personlige oplysninger for at kunne levere i følge kontrakten.

- ÖSTERREICHISCHE POST
Hvis varerne leveres af Österreichische Post (Österreichische Post Aktiengesellschaft, Rochusplatz 1, 1030, Wien, Østrig), videresender vi, i henhold til § 6 stk. 1 lit. b GRDP, modtagerens telefonnummer, navn og leveringsadresse til Österreichische Post, da disse data kræves for at kunne leverer varerne.

Samtykket kan til enhver tid trækkes tilbage med fremtidig virkning. Österreichische Post kan dog fortsat have ret til at behandle dine personlige oplysninger for at kunne levere i følge kontrakten.

>8) Brug af de sociale medier: Videoer

Brug af Youtube videoerDenne side bruger Youtube indlejrings-funktionen til at vise og afspille videoer fra "Youtube", som ejes af Google LLC, 1600 Amfiteater Parkway, Mountain View, CA 94043, USA ("Google").

Her bruges den udvidede privatlivstilstand, som ifølge leverandørens oplysninger aktiverer lagring af brugerdata, når videoer afspilles. Ved afspilning af de integrerede videoer bruger YouTube-udbyderen cookies til at indsamle data om brugerens interaktion. . Ifølge YouTube er formålet med disse data at optage videostatistik, forbedre brugeroplevelsen og forhindre misbrug. Hvis du er logget ind med din Google-konto, kan dataene være direkte relateret til din konto, hvis du klikker på videoen. Hvis du ikke vil have et link til dataene med din YouTube-profil, skal du afbryde forbindelsen til din konto, før du klikker på knappen. Google gemmer dine data (herunder de af forbundne brugere) som brugerprofiler til yderligere analyse. Ovennævnte analyse udføres i overensstemmelse med GDPR's artikel 6, stk. 1, litra f, baseret på Googles legitime interesser ved indsættelse af personlig reklame i forbindelse med markedsundersøgelser og / eller tilpasning af dit websted efter behov. Du har ret til at modsætte dig oprettelsen af ​​disse brugerprofiler, og hvis du ønsker at gøre dette, skal du kontakte YouTube.

Hver gang du besøger hjemmesiden med den indlejrede video, uanset om den afspilles eller ej, oprettes der en forbindelse til Google Netværk "DoubleClick", hvilket kan udløse yderligere databehandling, som er uden for vores kontrol.

US-baseret Google LLC er certificeret under US Privacy Shield, som sikrer overholdelse af niveauet for databeskyttelse i EU.

Yderligere oplysninger om databeskyttelse på "YouTube" findes i privatlivspolitikken på det nedenstående link: https://policies.google.com/privacy?hl=da


9) Online-Marketing

 

9.1 DoubleClick af Google

Denne hjemmeside bruger digital marketing værktøjet kaldt DoubleClick og udbydes af Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. UU. ( "DoubleClick").

DoubleClick bruger cookies til at vise annoncer, der er relevante for brugerne, for at forbedre kampagnens effektivitetsrapporter eller for at forhindre en bruger i at se de samme annoncer flere gange. Google bruger et cookie-id til at bestemme, hvilke annoncer der kører i hvilken browser og forhindrer dem i at blive vist flere gange. Dette er baseret på vores legitime interesse for optimal markedsføring af vores hjemmeside i overensstemmelse med § 6 stk. 1 lit. f i GDPR.

Derudover bruger DoubleClick cookie-id'er til at spore konverteringer relateret til annonceanmodninger (f.eks. hvis en bruger ser en DoubleClick-annonce og senere går til annoncørens websted med samme browser og køber noget der). Ifølge Google indeholder DoubleClick cookies ikke personlige identificerbare oplysninger.

På grund af de anvendte markedsføringsværktøjer etablerer din browser automatisk en direkte forbindelse til Google-serveren. Vi har ingen kontrol over omfanget og videreudnyttelsen af de data, der indsamles ved brug af dette værktøj af Google, og vi informerer dig hermed, derfor hvad vi ved: Ved at inkludere DoubleClick modtager Google de oplysninger, du har adgang til den tilsvarende del af vores hjemmeside eller klikket på en annonce fra os. Hvis du er registreret hos en tjeneste, der leveres af Google, kan Google associere besøget med din konto. Selvom du ikke er registreret hos Google eller ikke har logget ind, er der en chance for, at udbyderen vil finde og gemme din IP-adresse.

Hvis du ønsker at fravælge denne sporing, kan du fravælge fravælge konverteringssporings cookies ved at indstille din browser til at blokere cookies fra domænet www.googleadservices.com, https://adssettings.google.com, selvom disse indstillinger slettes, når du sletter dine cookies. Alternativt kan du lære om brugen af cookies og foretage ændringer i denne henseende i Digital Advertising Alliance via URL'en www.aboutads.info. Kort sagt, du kan konfigurere din browser til at blive informeret om brugen af cookies, så du kan beslutte at acceptere hver enkelt cookie eller blokere enkelte- eller alle cookies. Hvis du ikke accepterer cookies, kan funktionaliteten på vores hjemmeside påvirkes.

US-baseret Google LLC er certificeret under US Privacy Shield, som sikrer overholdelse af niveauet for databeskyttelse i EU.

Få flere oplysninger om DoubleClick i Googles privatlivspolitik på det følgende link: https://policies.google.com/privacy?hl=da 

9.2 Brug af Google AdWords konverteringssporing

Denne hjemmeside benytter online annonceringsprogrammet "Google AdWords" og derfor også  Google AdWords konverterings-sporing af Google LLC., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. UU. ( "Google"). Vi bruger Google Adwords-tjenester til at informere om vores tilbud gennem annoncer (kendt som Google Adwords). På grund af data fra annoncerne kan vi afgøre, hvilke annoncer der har været succesfulde. Vi er interesseret i at vise dig relevante annoncer, gøre vores hjemmeside mere interessant for dig, samt opnå en rimelig beregning af annoncekostninger.

Cookien til konverteringssporing bruges, når en bruger klikker på en AdWords-annonce i Google. Cookies er små tekstfiler, der er gemt på din computer. Disse cookies udløber normalt efter 30 dage og bruges ikke til personlig identifikation.  Hvis brugeren besøger visse sider på denne hjemmeside, og cookien endnu ikke er udløbet, kan Google identificere, at brugeren har klikket på en annonce og blev derefter omdirigeret til denne side. Hvis brugeren besøger visse sider på denne hjemmeside, og cookien endnu ikke er udløbet, kan Google identificere, at brugeren har klikket på en annonce og blev derefter omdirigeret til denne side. 

Hver Google Adwords-kunde modtager en forskellig cookie. Derfor kan cookies ikke spores via Adwords-kundernes hjemmesider. De oplysninger, der indsamles via konverterings cookies, 

bruges til at oprette konverteringsstatistikker for AdWords-kunder, der har valgt konverteringssporing. Kunder kender det samlede antal brugere, der klikker på deres annonce og er blevet omdirigeret til et af siderne med et konverteringssporings-mærke. Men de modtager ikke nogen oplysninger, som kan identificere brugerne. Hvis du ikke ønsker, at denne sporing skal udføres, kan du blokere den ved at deaktivere cookien via din internetbrowser under "Brugerindstillinger". På den måde bliver den ikke inkluderet i konverteringssporingsstatistikken. Vi bruger Google Adwords baseret på vores legitime interesse for en målrettet annoncering, jf. Artikel 6, stk. 1, litra f i GDPR.

US-baseret Google LLC er certificeret under US Privacy Shield, som sikrer overholdelse af niveauet for databeskyttelse i EU.

Få flere oplysninger om Googles privatlivspolitik på det følgende link: https://policies.google.com/privacy?hl=da 

Du kan permanent deaktivere cookie ved at blokere dem i din browser eller ved at downloade og installere det følgende browser plug-in:

www.google.com/settings/ads/plugin

Bemærk venligst, at nogle af funktionerne på denne hjemmeside muligvis ikke kan bruges eller kun bruges i begrænset omfang, hvis du har deaktiveret brugen af cookies.

10) Webanalyse

Google (Universal) Analytics

- Google Analytics

Denne hjemmeside anvender Google Analytics, en webanalyse service fra Google LLC, 1600 Amfiteater Parkway, Mountain View, CA 94043, USA ("Google"). Google Analytics bruger såkaldte "cookies", tekstfiler, der er gemt på din computer. Disse analysere din brug af vores ​hjemmeside. Oplysningerne fra cookien om brugen af denne hjemmeside (herunder den forkortede IP-adresse) overføres normalt til en Google-server i USA og gemmes der.

Denne hjemmeside bruger udelukkende Google Analytics med udvidelsen "_anonymizeIp ()", som sikrer at IP-adressen er anonym og udelukker en direkte personlig reference. Udvidelsen vil afkorte din IP-adresse på forhånd af Google inden for EU's medlemsstater eller i andre kontraherende stater i aftalen om Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde. Kun i usædvanlige tilfælde vil den fulde IP-adresse blive sendt til en Google-server i USA og forkortet der. I disse usædvanlige tilfælde udføres dette i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1, lit. f i GDPR baseret på vores legitime interesse i den statistiske analyse af brugeradfærd til optimering og marketing.

Google vil bruge disse oplysninger på vores vegne til at evaluere din brug af hjemmesiden, kompilere rapporter om aktivitet på hjemmesiden og tilbyde os andre tjenester i forbindelse med brugen af hjemmesiden og internettet. IP-adresser, der sendes til Google Analytics af din webbrowser, er ikke integreret i andre Google-data.

Du kan forhindre, at cookies gemmes, hvis du foretager de relevante ændringer i din webbrowser. Bemærk venligst, at hvis du gør dette, kan du muligvis ikke bruge alle funktionerne på denne hjemmeside. Derudover kan du forhindre Google's indsamling af de data, der genereres af cookien og relateret til din brug af hjemmesiden (herunder din IP-adresse) samt behandlingen af disse data af Google ved at downloade og installere det følgende browser-plug-in:

tools.google.com/dlpage/gaoptout

Et alternativ til plugin til browsere eller browsere på mobile enheder er at bruge en opt-out cookie ved at klikke på følgende link. Denne forhindrer Google Analytics i at komme ind på denne hjemmeside i fremtiden fra din browser (denne opt-out-cookie virker kun i denne browser og kun for dette domæne, og hvis du sletter dine cookies i denne browser, skal du klikke på linket igen): Deaktiver Google Analytics

US-baseret Google LLC er certificeret under US Privacy Shield, som sikrer overholdelse af niveauet for databeskyttelse i EU.

Du kan se mere om, hvordan din brugerdata bliver håndteret af Google Analytics i Googles Privatlivspolitik: https://policies.google.com/privacy?hl=da

11) Retargeting / Remarketing / Referral annoncering

Google AdWords Remarketing

Vores hjemmeside bruger funktionerne i Google AdWords Remarketing til at annoncere dette websted på Googles søgeresultater såvel som tredjepartswebsteder. Udbyderen er Google LLC., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA ("Google"). Google placerer en cookie i din enheds browser, som gør det muligt at annoncerer basseret på dine interesser ved at bruge et pseudonymt cookie-id og baseret på de sider, du besøger. Dette er baseret på vores legitime interesse for optimalt markedsføring af vores hjemmeside i overensstemmelse med § 6 stk. 1 lit. f i GDPR.

Enhver yderligere behandling finder kun sted, hvis du har givet Google tilladelse til at forbinde browseren til dit web og dine applikationer med din Google-konto, og oplysninger fra din Google-konto vil blive brugt til at tilpasse de annoncer, du ser på på internettet. Hvis du er logget ind på Google, når du besøger en side på vores hjemmeside, kombinerer Google dine data med Google Analytics-data for at oprette og definere målgrupper til remarketingformål på tværs af flere enheder. For at gøre dette vil Google midlertidigt forbinde dine personlige oplysninger med Google Analytics-data for at oprette målgrupper.

Du kan permanent deaktivere indstillingen af cookie ved at downloade og installere det følgende browser plug-in: https://www.google.com/settings/ads/onweb/

Alternativt kan du finde oplysninger om brugen af cookies og foretage de passende justeringer på Digital Advertising Alliance's hjemmeside på www.aboutads.info. Kort sagt, du kan konfigurere din browser til at informere dig om brugen af cookies, så du kan beslutte at acceptere dem eller helt/delvist blokere dem. Hvis cookies ikke accepteres, kan funktionaliteten på vores hjemmeside blive påvirket.

US-baseret Google LLC er certificeret under US Privacy Shield, som sikrer overholdelse af niveauet for databeskyttelse i EU.

Du kan læse mere om privatlivspolitikken vedrørende annoncering i det følgende link:

https://policies.google.com/technologies/ads

12) Brug af LiveChat systemer

LiveChat (LiveChat Software S.A.)

På denne hjemmeside indsamles anonym data som gemmes med henblik på webanalyse, drift af live chat-systemet og for besvare chatforespørgsler ved hjælp af teknologien fra LiveChat Software S.A., al. Dębowa 3, 53-134 Wrocław, Polen (www.livechatinc.com). Denne anonym data kan oprette brugerprofiler under et pseudonym. Cookies kan bruges til dette formål. Cookies er små tekstfiler, der gemmes lokalt i den midlertidige hukommelse i den besøgendes webbrowser. Cookierne tillader genkendelse af internetbrowseren.Så længe de indsamlede data er personligt forbundet, udføres dette i overensstemmelse med § 6, stk. 1, lit. f i GDPR baseret på vores legitime interesse for effektiv kundeservice samt statistisk analyse af brugeradfærd til brug ved optimering.

De data, der indsamles ved hjælp af LiveChat-teknologierne, anvendes ikke uden særskilt samtykke til at identificere de besøgende på internettet personligt, og de vil heller ikke knyttes til indehaveren af pseudonymets personlige data. Hvis du ønsker at undgå cookies fra LiveChat kan du ændre indstillingerne i din internetbrowser, således at der ikke længere gemmes cookies på din computer, eller allerede gemte cookies vil blive slettet. Deaktivering af alle cookies kan medføre, at nogle funktioner på vores hjemmeside ikke længere fungerer. Du kan til enhver tid indsige mod indsamling og lagring af data til oprettelse af en profil af pseudomiseret brug med fremtidig virkning ved at informere os om din indsigelse via e-mail til den e-mail-adresse, der er angivet i den juridisk meddelelse.

13) Den berørte parts rettigheder

13.1 Den gældende databeskyttelseslov giver dig omfattende databeskyttelsesrettigheder (informations- og interventionsrettigheder) i forhold til den registeransvarlige i forbindelse med behandlingen af dine personoplysninger, som vi informerer dig om nedenfor:

- Indsigtsret i henhold til art. 15 i GDPR:Den registrerede har ret til at få den dataansvarliges bekræftelse på, om hvordan personoplysninger vedrørende den pågældende behandles, og i givet fald adgang til personoplysningerne og følgende information: formålene med behandlingen, de berørte kategorier af personoplysninger, de modtagere eller kategorier af modtagere, som personoplysningerne er eller vil blive videregivet til, det påtænkte tidsrum, hvor personoplysningerne vil blive opbevaret, eller de kriterier, der anvendes til fastlæggelse af dette tidsrum, retten til at anmode den dataansvarlige om berigtigelse eller sletning af personoplysninger eller begrænsning af behandling af personoplysninger vedrørende den registrerede eller til at gøre indsigelse mod en sådan behandling, retten til at indgive en klage til en tilsynsmyndighed,enhver tilgængelig information om, hvorfra personoplysningerne stammer, hvis de ikke indsamles hos os, forekomsten af automatiske afgørelser, herunder profilering og som minimum meningsfulde oplysninger om logikken heri samt betydningen og de forventede konsekvenser af en sådan behandling for den registrerede, samt hvis personoplysningerne overføres til et tredjeland eller en international organisation, har den registrerede ret til at blive underrettet om de fornødne garantier i medfør af artikel 46 i forbindelse med overførslen. 

- Ret til berigtigelse i henhold til art. 16 i GDPR: Den registrerede har ret til at få urigtige personoplysninger om sig selv berigtiget af den dataansvarlige uden unødig forsinkelse. Den registrerede har under hensyntagen til formålene med behandlingen ret til få fuldstændiggjort ufuldstændige personoplysninger.

- Ret til sletning i henhold til art. 17 i GDPR: Du har ret til at kræve sletning af dine personlige data, hvis kravene i artikel 17 stk. 1 i  GDPR er opfyldt. Denne ret gælder imidlertid ikke, hvis behandlingen er nødvendig for at udøve retten til ytringsfrihed og information, at opfylde en retlig forpligtelse af hensyn til almen interesse eller til at hævde, forfølge eller forsvare juridiske krav.

- Ret til begrænsning af behandling i henhold til art. 18 i GDPR: Du har ret til at anmode om, at dine personlige data begrænses, så længe rigtigheden af dine oplysninger er bestridt af dig, hvis du modsætter dig sletning af personoplysningerne og i stedet anmoder om, at anvendelse heraf begrænses, når vi ikke længere har brug for personoplysningerne til behandlingen, men de er nødvendige for, at et retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller hvis du har indgivet en indsigelse baseret på din særlige situation, mens det kontrolleres, om vores legitime motiver hersker over dine egne.

- Underretningspligt i henhold til art. 19 i GDPR:Hvis du har formuleret din ret til enver berigtigelse ellersletning af personoplysningerne eller begrænsning af behandling til den ansvarlige person, er sidstnævnte forpligtet til at meddele enhver rettelse eller sletning af data eller behandlingsbegrænsning til alle modtagere, til hvem deres personoplysninger er blevet meddelt, medmindre det er umuligt eller kræver en uforholdsmæssig indsats. Du har ret til at modtage oplysninger om disse modtagere.

- Ret til dataportabilitet i henhold til art. 20 i GDPR: Du har ret til i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format at modtage personoplysninger om sig selv, som vedkommende har givet til en dataansvarlig, og har ret til at transmittere disse oplysninger til en anden dataansvarlig.  

- Betingelser for samtykke i henhold til art. 7 afsnit 3 i GDPR: Du har ret til på ethvert tidspunkt at inddrage det samtykke, du engang gav os til behandling af data med fremtidig virkning. Ved tilbagekaldelse af samtykke fjerner vi de pågældende data uden yderligere forsinkelse, forudsat at ingen anden behandling kan udføres med hjemmel og uden dit samtykke. Tilbagekaldelsen af samtykke påvirker ikke lovligheden af den behandling, der udføres på grundlag af samtykke, indtil tilbagekaldelsen. Tilbagekaldelsen kan udføres ved meddelelse til den ansvarlige persons kontaktoplysninger.

- Ret til at indgive klage i henhold til art. 77 i GDPR: Hvis du mener, at behandlingen af personoplysninger vedrørende dig er i strid med GDPR, har du ret til at klage til en tilsynsmyndighed, især i den medlemsstat, hvor du bor, har dit arbejdssted eller opholdssted, uden at den påståede overtrædelse berører andre administrative eller retsmidler.

13.2 RET TIL INDSIGELSE

HVIS VI BEHANDLER DINE PERSONOPLYSNINGER BASERET PÅ FÆLLES INTERESSER OG PÅ GRUNDLAG AF VORES PRÆDOMINENTE LEGITIMATIVE INTERESSER, HAR DU TIL ENHVER TID RET TIL AF GRUNDE, DER VEDRØRER DIN SÆRLIGE SITUTATION, AT GØRE INDSIGELSE MOD BEHANDLING AF DINE PERSONOPLYSNINGER.

HVIS DU GØR BRUG AF DIN RET TIL INDSIGELSE, VIL VI STOPPE BEHANDLINGEN AF DINE DATA MED DET SAMME. VI FORBEHOLDER OS RETTEN TIL AT BEHANDLE PERSONOPLYSNINGERNE, HVIS VI KAN PÅVISE VÆGTIGE GRUNDE TIL BEHANDLINGEN, DER GÅR FORUD FOR DINE INTERESSER, RETTIGHEDER OG FRIHEDSRETTIGHEDER, ELLER BEHANDLINGEN ER NØDVENDIG FOR AT KUNNE FORMULERE, UDØVE ELLER FORSVARE KLAGER.

HVIS DINE PERSONOPLYSNINGER BEHANDLES MED HENBLIK PÅ DIREKTE MARKEDSFØRING, HAR DU RET TIL ENHVER TID TIL AT GØRE EN INDSIGELSELSE MOD BEHANDLINGEN AF DINE PERSONOPLYSNINGER TIL SÅDAN MARKEDSFØRING. DU HAR RET TIL AT GØRE INDSIGELSE SOM BESKREVET OVENFOR.

HVIS DU GØR BRUG AF DINE RET TIL INDSIGELSE, STOPPER VI BEHANDLINGEN AF DINE PERSONOPLYSNINGER MED HENBLIK PÅ DIREKTE MARKEDSFØRING.

14) Opbevaringsperiode for personoplysninger

Varigheden af opbevaring af personoplysninger er baseret på den respektive retslige opbevaringsperiode (f.eks. opbevaringsperioder i henhold til handels- og skattelovgivning). Ved afslutningen af perioden vil de tilsvarende data blive elimineret rutinemæssigt, så længe de ikke er nødvendige, er det ikke i vores legitime interesse at fortsætte med at lagre disse data.

15)Ændring af databeskyttelsespolitikken

Vi forbeholder os ret til at ændre denne fortrolighedspolitik fra tid til anden for at sikre, at den overholder gældende lovkrav eller for at gennemføre ændringer af vores tjenester i databeskyttelsespolitikken, f.eks. når vi introducerer nye tjenester. Dit næste besøg er underlagt den nye fortrolighedspolitik.

16) Anvendelighed

Denne oversættelse har kun til formål at orientere og er ikke et juridisk bindende dokument. De oprindelige bestemmelser kan findes i den originale tyske version.

Sidst opdateret: 

20.09.2018

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved yderligere brug accepterer du brugen af cookies. For mere information om brugen af cookies. Læs mere her
OK