Privatlivspolitik for Del med Saal

1) Oplysninger om indsamling af personoplysninger og kontaktoplysninger om den dataansvarlige

1.1 Vi sætter pris på dit besøg og takker for din interesse. I det følgende informerer vi dig om håndteringen af dine personoplysninger, når du benytter vores tilbud. Personoplysninger er alle data, hvormed du kan identificeres personligt.

1.2 Den dataansvarlige, der er ansvarlig for databehandlingen på denne hjemmeside i henhold til den generelle forordning om databeskyttelse (GDPR), er Saal Digital Fotoservice GmbH, Zeppelinstraße 36, 91187 Röttenbach, Tyskland, e-mail: kundeservice@saal-digital.dk. Den dataansvarlige er den fysiske eller juridiske person, der alene eller sammen med andre beslutter om formålet med og midlerne til behandling af personoplysninger. Modtageren af alle personoplysninger er Saal Digital Fotoservice GmbH. Der sker ingen videregivelse til tredjemand, hvis ikke andet er angivet. Oplysningerne videregives til tredjeparter i det omfang, vi er lovligt eller kontraktligt forpligtet til det. I det omfang vi videregiver data til tredjeparter, kan du se det i de respektive underafsnit i denne databeskyttelseserklæring (f.eks. forsendelsesservicechef). Derudover anvender vi også kontraktsdatabehandlere. I det omfang der overføres personoplysninger inden for rammerne af ordrebehandling, sker dette på grundlag af en ordrebehandlingskontrakt i overensstemmelse med art. 28 GDPR. Hvis databehandleren befinder sig i et land uden for EU (tredjeland), sørger vi for, at der er passende garantier i overensstemmelse med art. 44ff GDPR.

2) Dataindsamling, når du besøger vores hjemmeside

Dette websted bruger SSL- eller TLS-kryptering af sikkerhedsmæssige grunde samt til beskyttelse af overførsel af personlige data og andet fortroligt indhold (f.eks. ordrer eller henvendelser). Du kan kontrollere, at forbindelsen er krypteret ved brug af protokollen "https://" og hængelås-symbolet, der kan ses i adresselinjen i din webbrowser.

Hvis du kun bruger vores hjemmeside til et informativt formål, således at du ikke registrerer dig eller sender os andre oplysninger, indsamler vi udelukkende de data, som din browser sender til vores server (kendt som serverlogfiler). Når du får adgang til vores hjemmeside, indsamler vi de data, der er angivet nedenfor (disse er teknisk nødvendige for at vise dig hjemmesiden):

- Vores besøgte hjemmeside
- Dato og klokkeslæt
- Antal data der sendes i byte
- Kilden eller referencen, hvorfra du kom til siden
- Anvendt browser
- Anvendt operativsystem
- Anvendt IP-adresse i anonym form

Behandlingen udføres i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1, litra f i GDPR, og den er baseret på vores legitime interesse for at forbedre stabiliteten og funktionaliteten af ​​vores hjemmeside. En overførsel eller anden brug af dataene finder ikke sted. Vi forbeholder os dog retten til efterfølgende at kontrollere serverlogfilerne, hvis konkrete beviser peger på ulovlig brug.

3) Cookies

For at gøre besøget på vores hjemmeside attraktivt, og for at muliggøre brugen af visse funktioner, bruger vi såkaldte "cookies" på vores forskellige sider. Disse er små tekstfiler, der er gemt på din enhed. Nogle af de cookies, vi bruger, slettes ved afslutningen af browsersessionen, dvs. efter at have lukket din browser (såkaldte session cookies). Andre cookies forbliver i din enhed og tillader os eller associerede virksomheder (tredjeparts cookies) at identificere din browser igen næste du besøger hjemmesiden (vedvarende cookies). Når cookies er installeret, indsamler og behandler de visse brugerdata på individuelt niveau, f.eks. browseroplysninger, placering samt IP-adresseværdier. Vedvarende cookies slettes automatisk efter en bestemt tidsperiode, som kan variere afhængigt af cookien.

I nogle tilfælde bruges cookies til at forenkle bestillingsprocessen ved at gemme indstillinger (f.eks. ved at huske indholdet i en virtuel indkøbskurv til et senere besøg på hjemmesiden).

Når der behandles cookies, der er blevet implementeret af os eller personoplysninger, udføres dette i overensstemmelse med GDPR's artikel 6, stk. 1, litra b, enten til udførelse af kontrakten eller i overensstemmelse med § 6 stk. 1 litra f i GDPR for at tilbyde den bedst mulige funktionalitet på hjemmesiden, samt en effektiv og god oplevelse for kunden på vores websted.

I nogle tilfælde samarbejder vi med reklamevirksomheder, der hjælper os med at gøre vores websted mere interessant for dig. Når du besøger vores hjemmeside, gemmes cookies fra partnerfirmaer på din harddisk (tredjeparts cookies). Hvis vi samarbejder med ovennævnte reklamepartnere, vil du blive informeret om brugen af sådanne cookies og omfanget af de oplysninger, der er indsamlet i de følgende afsnit.

Bemærk venligst, at du kan konfigurere din browser til at modtage oplysninger om anvendelse af cookies, og beslutte i hvert enkelt tilfælde at acceptere dem eller blokere dem. Hver browser adminstrerer cookieindstillingerne på sin måde. Hjælp-menuen i hver browser forklarer, hvordan du ændrer dine cookieindstillinger.

4) Databehandling med henblik på kontraktudførelse

I henhold til art. 6 stk. 1 litra b GDPR indsamles og behandles personoplysninger yderligere, hvis du giver os dem for at gennemføre en kontrakt. De data, der indsamles, afhænger af, hvilke data der er nødvendige for at behandle kontrakten. Generelt omfatter dette fornavn, efternavn, gade, husnummer, postnummer, postnummer, by, e-mail-adresse, telefonnummer og eventuelt titel og firmanavn. I enkelte tilfælde også bankoplysninger, ordrens genstand og billedoplysninger.

I dette tilfælde vil dine data blive behandlet af os i den periode, hvor det eksisterende kontraktforhold varer, for at gennemføre kontrakten. Efter ophør af kontraktforholdet opbevarer vi dine data i yderligere 3 år på grundlag af berettiget interesse. I det omfang der findes lovbestemte arkiveringsperioder, er den endelige opbevaringsperiode baseret på de relevante specifikationer.

Dine billeddata opbevares automatisk i Tyskland i 30 dage efter upload med henblik på oprettelse af fotoprodukter i overensstemmelse med databeskyttelsesreglerne. Billeddataene anvendes kun til dette formål og videregives ikke til tredjemand. Efter at din ordre er blevet gennemført og leveret, opbevares billeddataene til produktion i op til 4 uger med henblik på behandling af eventuelle reklamationer eller genbestillinger. Hvis der opstår en klage, forlænges denne periode med yderligere 4 uger.

5) Etablering af kontakt

Når du kontakter os (f.eks. via kontaktformular eller e-mail), indsamles der personoplysninger. Titel, fornavn, efternavn, e-mailadresse og eventuelt telefonnummer, ordrenummer og uploadede billeder indsamles. Afhængigt af formularen eller emnet indsamles yderligere oplysninger, som det fremgår af den respektive kontaktformular. Disse data gemmes og anvendes udelukkende med henblik på at besvare din henvendelse eller til at kontakte dig og den tilhørende tekniske administration. Retsgrundlaget for behandlingen af dataene er vores legitime interesse i henhold til art. 6 stk. 1, litra f GDPR. Hvis din kontakt har til formål at indgå en kontrakt, er det yderligere retsgrundlag for behandlingen art. 6, stk. 1, litra b GDPR. I dette tilfælde vil dine data blive behandlet af os i varigheden af det eksisterende kontraktforhold, der er nødvendigt for opfyldelsen af kontrakten. Efter ophør af kontraktforholdet med dig opbevares dine data af os i yderligere 3 år på grundlag af vores legitime interesse. I det omfang der findes lovbestemte arkiveringsperioder, er den endelige opbevaringsperiode baseret på de relevante specifikationer.

5.1 Behandling af persondata i forbindelse med Del med Saal

5.1.1 Formål og retsgrundlag

Formål og juridisk grundlag. I henhold til artikel 6, afsnit 1, stykke a) i GDPR vil dine personoplysninger blive videresendt til vores marketingafdeling og kundeservice via registreringsskemaet på Del med Saals registreringsside. Alle billeder og tekster, som du stiller til rådighed i forbindelse med Del med Saal, kan blive offentliggjort på f.eks. vores hjemmesider eller blogs, konti på sociale medier eller i nyhedsbreve.

5.1.2 De indsamlede data er:

  • Titel
  • Fornavn
  • Efternavn
  • E-mailadresse
  • Links til social medie profiler
  • Bewerbungstext

5.1.3 Varighed af opbevaring

Dine data slettes højst 10 år efter afslutningen af produkttesten, forudsat at der ikke er nogen lovbestemt opbevarings konflikt. Vi opbevarer din data for at sikre servicekvaliteten.

6) Brug af dine data til e-mail

Dine bestillingsdata samt brugeradfærd i nyhedsbrevet og på hjemmesiden analyseres af os for at give dig det bedst mulige indhold. Det kan f.eks. være prisoplysninger eller oplysninger om nye produkter eller f.eks. underretninger via e-mail eller en indlægsseddel i din pakke.

6.1 Tilmelding til vores nyhedsbrev (via e-mail)

Hvis du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev, sender vi jævnligt information om vores tilbud til dig. De eneste data, der kræves for at sende nyhedsbreve, er din e-mail-adresse. Indtastning af yderligere data er frivillig, og vil blive brugt til at adressere dig personligt. For at sende nyhedsbrevet bruger vi den såkaldte double opt-in procedure. Det betyder, at vi kun sender dig vores nyhedsbrev, hvis du udtrykkeligt har bekræftet, at du accepterer at modtage vores nyhedsbrev. Vi sender derefter en bekræftelses e-mail, hvor du skal bekræfte ved at klikke på et link, at du ønsker at modtage vores nyhedsbreve i fremtiden.Hvis du klikker på bekræftelseslinket giver du os dit samtykke til os til at anvende dine personlige oplysninger som angivet i artikel 6, stk. 1, litra a i GDPR.

Når du er tilmeldt vores nyhedsbrev opbevarer vi den IP-adresse, der er registreret af din internetudbyder, samt datoen og tidspunktet for tilmeldelsen for at kunne opdage en mulig ukorrekt brug af din e-mail-adresse senere. De data, der indsamles under abonnementet på nyhedsbrevet, anvendes udelukkende til et reklamemål i form af et nyhedsbrev. Du kan til hver en tid afmelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke på linket i nyhedsbrevet eller sende den tilsvarende besked til den person, som angivet i starten. Når du har afmeldt dig nyhedsbrevet korrekt, vil din emailadresse straks slettet fra vores mailingliste, medmindre du har givet os dit udtrykkelige samtykke til at fortsætte med at bruge dine data, eller at vi har forbeholdt os ret til at bruge dataene, så længe det er lovligt, og i så fald vil du blive informeret i denne databeskyttelsespolitik.

6.2 Afsendelse af nyhedsbreve via e-mail til eksisterende kunder

Hvis du giver os din e-mail-adresse, når du køber varer eller tjenester til rådighed, forbeholder vi os ret til at sende dig tilbud på vores produkter eller tjenesteydelser,

som f.eks. produkter der ligner de produkter, du allerede har købt. For at gøre dette, er vi ikke forpligtet til at anmode om yderligere samtykke, som omhandlet i den tyske lov (UWG - Gesetz gegen den unlauteren Wettebewerb) artikel 7, stk 3 i lov om illoyal konkurrence. Databehandlingen foregår udelukkende på grundlag af vores legitime interesse for personlig reklame i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1, litra f, i GDPR. Hvis du har gjort indsigelse mod brug af ​​din e-mail-adresse til det beskrevne formål, vil vi ikke sende dig en e-mail. Du har ret til at gøre indsigelse mod brugen af ​​din e-mail-adresse til det ovenfor beskrevne formål til enhver tid med fremtidig virkning ved en besked til den person, der er nævnt i begyndelsen. Til dette formål er du kun nødt til at betale forsendelsesomkostninger i overensstemmelse med basisrenterne. Når vi modtager din indsigelse, ophører brugen af ​​din e-mail-adresse til reklameformål med det samme.

7) Databehandling til ordrebehandling

7.1 Til behandling af din ordre arbejder vi sammen med flere tjenesteudbydere, som helt eller delvist støtter os i forbindelse med gennemførelsen af indgåede kontrakter. Visse personoplysninger overføres til disse tjenesteudbydere i overensstemmelse med følgende oplysninger. De af os indsamlede personoplysninger videregives til det transportfirma, der er bestilt med leveringen inden for rammerne af kontraktbehandlingen, i det omfang det er nødvendigt for leveringen af varerne. Vi videregiver dine betalingsoplysninger til det bestilte kreditinstitut inden for rammerne af betalingsafviklingen, hvis det er nødvendigt for betalingsafviklingen. Hvis der anvendes betalingstjenesteudbydere, informerer vi dig udtrykkeligt om dette nedenfor. Retsgrundlaget for videregivelsen af data er art. 6 stk. 1, litra b GDPR.

7.2 Anvendelse af betalingstjenesteudbydere

-Paypal
Vi tilbyder betaling via Paypal. Betalingen foretages af PayPal (Europe) S.a.r.l. et Cie, S.C.A., 22-24 Boulevard Royal, L-2449 Luxembourg (i det følgende benævnt "PayPal"). For yderligere oplysninger om databeskyttelseslovgivningen henvises til PayPals databeskyttelseserklæring: https://www.paypal.com/dk/webapps/mpp/ua/privacy-full

- Computop
Vi tilbyder betaling med kreditkort. Betalingen foretages af Computop Wirtschaftsinformatik GmbH, Schwarzenbergstr. 4, 96050 Bamberg, Tyskland. For yderligere oplysninger om databeskyttelseslovgivningen, herunder oplysninger om de anvendte kreditinstitutter, henvises til Computops databeskyttelseserklæring: https://computop.com/uk/data-protection

- Novalnet AG
Vi tilbyder betaling via iDeal. Betalingen foretages af Novalnet AG, Zahlungsinstitut (ZAG), Feringastraße 4, 85774 Unterföhring, Tyskland. For yderligere oplysninger om databeskyttelseslovgivningen, herunder oplysninger om de anvendte kreditinstitutter, henvises til Novalnet's databeskyttelseserklæring: https://www.novalnet.com/privacy-policy/

8) YouTube (videoer)

Vi har integreret YouTube-komponenter på dette websted. Driftsselskabet for YouTube er YouTube, LLC, 901 Cherry Ave, San Bruno, CA 94066, USA. YouTube, LLC er et datterselskab af Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland.

YouTube er en videoportal på internettet, som giver videoudgivere mulighed for gratis at lægge videoklip ud, og andre brugere kan se, bedømme og kommentere dem, ligeledes gratis. YouTube giver mulighed for at offentliggøre alle typer videoer, hvorfor hele film- og tv-programmer, men også musikvideoer, trailere eller videoer, som brugerne selv har lavet, kan tilgås via internetportalen. Ved hvert opkald til en af de enkelte sider på dette websted, som drives af os, og hvor der er integreret en YouTube-komponent (YouTube-video), bliver internetbrowseren på dit it-system automatisk af den pågældende YouTube-komponent opfordret til at downloade en repræsentation af den tilsvarende YouTube-komponent fra YouTube. Yderligere oplysninger om YouTube findes på https://www.youtube.com/yt/about/. Inden for rammerne af denne tekniske procedure modtager YouTube og Google oplysninger om, hvilken specifik underside på vores hjemmeside du har besøgt: Hvis du samtidig er logget ind på YouTube, genkender YouTube, hvilken specifik underside på vores hjemmeside du besøger, når du ringer op til en underside, der indeholder en YouTube-video. Disse oplysninger indsamles af YouTube og Google og tilknyttes din YouTube-konto.

YouTube og Google modtager altid oplysninger via YouTube-komponenten om, at du har besøgt vores hjemmeside, hvis du er logget ind på YouTube samtidig med, at du ringer op til vores hjemmeside; dette sker uanset om du klikker på en YouTube-video eller ej. Hvis du ikke ønsker, at disse oplysninger skal overføres til YouTube og Google, kan du forhindre overførslen ved at logge ud af din YouTube-konto, inden du går ind på vores hjemmeside.

Disse behandlinger foretages kun, hvis du har givet dit udtrykkelige samtykke i overensstemmelse med art. 6, stk. 1, litra a DS-GVO.

Du kan se YouTubes privatlivspolitik på https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/.

9) DoubleClick

Dette websted indeholder komponenter af DoubleClick fra Google. DoubleClick er et varemærke tilhørende Google (Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland), hvorunder særlige online-markedsføringsløsninger markedsføres til reklamebureauer og udgivere.

DoubleClick by Google overfører data til DoubleClick-serveren ved hvert indtryk samt ved klik eller andre aktiviteter. Hver af disse dataoverførsler udløser en cookieforespørgsel til din browser. Hvis browseren accepterer denne anmodning, sætter DoubleClick en cookie på dit IT-system. Formålet med cookien er at optimere og vise reklamer. Cookien bruges bl.a. til at vise og vise brugerrelevante reklamer og til at oprette rapporter om reklamekampagner eller til at forbedre dem. Desuden bruges cookien til at undgå flere visninger af den samme reklame.

DoubleClick anvender et cookie-ID, som er nødvendigt for at behandle den tekniske procedure. Cookie-ID'et er f.eks. nødvendigt for at vise en reklame i en browser. DoubleClick kan også bruge cookie-id'et til at registrere, hvilke reklamer der allerede er blevet vist i en browser for at undgå dobbeltplaceringer. Desuden gør cookie-id'et det muligt for DoubleClick at registrere konverteringer.

En DoubleClick-cookie indeholder ingen personlige oplysninger. En DoubleClick-cookie kan dog indeholde yderligere kampagneidentifikatorer. En kampagneidentifikator tjener til at identificere de kampagner, som du allerede har været i kontakt med.

Hver gang du ringer op til en af de enkelte sider på dette websted, som drives af os, og hvor der er integreret en DoubleClick-komponent, får internetbrowseren på dit IT-system via den pågældende DoubleClick-komponent til at overføre data til Google med henblik på online-annoncering og afregning af provisioner. Som en del af denne tekniske proces får Google kendskab til data, som Google også bruger til at generere provisionsopgørelser. Google kan bl.a. spore, at du har klikket på bestemte links på vores hjemmeside.

Du kan til enhver tid forhindre DoubleClick og vores hjemmeside i at indstille cookies ved at justere indstillingerne i din internetbrowser i overensstemmelse hermed. Desuden kan allerede indstillede cookies til enhver tid slettes via internetbrowseren eller andre softwareprogrammer.

Disse behandlinger foretages kun, hvis der er givet udtrykkeligt samtykke i overensstemmelse med art. 6, stk. 1, litra a), i DSGVO.

Du kan se fortrolighedspolitikken for DoubleClick by Google på: https://www.google.com/intl/de/policies/.

10) Google Analytics

På vores websteder bruger vi Google Analytics, en webanalysetjeneste, der leveres af Google Ireland Limited(https://www.google.de/intl/de/about/), Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland ("Google"). I denne forbindelse oprettes der pseudonymiserede brugsprofiler, og der anvendes cookies (se punktet "Cookies"). De oplysninger, der genereres af cookien om din brug af dette websted, som f.eks.

  1. browsertype/version,
  2. det anvendte styresystem,
  3. den henvisende URL (den tidligere besøgte side),
  4. værtsnavnet på den computer, der tilgår computeren (IP-adresse) og
  5. tidspunktet for serveranmodningen,

overføres til en Google-server i USA og gemmes der. Oplysningerne bruges til at evaluere brugen af hjemmesiden, til at udarbejde rapporter om hjemmesidens aktivitet og til at levere andre tjenester i forbindelse med brugen af hjemmesiden og internettet til brug for markedsundersøgelser og til at udforme disse internetsider i overensstemmelse med kravene. Disse oplysninger kan også overføres til tredjeparter, hvis dette er påkrævet ved lov, eller hvis tredjeparter behandler disse oplysninger på vores vegne. Din IP-adresse vil under ingen omstændigheder blive slået sammen med andre Google-data. IP-adresserne anonymiseres, så en tildeling ikke er mulig (IP-maskering).

Du kan afvise brugen af cookies ved at vælge de relevante indstillinger i din browser, men vær opmærksom på, at du i så fald muligvis ikke kan bruge alle funktionerne på dette websted fuldt ud.

Disse behandlinger vil kun blive udført, hvis du har givet dit udtrykkelige samtykke i overensstemmelse med art. 6 (1) lit. a DS-GVO.

Du kan desuden forhindre indsamling af de data, der genereres af cookien og er relateret til din brug af hjemmesiden (inkl. din IP-adresse), samt Googles behandling af disse data ved at downloade og installere et browser-add-on(https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de).

Som et alternativ til browsertilføjelsesprogrammet, især for browsere på mobile enheder, kan du også forhindre indsamlingen af Google Analytics ved at klikke på følgende link: Deaktivere Google Analytics ved at klikke på følgende link: Deaktivere Google Analytics. Der vil blive indstillet en opt-out-cookie, som forhindrer den fremtidige indsamling af dine data, når du besøger dette websted. Opt-out-cookien er kun gyldig i denne browser og kun for vores websted og gemmes på din enhed. Hvis du sletter cookies i denne browser, skal du indstille opt-out-cookien igen.

Du kan se Google Analytics' privatlivspolitik på: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=de.

11) LiveChat (LiveChat Software S.A.)

Dette websted bruger teknologier fra LiveChat Software S.A., al. Dębowa 3, 53-134 Wrocław, Polen (www.livechatinc.com) til at indsamle og lagre anonyme data med henblik på webanalyse og til at drive livechat-systemet for at besvare live supportforespørgsler. Disse anonyme data kan bruges til at oprette brugerprofiler under et pseudonym. Der kan anvendes cookies til dette formål. Cookies er små tekstfiler, der gemmes lokalt i den besøgendes internetbrowsers cache. Cookies gør det muligt at genkende internetbrowseren. Hvis de oplysninger, der indsamles på denne måde, er personlige, behandles de i overensstemmelse med art. 6 stk. 1 punkt f GDPR på baggrund af vores legitime interesse i effektiv kundeservice og statistisk analyse af brugeradfærd med henblik på optimering.

De data, der indsamles med LiveChat-teknologier, vil ikke blive brugt til at identificere den besøgende på dette websted personligt og vil ikke blive kombineret med personlige data om indehaveren af pseudonymet uden den pågældende persons særskilt givne samtykke. For at undgå lagring af LiveChat-cookies kan du indstille din internetbrowser således, at cookies fremover ikke længere kan gemmes på din computer, eller at allerede lagrede cookies slettes. Deaktivering af alle cookies kan dog medføre, at nogle funktioner på vores internetsider ikke længere kan udføres. Du kan til enhver tid med fremtidig virkning gøre indsigelse mod indsamling og lagring af data med henblik på oprettelse af en pseudonymiseret brugerprofil ved at sende os din indsigelse uformelt pr. e-mail til den e-mailadresse, der er angivet i aftrykket.

12) Den registreredes rettigheder

12.1 Den gældende databeskyttelseslovgivning giver dig omfattende rettigheder for registrerede personer (informations- og indgrebsrettigheder) i forhold til den dataansvarlige for behandlingen af dine personoplysninger, som vi informerer dig om nedenfor:

- Ret til information i henhold til art. 15 GDPR: Du har især ret til adgang til dine personoplysninger, som vi behandler, behandlingsformålene, de kategorier af personoplysninger, der behandles, de modtagere eller kategorier af modtagere, som dine oplysninger er blevet eller vil blive videregivet til, den planlagte opbevaringsperiode eller den planlagte opbevaringsperiode, kriterierne for fastlæggelse af opbevaringens varighed, eksistensen af en ret til berigtigelse, sletning, begrænsning af behandlingen, indsigelse mod behandlingen, en klage til en tilsynsmyndighed, oprindelsen af dine data, hvis disse ikke er indsamlet af os fra dig, eksistensen af automatiseret beslutningstagning, herunder profilering og, hvor det er relevant, meningsfulde oplysninger om den involverede logik og omfanget vedrørende dig og de ønskede virkninger af en sådan behandling, samt din ret til at blive informeret om de garantier, der gives i overensstemmelse med artikel 46 GDPR for overførsel af dine data til tredjelande;

ret til berigtigelse i henhold til artikel 16 i GDPR: Du har ret til øjeblikkelig berigtigelse af ukorrekte oplysninger om dig og/eller supplering af dine ufuldstændige oplysninger, som vi har gemt hos os;

- Ret til sletning i henhold til artikel 16 i GDPR. 17 I GDPR: Du har ret til at anmode om sletning af dine personlige data, hvis kravene i art. 17 stk. 1 GDPR er opfyldt. Denne ret gælder dog ikke, navnlig hvis behandlingen er nødvendig for at udøve retten til ytrings- og informationsfrihed, for at opfylde en retlig forpligtelse, af hensyn til offentlige interesser eller for at gøre retskrav gældende, udøve eller forsvare retskrav;

- ret til at begrænse behandlingen i henhold til artikel 6, stk. 18 GDPR: Du har ret til at anmode om begrænsning af behandlingen af dine personoplysninger, så længe nøjagtigheden af dine anfægtede data er kontrolleret, hvis du nægter at slette dine data på grund af utilladelig databehandling og i stedet anmoder om begrænsning af behandlingen af dine data, hvis du har brug for dine data for at gøre retskrav gældende, udøve eller forsvare retskrav, efter at vi ikke længere har brug for disse data, efter at formålet er nået, eller hvis du har gjort indsigelse på grund af din særlige situation, så længe det endnu ikke er klart, om vores legitime grunde har forrang;

- Ret til information i henhold til art. 19 GDPR: Hvis du har udøvet din ret til at få den dataansvarlige til at rette, slette eller begrænse behandlingen, er han/hun forpligtet til at informere alle modtagere, som personoplysningerne om dig er blevet videregivet til, om denne rettelse eller sletning af oplysningerne eller begrænsning af behandlingen, medmindre dette viser sig at være umuligt eller indebærer en uforholdsmæssig stor indsats. Du har ret til at få oplyst, hvem disse modtagere er.

- Ret til overførsel af data i henhold til art. 20 GDPR: Du har ret til at modtage de personoplysninger, som du har givet os, i et struktureret, aktuelt og maskinlæsbart format eller til at anmode om overførsel af dem til en anden ansvarlig person, for så vidt dette er teknisk muligt;

- Ret til at tilbagekalde et givet samtykke i henhold til art. 7, stk. 3 GDPR: Du har ret til at tilbagekalde et først givet samtykke til behandling af data til enhver tid med virkning for fremtiden. I tilfælde af tilbagekaldelse sletter vi straks de pågældende data, medmindre den videre behandling kan baseres på et retsgrundlag for behandling uden samtykke. Tilbagekaldelsen af samtykket påvirker ikke lovligheden af den behandling, der er foretaget på grundlag af samtykket indtil tilbagekaldelsen. Tilbagekaldelsen kan foretages ved at sende en meddelelse til den ansvarlige persons kontaktoplysninger;

- Ret til at klage i henhold til artikel 77 i GDPR: Hvis du mener, at behandlingen af personoplysninger om dig er i strid med GDPR, har du ret til at klage til en tilsynsmyndighed, navnlig i den medlemsstat, hvor du er bosat, arbejder eller mistænkes for overtrædelse, uden at dette berører andre administrative eller retslige retsmidler.

12.2 RET TIL AT GØRE INDSIGELSE

HVIS VI INDEN FOR RAMMERNE AF EN INTERESSEAFVEJNING BEHANDLER DINE PERSONOPLYSNINGER PÅ GRUNDLAG AF VORES FREMHERSKENDE LEGITIME INTERESSE, HAR DU TIL ENHVER TID RET TIL AT GØRE INDSIGELSE MOD DENNE BEHANDLING MED VIRKNING FOR FREMTIDEN PÅ GRUNDLAG AF DE GRUNDE, DER FØLGER AF DIN SÆRLIGE SITUATION.

HVIS DU GØR BRUG AF DIN RET TIL AT GØRE INDSIGELSE, STOPPER VI BEHANDLINGEN AF DE PÅGÆLDENDE OPLYSNINGER. VI FORBEHOLDER OS DOG RETTEN TIL FORTSAT BEHANDLING, HVIS VI KAN PÅVISE TVINGENDE BESKYTTELSESVÆRDIGE GRUNDE TIL BEHANDLING, SOM VEJER TUNGERE END DINE INTERESSER, GRUNDLÆGGENDE RETTIGHEDER OG FRIHEDSRETTIGHEDER, ELLER HVIS BEHANDLINGEN TJENER TIL AT GØRE RETSKRAV GÆLDENDE, UDØVE ELLER FORSVARE RETSKRAV.

HVIS VI BEHANDLER DINE PERSONOPLYSNINGER MED HENBLIK PÅ DIREKTE MARKEDSFØRING, HAR DU TIL ENHVER TID RET TIL AT GØRE INDSIGELSE MOD BEHANDLINGEN AF PERSONOPLYSNINGER OM DIG MED HENBLIK PÅ EN SÅDAN REKLAME. DU KAN UDØVE INDSIGELSEN SOM BESKREVET OVENFOR.

HVIS DU UDØVER DIN RET TIL AT GØRE INDSIGELSE, STOPPER VI BEHANDLINGEN AF DE PÅGÆLDENDE DATA TIL DIREKTE REKLAMEFORMÅL.

13) Varighed af opbevaring af personoplysninger

Varigheden af opbevaringen af personoplysninger bestemmes af den respektive lovbestemte opbevaringsperiode (f.eks. handels- og skatteopbevaringsperioder). Efter udløbet af denne periode vil de tilsvarende data blive slettet rutinemæssigt, forudsat at de ikke længere er nødvendige for opfyldelsen eller indledningen af kontrakten og/eller der ikke længere er nogen legitim interesse fra vores side i den videre opbevaring.

14) Ændringer af databeskyttelseserklæringen

Vi forbeholder os ret til lejlighedsvis at tilpasse denne databeskyttelseserklæring, så den altid er i overensstemmelse med gældende lovkrav, eller til at gennemføre ændringer af vores tjenester i databeskyttelseserklæringen, f.eks. ved indførelsen af nye tjenester. Den nye databeskyttelseserklæring gælder i så fald for dit næste besøg.

15) Anvendelighed

Denne oversættelse er udelukkende til orientering og er ikke et juridisk bindende dokument. De oprindelige bestemmelser findes i den tyske originaludgave.

Databeskyttelsesansvarlig

THALES Rechtsanwälte.Datenschutz
Dr. Christian Szidzek & Partner
Prymstraße1
97070 Würzburg
E-mail: info@thales-datenschutz.de

Tilsynsmyndighed

LDA Bayern
Bayerisches Landesamt für Datenschutzaufsicht
Promenade 18
91522 Ansbach

Status: 11.08.2022