Impressum

Saal Digital Fotoservice GmbH
Weidenauer Straße 160
57076 Siegen
Tyskland

Administrerende direktører: Reinhard Saal, Robin Saal, Tim Saal, Florian Stellwag
Momsnummer: DE 250012471
Registreret ved domstolen i Siegen (Tyskland) HRB-Nr. 9924

 

Support og kundeservice:

Åbningstider: Mandag til fredag fra kl. 7:30-15:30
Kontakt os på e-mail: kundeservice(at)saal-digital.dk  

Juridiske oplysninger, kvalitetssikring og ansvarsfraskrivelse

Saal Digital gør alt for at give nøjagtige, aktuelle og fuldstændige oplysninger på sin hjemmeside, men kan ændre eller supplere disse hvis nødvendigt, og når som helst uden varsel. Saal Digital kan ikke garantere med fuldstændighed, nøjagtighed eller aktualitet af oplysningerne og indholdet af hjemmesiden. Dette gælder også i tilfælde af referencer, kaldet hyperlinks, som er offentliggjort af Digital Saal på sin hjemmeside direkte eller indirekte. Saal-Digital påtager sig intet ansvar for indholdet på sådanne eksterne websteder, som du får adgang via et link eller via andre referencer. 

Hertil kommer, at Saal-Digital ikke kan holdes ansvarlig for skader, direkte eller indirekte (herunder økonomiske tab), der kan udledes fra de offentliggjorte oplysninger på disse eksterne websteder. Indholdet på Saal Digitals hjemmeside er er ophavsretligt beskyttet. Det er ikke tilladt at videregive eller dele indholdet af denne side til en tredjepart. Ophavsretten forbyder også opbevaring og gengivelse af billeder eller grafik fra vores hjemmeside.

Europæisk klageportal ODR

EU-Kommissionens online klageportal (ODR - Online Dispute Resolution) kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Klagen kan indgives her ec.europa.eu/consumers/odr/