Hardcover Mini Leporello

Tag dine minder med dig, uanset hvor du går hen!

Hurtig produktion

Hurtig produktion

Med en produktionstid på kun få arbejdsdage kommer din ordre frem i løbet af kort tid

Kan bestemt tilpasses

Kan bestemt tilpasses

Tilføj dine tekster og fotos, og tilpas formatet og papirtypen

Intet logo

Intet logo

Vi trykker ikke vores logo på nogle af vores fotoprodukter.

Dine billeder, vist i et originalt format

Dine billeder, vist i et originalt format

Hardcover Mini Leporello kombinerer funktionaliteten fra en fotobog med det smarte design fra et leporello-layout. Resultatet er et kompakt og holdbart produkt, som kan gøres helt personligt. Design din egen mini-mappe, som du nemt kan tage med dig, og opbevar dine særlige fotos sikkert og godt beskyttet i det hårde omslag.

Du kan også nemt udstille Hardcover Mini Leporello ved at placere den på en hylde eller på en anden overflade. Den vil forblive åben og oprejst takket være det innovative format, så du altid kan se på dine minder.

FSC®-certificeret papir

FSC®-certificeret papir

Vi bruger hovedsageligt FSC®-certificeret papir, som er produceret på bæredygtig vis

Produceret med solenergi

Produceret med solenergi

Med mere end 3,000 m² solcellemoduler er vores energibehov dækket de fleste dage

Kulstofneutral

Kulstofneutral

Vi kompenserer for uundgåelige CO₂-emissioner ved at investere i globale miljøprojekter

Ansvarlig forsendelse

Ansvarlig forsendelse

Når det er muligt, sender vi vores pakker CO2-neutralt

Fremvis dine bedste bryllups- og babybilleder

Fremvis dine bedste bryllups- og babybilleder

En Hardcover Mini Leporello kan være en god bryllupsgaveidé til dine gæster. Ud over at lave en almindelig fotobog med jeres bryllupsbilleder, kan I vælge nogle af jeres favoritter og lave en Hardcover Mini Leporello til at fremvise dem. Det er også en god gave til dine venner, familie og gæster. Det vil være en god måde for dem at huske den vidunderlige dag, I tilbragte sammen!

Det samme gælder for babyfotografering. Hvis du har taget nye billeder af dine børn, så lav en Hardcover Mini Leporello, så du kan have billederne med dig overalt og vise dem frem til dine venner og familie!

Din portfolio, altid med dig

Din portfolio, altid med dig

Hvis du er professionel designer eller fotograf, kan det være en god idé at have en fysisk repræsentation af dit arbejde. Hardcover Mini Leporello er perfekt til dette: den går ikke på kompromis med kvaliteten, men er et lille og kompakt format, der er nemt at have med.

Og med hardcoveret er dine fotos godt beskyttet, så du kan tage en miniudgave af din portfolio med dig, uanset hvor du er!

Kender du de forskellige papirtyper?

Photoproduct

Struktureret

Papiret "Structured" (300 g/m²) giver ikke kun dit kort karakter, men giver det også en tydelig tekstur at røre ved. Digitaltryk sikrer markante farver.

Photoproduct

Perle

Hvis du lægger stor vægt på design, er "Pearl"-papiret det rigtige valg. Den ekstraordinære overflade har intense, glitrende refleksioner.

Photoproduct

Klassisk

Papiret "Classic" (300 g/m²) har en ekstremt glat og skinnende hvid mat overflade. Det digitale print sikrer strålende farver i naturtro fotokvalitet.

Design nu
Design nu