Send en personlig besked med et kort

Begge sider kan designes

Cards
Gratis prøve

Gratis prøve

Se dit design på en gratis kort prøve.

Bestil efter behov

Bestil efter behov

Du kan selv bestemme, hvor mange kort du ønsker at bestille. Du skal bare bestille minimum 1 styk.

Intet logo

Intet logo

Vi trykker ikke vores logo på nogle af vores fotoprodukter.

Card and envelope

Design dine kort ved hjælp af vores software

Kortene fås i en lang række forskellige formater og kan fås med enten vandret eller lodret orientering. Både forsiden og bagsiden kan designes i vores software. Her finder du også designskabeloner til populære temaer som f.eks. Save The Date-kort eller fødselsanmeldelseskort.

Få et hurtigt overblik

  • Tre formater med forskellige orienteringer
  • Fås som kvadratiske og stående eller liggende
  • Tre papirtyper: Classic, perlemor, struktureret
  • To sider du kan designe
  • Kan fås med tilhørende kuvert
  • Gratis prøve af dit kort
Formats

Forskellige designmuligheder

Saal Design Software giver dig et bredt udvalg af værktøjer og skabeloner, som kan hjælpe dig med nemt at skabe et unikt design ved hjælp af dine personlige billeder og beskeder. Du kan lave kort til mange forskellige formål, hvad enten det er for at annoncere et bryllup, invitere folk til en særlig begivenhed eller for at sige tak til dem for noget, de har gjort.

Lav dine kort personlige

Du har ikke kun frie hænder med hensyn til designet, men også i selve opsætningen af kortet. Du kan vælge mellem papirtyperne classic, struktureret og perlemor samt vælge formatet der passer dig bedst. Du kan også bestille præcis det antal kort, du har brug for (min. 1 styk) i vores designprogram.

Photoproduct

Papirtypen "Classic"

Den "klassiske" papir har en glat og lys hvid overflade, og vejer 300 g/m². Vores højkvalitets 6-farvetryk give lyse og naturtro farver.

Photoproduct

Struktureret

"Structured"-papiret (300 g/m²) giver ikke kun dit kort karakter, men giver det også en tydelig tekstur ved berøring. Seksfarvetryk sikrer markante farver.

Photoproduct

Papirtypen "perlemor"

Papirtypen "perlemor" er populær hos dem, der godt kan lide "design",  da overfladen er "glans-agtig". Den karakteristiske perlemors overflade og det 6-farvetryk sikrer strålende farver i naturtro fotokvalitet.

Design nu
Design nu