Foldede fotokort (liggende) i høj kvalitet

Et personligt kort til enhver lejlighed

Gratis prøve

Gratis prøve

Se dit design på en gratis kort prøve.

Bestil efter behov

Bestil efter behov

Du kan selv bestemme, hvor mange kort du ønsker at bestille. Du skal bare bestille minimum 1 styk.

Intet logo

Intet logo

Vi trykker ikke vores logo på nogle af vores fotoprodukter.

Foldede kort præcis som du vil have dem

Vores foldede kort er designet til at blive foldet ud til venstre. Du kan vælge mellem forskellige størrelser - firkantet, stående eller liggende - og skabe et kort, der passer til dine behov.

Desuden kan foldekortene opsættes dekorativt og giver dig masser af plads til en personlig besked. Dette giver dig mulighed for at vise ikke kun en besked, men endda en kort historie til modtageren.

En hurtig oversigt

  • Vælg mellem fire forskellige størrelser
  • Fås med tre overflader: classic, perlemor, struktureret
  • Fås med matchende kuvert
  • Det er muligt at bestille præcis det antal kort, du har brug for
  • Gratis prøve af dit kort

Vælg størrelse, format og finish

De foldede kort fås i forskellige størrelser i højformat, tværformat eller kvadratisk format. Med forskellige muligheder for efterbehandling kan du virkelig tilpasse hver eneste detalje.

Fuldend dit foldede kort med en matchende kuvert, og send en personlig hilsen af høj kvalitet som en særlig gestus. Du kan også bestille en gratis prøve af det kort, du har designet, før du afgiver en større ordre.

Fuldstændig designfrihed

Design dine foldekort i softwaren præcis som du ønsker det. Forskellige designskabeloner, grupperet efter anledning, kan hjælpe dig med at gøre processen lettere for dig.

Hvis du ønsker at tilføje flere detaljer eller gøre det mere personligt, kan du tilføje fotos, designelementer eller klipkunst og gøre det til dit eget personlige kunstværk. Gør brug af de mange værktøjer i Saal Design-softwaren - der er ingen grænser for din kreativitet!

Photoproduct

Klassisk

Papiret "Classic" (300 g/m²) har en ekstremt glat og skinnende hvid mat overflade. Det digitale print sikrer strålende farver i naturtro fotokvalitet.

Photoproduct

Struktureret

Papiret "Structured" (300 g/m²) giver ikke kun dit kort karakter, men giver det også en tydelig tekstur at røre ved. Digitaltryk sikrer markante farver.

Photoproduct

Perle

Hvis du lægger stor vægt på design, er "Pearl"-papiret det rigtige valg. Den ekstraordinære overflade har intense, glitrende refleksioner.

Design nu
Design nu

Din sprogindstilling stemmer ikke overens med sproget på denne hjemmeside. Vælg venligst:

Din sprogindstilling stemmer ikke overens med sproget på denne hjemmeside. Vælg venligst: