Foldede fotokort (liggende) i høj kvalitet

Et personligt kort til enhver lejlighed

Folded Card left right
usp-heading

Gratis prøve

Se dit design på en gratis kort prøve.

usp-heading2

Bestil efter behov

Du kan selv bestemme, hvor mange kort du ønsker at bestille. Du skal bare bestille minimum 1 styk.

usp-heading3

Intet logo

Vi trykker ikke vores logo på nogle af vores fotoprodukter.

Folded Card left right with envelope

Foldede kort præcis som du vil have dem

Vores foldede kort er designet til at blive foldet ud til venstre. Du kan vælge mellem forskellige størrelser - firkantet, højformat eller tværformat - og skabe et kort, der passer til dine behov.

Desuden kan foldekortene opsættes dekorativt og giver dig masser af plads til en personlig besked. Dette giver dig mulighed for at vise ikke kun en besked, men endda en kort historie til modtageren.

En hurtig oversigt

  • Vælg mellem fire forskellige størrelser
  • Fås med tre overflader: classic, perlemor, struktureret
  • Fås med matchende kuvert
  • Det er muligt at bestille præcis det antal kort, du har brug for
  • Gratis prøve af dit kort
Photoproduct

Papirtypen "Classic"

Den "klassiske" papir har en glat og lys hvid overflade, og vejer 300 g/m². Vores højkvalitets 6-farvetryk give lyse og naturtro farver.

Photoproduct

Papirtypen "struktureret"

Dette papir har en unik overfladestruktur med en vægt på 300 g/m². Vores højkvalitets 6-farvetryk giver lyse og naturtro farver.

Photoproduct

Papirtypen "perlemor"

Papirtypen "perlemor" er populær hos dem, der godt kan lide "design",  da overfladen er "glans-agtig". Den karakteristiske perlemors overflade og det 6-farvetryk sikrer strålende farver i naturtro fotokvalitet.

Folded Cards (left right)

Vælg størrelse, format og finish

De foldede kort fås i forskellige størrelser i højformat, tværformat eller kvadratisk format. Med forskellige muligheder for efterbehandling kan du virkelig tilpasse hver eneste detalje.

Fuldend dit foldede kort med en matchende kuvert, og send en personlig hilsen af høj kvalitet som en særlig gestus. Du kan også bestille en gratis prøve af det kort, du har designet, før du afgiver en større ordre.

Fuld designfrihed

Du kan lave personlige kort med vores design program, hvori du finder et stort udvalg af layouts. De er kategoriseret til forskellige lejligheder, og der er noget for hver en smag.

Selvfølgelig kan du også designe kortet fra bunden af ved hjælp af de forskellige funktioner i design programmet. Lad fantasien få frit løb!

Design nu
Design nu