Sig det med foldede kort

Dit personlige design i liggende format

Folded card
usp-heading

Gratis prøve

Se dit design på en gratis kort prøve.

usp-heading2

Bestil efter behov

Du kan selv bestemme, hvor mange kort du ønsker at bestille. Du skal bare bestille minimum 1 styk.

usp-heading3

Intet logo

Vi trykker ikke vores logo på nogle af vores fotoprodukter.

Folded card with envelope
Photoproduct

Papirtypen "Classic"

Den "klassiske" papir har en glat og lys hvid overflade, og vejer 300 g/m². Vores højkvalitets 6-farvetryk give lyse og naturtro farver.

Photoproduct

Papirtypen "struktureret"

Dette papir har en unik overfladestruktur med en vægt på 300 g/m². Vores højkvalitets 6-farvetryk giver lyse og naturtro farver.

Photoproduct

Papirtypen "perlemor"

Papirtypen "perlemor" er populær hos dem, der godt kan lide "design",  da overfladen er "glans-agtig". Den karakteristiske perlemors overflade og det 6-farvetryk sikrer strålende farver i naturtro fotokvalitet.

Perfekt til dine panorama billeder

Saal Digital tilbyder et bredt udvalg af lykønskningskort, hvoraf det ene er vores foldede kort (vandret åbning). Det fås i to forskellige størrelser; 15 x 10 cm og 20 x 10 cm. Det liggende format er perfekt til panoramabilleder.

Folden befinder sig vandret, øverst på kortet, når det er lukket. Det foldede kort står godt på bordet, og kan også bruges som en elegant dekoration. I vores design program finder du masser af layouts at vælge imellem. Du kan nemt lave et unikt og personligt design med dine egne fotos og tekst.

Et hurtigt overblik

  • Kortene har målene 15 x 10 cm og 20 x 10 cm
  • Vælg mellem tre forskellige papirtyper
  • Fire sider at designe på
  • Fås med tilhørende kuvert
  • Gratis prøve af dit kort
Folded card formats

Dine personlige foldede kort

De foldede kort fås i liggende format, og de kan bestilles i det ønskede antal (min. 1 styk). Du kan selv bestemme overfladen på dit kort, samt tilføje matchende kuverter.

Vi trykker hverken stregkode eller logo på vores kort, hvilket giver dig fire helt blanke sider at arbejde på. Således er fotokortene, du modtager, helt neutrale.

Dit personlige design

Vælg et af ​​de forskellige layouts eller lav dit eget design fra bunden af. Ved hjælp af de forskellige funktioner i design programmet, kan du nemt lave et unikt kort.

I design programmet finder du forskellige skrifttyper, multimedieklip samt filtre og effekter. Du kan også tilføje en baggrund eller rammer til dine billeder.

Design nu
Design nu