Sig det med foldede kort

Dit personlige design i liggende format

Gratis prøve

Gratis prøve

Se dit design på en gratis kort prøve.

Bestil efter behov

Bestil efter behov

Du kan selv bestemme, hvor mange kort du ønsker at bestille. Du skal bare bestille minimum 1 styk.

Intet logo

Intet logo

Vi trykker ikke vores logo på nogle af vores fotoprodukter.

Lavet til dine panoramabilleder

Saal Digital-kortkollektionen giver dig flere muligheder for at præsentere dit budskab. En af dem er foldekortet, som i landskabsformat (15 x 10 cm og 20 x 10 cm) giver masser af plads til dine panoramabilleder.

Foldningen er placeret på kortets længste side og åbner opad, hvilket betyder, at det også kan bruges som boligdekoration. I vores designsoftware har vi forskellige skabeloner til dig, men du kan også selv skabe et helt individuelt design til dit kort.

Et hurtigt overblik

  • Kortene har målene 15 x 10 cm og 20 x 10 cm
  • Vælg mellem tre forskellige papirtyper
  • Fire sider at designe på
  • Fås med tilhørende kuvert
  • Gratis prøve af dit kort

Dine personlige foldede kort

De foldede kort fås i liggende format, og de kan bestilles i det ønskede antal (min. 1 styk). Du kan selv bestemme overfladen på dit kort, samt tilføje matchende kuverter.

Vi trykker hverken stregkode eller logo på vores kort, hvilket giver dig fire helt blanke sider at arbejde på. Således er fotokortene, du modtager, helt neutrale.

Dit personlige design

Vælg mellem forskellige designskabeloner, eller opret selv layoutet af dit foldede kort. De mange designmuligheder i den gratis software vil hjælpe dig med at skabe dit eget design.

Ud over forskellige skrifttyper, clip art, filtre og effekter kan du også dekorere dine fotos og tekster med forskellige rammer og baggrunde for at skabe et helt unikt kort.

Photoproduct

Klassisk

Papiret "Classic" (300 g/m²) har en ekstremt glat og skinnende hvid mat overflade. Det digitale print sikrer strålende farver i naturtro fotokvalitet.

Photoproduct

Struktureret

Papiret "Structured" (300 g/m²) giver ikke kun dit kort karakter, men giver det også en tydelig tekstur at røre ved. Digitaltryk sikrer markante farver.

Photoproduct

Perle

Hvis du lægger stor vægt på design, er "Pearl"-papiret det rigtige valg. Den ekstraordinære overflade har intense, glitrende refleksioner.

Design nu
Design nu