Sig det med foldede kort

Dit personlige design i liggende format

Du kan finde design layoutet med navnet "David" i design programmet  Designs|Layouts i kategorien "Baby".

Gratis prøve

Se dit design på en gratis kort prøve.

 

 

Bestil efter behov

Du kan selv bestemme, hvor mange kort du ønsker at bestille. Du skal bare bestille minimum 1 styk.

Vi trykker ikke vores logo på nogle af vores fotoprodukter.

 

 

Uden stregkode

Saal Digital trykker ikke stregkode på nogle af sine fotoprodukter.
Således får du et neutralt fotoprodukt.

De mange layouts i design programmet tilbyder en bred vifte af design til forskellige lejligheder. Tilføj dit foto og en personlig besked.
Classic er et lyst-hvidt, mat papir

Papirtypen "Classic"

Den "klassiske" papir har en glat og lys hvid overflade, og vejer 300 g/m². Vores højkvalitets 6-farvetryk give lyse og naturtro farver.

Papir med en unik overfladestruktur

Papirtypen "struktureret"

Dette papir har en unik overfladestruktur med en vægt på 300 g/m².  
Vores højkvalitets 6-farvetryk giver lyse og naturtro farver.

Papiroverfladen har en karakteristisk perlemors glans

Papirtypen "perlemor"

Papirtypen "perlemor" er populær hos dem, der godt kan lide "design",  da overfladen er "glans-agtig". Den karakteristiske perlemors overflade og det 6-farvetryk sikrer strålende farver i naturtro fotokvalitet.

Perfekt til dine panorama billeder

Saal Digital tilbyder et bredt udvalg af lykønskningskort, hvoraf det ene er vores foldede kort (vandret åbning). Det fås i to forskellige størrelser; 15 x 10 cm og 20 x 10 cm. Det liggende format er perfekt til panoramabilleder.

Folden befinder sig vandret, øverst på kortet, når det er lukket. Det foldede kort står godt på bordet, og kan også bruges som en elegant dekoration. I vores design program finder du masser af layouts at vælge imellem. Du kan nemt lave et unikt og personligt design med dine egne fotos og tekst.

Et hurtigt overblik

  • Kortene har målene 15 x 10 cm og 20 x 10 cm
  • Vælg mellem tre forskellige papirtyper
  • Fire sider at designe på
  • Fås med tilhørende kuvert
  • Gratis prøve af dit kort
De foldede kort (vandret åbning) har en bred vifte af design layouts. Disse kan findes i design programmet Design/Layouts. Eksemplet viser de to layouts "Spring" og "Ben".

Dine personlige foldede kort

De foldede kort fås i liggende format, og de kan bestilles i det ønskede antal (min. 1 styk). Du kan selv bestemme overfladen på dit kort, samt tilføje matchende kuverter.

Vi trykker hverken stregkode eller logo på vores kort, hvilket giver dig fire helt blanke sider at arbejde på. Således er fotokortene, du modtager, helt neutrale.

Dit personlige design

Vælg et af ​​de forskellige layouts eller lav dit eget design fra bunden af. Ved hjælp af de forskellige funktioner i design programmet, kan du nemt lave et unikt kort.

I design programmet finder du forskellige skrifttyper, multimedieklip samt filtre og effekter. Du kan også tilføje en baggrund eller rammer til dine billeder. 

Bestil nu
Bestil nu