Masser af plads til dine idéer i dobbelt-foldet kortet

Seks sider at designe på

Double folded card
usp-heading

Gratis prøve

Se dit design på en gratis kort prøve.

usp-heading2

Bestil efter behov

Du kan selv bestemme, hvor mange kort du ønsker at bestille. Du skal bare bestille minimum 1 styk.

usp-heading3

Intet logo

Vi trykker ikke vores logo på nogle af vores fotoprodukter.

Double folded card with envelope

Giv dine idéer plads

Det dobbelt-foldet kort har mere plads end de andre kort. Kortet har seks helt blanke sider - perfekt til at indsætte dine billeder og tekst på.

Udover at kunne vælge mellem tre overflader og to størrelser, kan du også bestemme din helt egen stil. Du kan bruge en af de mange layouts i design programmet, eller lave dit eget design helt fra bunden af.

En kort oversigt

  • Kortene har målene 10 x 15 cm eller 14 x 14 cm
  • Vælg mellem tre overflader: classic, perlemor, struktureret
  • Seks sider du kan designe på
  • Fås med tilhørende kuvert
  • Du kan bede om en gratis prøve af dit kort
Photoproduct

Papirtypen "Classic"

Den "klassiske" papir har en glat og lys hvid overflade, og vejer 300 g/m². Vores højkvalitets 6-farvetryk give lyse og naturtro farver.

Photoproduct

Papirtypen "struktureret"

Dette papir har en unik overfladestruktur med en vægt på 300 g/m². Vores højkvalitets 6-farvetryk giver lyse og naturtro farver.

Photoproduct

Papirtypen "perlemor"

Papirtypen "perlemor" er populær hos dem, der godt kan lide "design",  da overfladen er "glans-agtig". Den karakteristiske perlemors overflade og det 6-farvetryk sikrer strålende farver i naturtro fotokvalitet.

Double folded card formats

Dine dobbelt-foldet fotokort

Lav dine egne dobbelt-foldet fotokort. Du kan selv vælge papiroverfladen og formatet. Lav  kortet med et af de mange designforslag i designprogrammet, eller lav dit eget layout.

Ingen af kortene har logo eller stregkode. Du modtager et helt neutralt produkt. Desuden tilbyder vi, at du kan bestille det antal kort du vil (min. 1 styk), samt en prøve på hvordan kortet ser ud.

Dit design

Du bestemmer selv designet på  dine dobbelt-foldet fotokort. Du kan vælge en af de mange designskabeloner i designprogrammet, eller designe kortet helt fra bunden af. Vi stiller forskellige værktøjer til rådighed, som kan hjælpe dig med at omsætte din idé til det færdige produkt.

Vi tilbyder effekter, filtre og et stort udvalg af multimedieklip. Det er også muligt at tilføje forskellige baggrunde og rammer.

Design nu
Design nu