Kort med babyannoncering

Hvis der er en nyhed, der fortjener en stor præsentation, er det fødslen af en baby: et unikt øjeblik i vores liv, som vi ønsker at dele med familie og venner på en særlig måde. En fantastisk måde at annoncere det på er med et personligt kort med et design, der passer til din stil, hvor du kan tilføje babyens første billeder og oplysninger, såsom navn og fødselsdato.

usp-heading

Gratis prøve

Se dit design på en gratis kort prøve.

usp-heading2

Bestil efter behov

Du kan selv bestemme, hvor mange kort du ønsker at bestille. Du skal bare bestille minimum 1 styk.

usp-heading3

Intet logo

Vi trykker ikke vores logo på nogle af vores fotoprodukter.

usp-heading

Kan bestemt tilpasses

Tilføj dine tekster og fotos, og tilpas formatet og papirtypen

usp-heading2

Ekstra sikkerhed

Vi sender dig nye kort, hvis arrangementet skal aflyses eller flyttes

Lad dig inspirere af vores galleri!

Photoproduct

Skab dit perfekte babykort!

Vi ved, at fødslen af en baby er en stor milepæl, som du gerne vil dele med dine venner og familie. Hvorfor ikke designe et personligt babykort, der indeholder et flot billede af den nyfødte baby samt navn, fødselsdato og alt andet, du ønsker at tilføje?

En anden god mulighed er at sende baby takkekort ud for at takke dine venner og familie personligt for deres støtte, gaver eller gode ønsker.

Alt du skal gøre er at vælge dit yndlingsdesign fra vores udvalg, tilføje de billeder og den tekst, du gerne vil have med, og så er du klar til at bestille! Design dit babyannonceringskort efter din smag.

Photoproduct

Personlige babykort: Vælg mellem vores specielle designs

Gennemse vores udvalg og vælg dit yndlingsdesign til babykort: Vi har sjove designs med dyr, mere elegante designs og også nogle minimalistiske muligheder. Du har også mulighed for at tilføje smukke og sjove cliparts for at tilføje et ekstra touch til dit design. Vælg, hvad du vil skrive i babykortet, og hvilke billeder du vil tilføje.

Når du er tilfreds med dit design, skal du bestille så mange kort, som du vil (vi tilbyder tilpasset mængde), og så er du klar til at annoncere din særlige nyhed.

Design nu
Design nu