Klage

Indlæser data

Sådan opretter du en reklamation

Produktions- og farvetolerancer

På trods af vores bedste indsats kan produktions- og fremstillingstolerancer ikke undgås. Tolerancer forekommer i enhver produktion og er en tilladt afvigelse, der opstår på grund af produktionsprocessen.

Produktionsrelaterede, små farveafvigelser mellem forskellige materialer og ordrer kan desværre ikke helt undgås. Det skyldes brugen af forskellige materialer (Wall Arts, plakater, kort, fotobøger, fotoprint osv.) og forskellige produktionsmetoder. Alle materialer har forskellige egenskaber, f.eks. materialets eller overfladens hvidhed, og produktionsmetoder, maskiner og trykfarver er forskellige. Derfor kan farveresultaterne af en Wall Art og et fotoprint ikke sammenlignes.

Opret en klage

Hvis du gerne vil klage over din ordre (f.eks. hvis produktet ser anderledes ud end dit projekt, du ikke er tilfreds med farverne, dit produkt er beskadiget osv.), kan du åbne din ordre ved at indtaste din e-mailadresse og dit ordrenummer. Bemærk venligst, at det ikke er muligt at reklamere via telefon.

Order functions on website

Når din ordre er åbnet, kan du klikke på knappen Funktioner, som giver dig en række muligheder. Her finder du muligheden for at indgive en klage. Når du klikker på den, kommer der et vindue frem med en formular, som du skal udfylde.

Order complaint form

Det første, du skal angive, er, om reklamationen vedrører hele ordren eller kun bestemte varer.

Derefter skal du vælge, om reklamationen drejer sig om produktkvalitet eller transport og levering.

I tilfælde af produktkvalitet skal du vælge, om årsagen skyldes farver, unøjagtig billedgengivelse eller beskadiget produkt.

I tilfælde af transport/levering skal du vælge, om årsagen skyldes et beskadiget produkt eller levering, eller om produktet endnu ikke er blevet leveret.

Når du har truffet dit valg, vil du blive bedt om de relevante oplysninger og billeder. Når du har udfyldt alle felter, skal du klikke på Send. Vi undersøger sagen og kontakter dig så hurtigt som muligt.

Design nu

Din sprogindstilling stemmer ikke overens med sproget på denne hjemmeside. Vælg venligst:

Din sprogindstilling stemmer ikke overens med sproget på denne hjemmeside. Vælg venligst: