Valg af produkt

Valg af produkt

Gennem Saal Digital er det muligt at printe billeder på en bred vifte af produkter. Hvert produkt tilbyder forskellige tilpasningsværktøjer, afhængigt af produktets egenskaber. Når du kører desktop-softwaren, er det første, der åbnes, produktvalget. Her finder du de vigtigste produktkategorier. Disse omfatter tryk, fotobøger, vægkunst, kort og mange flere.

Vindue til produktvalg

Hver produktkategori har flere underkategorier. Hvis du for eksempel vælger Fotobøger, vises de forskellige underkategorier som Hardcover fotobog, Professional Line fotobog, Portfolioalbums osv.

Vindue til valg af fotobøger

På grund af det store udvalg af produkter kan der endda være underkategorier inden for underkategorier, afhængigt af artiklen. I dette eksempel vil valget af Professional Line Photo Book vise formatmulighederne for dette produkt. Hvis du klikker på en af disse, kommer du til produktets konfiguration. Når det gælder fotobøger, kan du f.eks. vælge forskellige muligheder for omslagsmateriale, sider, om der skal medfølge en gaveæske osv. Ved at klikke på Design åbnes Designeren med det valgte produkt og den konfiguration, der skal designes.

30 x 30 Professional Line fotobogs konfigurationspanel

Når produktkategorien er valgt, vises navnet på det valgte produkt øverst. Dette fungerer også som en navigator. Hvis du klikker på et af kategorinavnene, kommer du tilbage til menuen for valg af kategori. Det giver dig mulighed for at rulle gennem de forskellige kategorier og underkategorier for at vælge det bedste produkt og den bedste konfiguration til dine billeder. Når du f.eks. har valgt Poster/FineArt > FineArt > Customise FineArt, kommer du til konfigurationspanelet.

Konfigurationspanel for FineArt

Hvis du klikker på Poster/FineArt-titlen øverst, kommer du tilbage til kategorimenuen, hvor du kan vælge en anden kategori, f.eks. foto i udskiftelig ramme.

Vindue til valg af plakat og FineArt