Særlige betingelser for projekter

Særlige betingelser for projekter

Hvis du planlægger et projekt med en større mængde og ønsker at sælge mindst fem enheder, kan du anmode om særlige betingelser for at få et personligt tilbud. For at gøre dette skal du åbne Salgsindstillinger for det projekt, hvor du ønsker at modtage den særlige rabat. Her finder du en knap Anmodning om særlige betingelser.

Indstillinger for salg

Ved at klikke på denne vises formularen Særlige betingelser. Du skal angive følgende oplysninger:
Brugerdefineret antal: Indtast den mængde, du ønsker; bemærk, at minimumsmængden for særlige betingelser er 5 enheder.
Startdato: Vælg, hvornår du vil begynde at sælge.
Slutdato: Vælg, hvornår du vil stoppe med at sælge.
Kommerciel eller nonprofit: Vælg, om de særlige betingelser, du anmoder om, er til kommercielle eller non-profit formål.
Beskrivelse: Giv detaljerede oplysninger om din anmodning om særlige vilkår.
For at indsende formularen skal du sætte kryds i boksen for at bekræfte dit samtykke til behandling af dine personlige data.
Når alle de nødvendige felter er udfyldt, skal du klikke på Opret.

Særlige betingelser

Status i salgsindstillingerne ændres til Venter på behandling, og du vil modtage en e-mailbekræftelse fra os, der bekræfter modtagelsen af din anmodning om særlige betingelser.

Særlige betingelser godkendt

Vi tjekker, hvilke særlige betingelser vi kan tilbyde dig. Når den er godkendt, vil du modtage en e-mail med de særlige betingelser for dette specifikke projekt. Du vil derefter få en rabat baseret på de godkendte betingelser. Når de særlige betingelser er gemt i dit projekt, kan du indstille din salgspris og se din indtægt. Nu er du klar til at dele og sælge dit projekt. Bemærk, at hvis du sletter projektet, fjernes de særlige betingelser, og du skal anmode om dem igen.