Opret et projekt ud fra et galleri

Opret et projekt ud fra et galleri

Ud over billeder kan du gemme, administrere, dele og sælge dine projekter, der er oprettet i Saal Design-softwaren, onlinebutikken eller en ekstern designsoftware. Desuden kan du oprette så mange fotoprodukter, du vil, direkte fra et galleri, hurtigt og nemt. I panelet Gallerier skal du rulle ned i menuen for det galleri, du ønsker at oprette et produkt fra, og vælge Opret produkt.

Gallery panel drop down menu

Du kan også finde denne mulighed i galleriet. Når du åbner et galleri, vil du se, at menuen til højre viser forskellige muligheder og oplysninger om dit galleri. I denne menu finder du også muligheden for at oprette et produkt ud fra billederne i dette galleri. Det eneste du skal gøre er at klikke på Opret produkt.

Options within a gallery

Onlinebutikken åbnes automatisk og viser dig de forskellige fotoprodukter, der er tilgængelige fra Saal Digital.

Photo products

Du kan tilpasse alle produktets funktioner.

Professional Line XT features

Og vælg den metode, du foretrækker til at oprette dit fotoprodukt.

Design modes

Hvis du vælger AutoLayout-tilstand, vil alle fotos i dit galleri være tilgængelige i designeren, som du kan bruge til at oprette dit produkt.

Designer with autolayout

Hvis du vælger at oprette dit produkt ved hjælp af One Minute-tilstanden, oprettes dit produkt automatisk ved hjælp af de fotos, der er valgt i dit galleri.

Image selection

Du vil kunne foretage de ændringer, du ønsker, når det er blevet oprettet. Og du kan tilføje flere billeder fra et andet galleri eller en anden enhed, hvis du har brug for dem. Herfra kan du også tilføje projektet til din kurv, dele det og sælge det, når det er færdigt.

Professional Line created with one minute

Når du er færdig med at designe dit projekt, skal du klikke på Gem projekt for at gemme det. Du skal give det et navn til det og klikke på Gem.

Save project

Når du åbner panelet Projekter, finder du dit projekt med det navn, du har gemt det med.

Project panel with professional Line

Når du vælger projektet, vises flere muligheder i menuen til højre, herunder Tilføj til kurv, Del indstillinger og Sælg projekt. Disse muligheder kan også findes ved at klikke på knappen med de 3 prikker i projektet.