Salgsindstillinger

Salgsindstillinger

Denne menu giver dig mulighed for at sælge dine billeder som produkter eller digitale filer. Det er vigtigt, at du aktiverer denne indstilling, hvis du ønsker at sælge dine billeder. Når du klikker på Salgsindstillinger, vil du på det første skærmbillede blive bedt om at aktivere indstillingen Tillad bestilling for at tillade, at billeder kan bestilles.

Activate allow ordering

Når det er aktiveret, vises flere muligheder, så du kan tilpasse salget af dine billeder.

Sales settings

Den første ting, du finder, er prislisten. Den prisliste, der blev valgt som standard, da prislisterne blev oprettet, er forudvalgt. Du kan vælge en anden ved hjælp af menuen Prisliste. Og hvis du har brug for det, kan du foretage de sidste justeringer af prislisten ved at klikke på Rediger.

Select price list

Dernæst finder du muligheden for at aktivere Filtrere produkter efter billedforhold. På den måde kan du kun bestille de produkter fra den valgte prisliste, der passer til billedets billedformat.

Ratio filter sample options

Du kan give kunden mulighed for at beskære og omramme billedet ved at aktivere Tillad billedredigering/beskæring. Der vil være en knap til at redigere billede på linket til det delte galleri, når et fotoprodukt er valgt.

Edit button on gallery

Ved at klikke på den vil kunden kunne foretage de sidste justeringer af billedet baseret på formatet for det valgte fotoprodukt.

Crop image

Endelig kan du aktivere indstillingen Udskift billede før bestilling. På den måde kan du uploade den endelige fil, når en bestilling er gennemført, og før den sendes til produktionen.

Anvend en prisliste på et galleri

Hvis du vil anvende en prisliste på et galleri, skal du først tillade bestilling af det. Fra Gallerier skal du åbne menuen fra det galleri, du vil anvende den. Der vises flere muligheder.

Options from the gallery panel

Du finder også alle disse muligheder inde i galleriet.

Options within a gallery

Du skal klikke på Salgsindstillinger. Dette vil få en menu Salgsindstillinger frem med indstillingen Tillad bestillinger aktiveret.

Gallery Sales settings

Den prisliste, du har indstillet som standard, vil automatisk blive valgt. Du kan ændre den til en anden prisliste, som du allerede har oprettet, ved at åbne menuen Prisliste og vælge den. I denne menu kan du aktivere indstillingen Filtrer produkter efter billedformat, aktivere indstillingen til at tillade kunderne at redigere og beskære dine billeder og aktivere indstillingen Udskift billeder før bestilling. Når du er færdig, skal du klikke på Gem. Hvis dit galleri ikke er blevet delt før, vises menuen Del galleri. Du skal aktivere deling for at kunne sælge dine billeder. Når du er færdig, skal du klikke på Gem. Du vil se, at galleriets status er ændret.

Gallery status

Når du åbner dit galleri, vil du se, at muligheden Køb nu er tilgængelig i galleriet.

Buy now button

Billeder kan købes i henhold til den konfiguration, der er angivet i den valgte prisliste.

Products to buy

Ud over gallerierne kan alle fotoprodukter såsom fotobøger, kalendere og kort også sættes til salg.