Opret gallerier

Opret gallerier

Gallerier giver dig mulighed for at gemme, organisere, dele og sælge dine billeder fra et enkelt onlinearkiv.

Opret et galleri

Gallery panel

For at oprette et galleri skal du gå til Gallerier og klikke på knappen +Add (Tilføj ). Der vises en pop op-menu, hvor du kan skrive en titel, en beskrivelse og vælge fototype. Når det er udfyldt, skal du klikke på Opret.

Add a new gallery menu

Et nyt galleri vises i dine gallerier.

New gallery on Gallery panel

Du kan åbne dit nye galleri ved at klikke på det. Du vil se, at det nye galleri er tomt.

Empty gallery

Hvis du vil tilføje billeder, skal du klikke på +Add, Add images (Tilføj billeder) og vælge det sted, hvor dine billeder er gemt. Eller du kan tilføje billederne direkte ved at trække dem fra en mappe og slippe dem i galleriet.

Add images optionsGallery with images

Opret et undergalleri

Ud over gallerier har du mulighed for at oprette undergallerier i galleriet. Det er meget nyttigt til at organisere dine fotos eller til at foretage udvælgelser af fotos til at sende til bestemte grupper af personer. For at oprette undergallerier skal du klikke på +Add og vælge Add new sub-gallery (Tilføj nyt undergalleri)

Add sub-gallery button

Der vises en popup-menu, hvor du kan skrive en titel, en beskrivelse og vælge fototype. Her kan du også aktivere eller deaktivere muligheden for automatisk at dele undergalleriet, når hovedgalleriet deles. Når det er udfyldt, skal du klikke på Opret.

New subgallery menu

Et nyt undergalleri vises i galleriet. Du kan åbne dit nye undergalleri ved at klikke på det. Du vil se, at dette nye undergalleri er tomt. Du kan tilføje billeder ved at klikke på knappen +Add (Tilføj ) som i gallerier.

New subgallery created

Og du kan vælge billeder fra hovedgalleriet for at placere dem i undergalleriet. Du skal blot vende tilbage til hovedgalleriet ved at klikke på det.

Gallery top menu

Og vælg de fotos, du vil flytte til undergalleriet. Hvis du vil vælge mere end ét foto, skal du klikke på Vælg flere afkrydsningsfeltet, og derefter vælge billederne. Når et billede er valgt, vises der i menuen til højre mulighed for at kopiere, flytte til og slette. Hvis du vil tilføje de valgte fotos til undergalleriet, skal du vælge at kopiere eller flytte, afhængigt af dine behov.