Ønskeliste

Ønskeliste

Når dine kunder besøger et galleri, kan brugerne vælge deres yndlingsbilleder og tilføje dem til deres ønskeliste. På denne måde kan brugerne oprette deres egen samling og købe, når de ønsker det.

Gallery sample

Hvis du vil tilføje billeder til ønskelisten, skal du klikke på det hjerte, der vises på hvert enkelt billede, når du bevæger musen hen over det. Hvis du klikker på det samme hjerte, fjernes fotoet fra ønskelisten. Ønskelisten findes i øverste højre hjørne af galleriet og ledsages af et tal, der angiver antallet af fotos, der er blevet tilføjet. Når din kunde klikker på dette hjerte, vil han/hun se alle de billeder, der er blevet tilføjet til ønskelisten, herunder de billeder, der er valgt i undergallerierne.

Wish list sample

Herfra kan din kunde købe billeder og fjerne billeder, som du ikke ønsker fra ønskelisten, fra din ønskeliste. Desuden markeres billeder, som brugerne tilføjer til deres ønskeliste, med et hjerte i galleriet, som er synligt for dig.

Wish list icon notification

Når flere billeder er valgt i et galleri, er indstillingen Download CSV-fil tilgængelig i menuen til højre. Dette giver dig mulighed for at vælge de billeder, der er tilføjet til brugerens ønskeliste, og downloade CSV-filen for hurtigt at finde dem i den eksterne software, du bruger, f.eks. Lightroom.

Feedback-knap

Ønskelisten kan bruges som et feedbackværktøj. I indstillingerne for Galleri er der en indstilling, der hedder Vis feedbackknap.

Show feedback button in gallery settings

Hvis den er aktiveret, finder brugerne en Send valg-knap i deres ønskeliste.

Send selection button in wish list

Hvis du klikker på denne knap, vises et vindue, hvor brugeren bliver bedt om at indtaste sine personlige oplysninger sammen med en besked. Når de er udfyldt, og du har klikket på Send, modtager du en e-mail med din kundes besked.

Send selection window

Din kundes udvalgte billeder vises for dig i det tilsvarende galleri, markeret med et hjerteikon.

Heart icon on gallery