Indstillinger for galleri

Indstillinger for galleri

I denne menu kan du konfigurere præsentationsaspekterne af dit galleri.

Gallery settings menu

Først finder du de grundlæggende indstillinger, hvor du kan ændre titlen, tilføje en beskrivelse og vælge en fototype for dit galleri. Nedenfor finder du forskellige indstillinger for dit galleri. Du har mulighed for at vise et billede som en header for dit galleri, som vil være synligt øverst på galleriets delte link.

Gallery

Hvis du ønsker det, kan du aktivere muligheden for at bruge dette headerbillede udelukkende til denne funktion og ikke vise det inde i dit galleri.

Show title image option

Billeder i et galleri kan indeholde en titel og en beskrivelse. De kan tilføjes, når du vælger et foto, i højre kolonne.

Gallery right column

I indstillingerne for galleri kan du aktivere muligheden for at vise titlen og beskrivelsen af fotoet i dit galleri.

Photo title on gallery option

Her kan du desuden aktivere vandmærket i dit galleri. Og aktivere kommentarer i dit galleri. Efter disse indstillinger finder du værktøjerne til at ændre udseendet af dit galleri.

Display options

Du har endda mulighed for selvstændigt at vælge visningstilstand på mobile enheder.

Mobile view

Når du er færdig med at konfigurere dine galleriindstillinger, skal du klikke på Gem. Konfiguration af galleriets hovedbillede. I menuen til højre kan du se, at der er et forudvalgt billede. Dette billede vil som standard fungere som overskrift for dit galleri, når det er delt.

Gallery main image

Du kan vælge et andet billede ved at klikke på Skift hovedbillede. Der vises et vindue, hvor du kan vælge et andet billede fra galleriet eller vælge at uploade et andet billede, som skal fungere som hovedbillede i dit galleri.

Main image photo options

Du kan også foretage justeringer af dit galleris hovedbillede ved at klikke på knappen Rediger billede.

Edit gallery main image

Hvis dit galleri allerede er delt, og du åbner det delte link, vil du se galleriets hovedbillede fungere som en overskrift i dit galleri.

Gallery with main image

Du har mulighed for at fjerne overskriften fra dit galleri, hvis du ønsker det. For at gøre dette skal du åbne Galleriindstillingerne for dit galleri og deaktivere Vis hovedbillede. I galleriindstillingerne kan du også aktivere indstillingen Hovedbillede kun som overskrift, så hovedbilledet kun fungerer som overskrift i dit galleri.

Main image only as header option