Del indstillinger

Del indstillinger

I denne menu finder du værktøjer til at dele dine billeder og gallerier med dine kontakter og kunder. Det er også nødvendigt at aktivere denne indstilling, hvis du ønsker at sælge dine billeder. Første gang du klikker på Delingsindstillinger, bliver du på en skærm bedt om at aktivere deling.

Activate sharing

Når det er aktiveret, vises forskellige muligheder, så du kan tilpasse, hvordan dit galleri deles. Det oprettede link Delet link, der fører til dit galleri, vil være synligt her. Du kan kopiere og indsætte dette link manuelt, eller du kan blot klikke på Åbn for at åbne det delte link til dit galleri. På denne måde kan du se, hvordan brugerne vil se galleriet.

Share gallery menu

Der er yderligere muligheder for at konfigurere, hvordan dit galleri deles. Du vil se, at den titel, der er skrevet i dine Galleriindstillinger, er blevet kopieret som standardtitel for dit galleris delte link. Du kan overskrive titlen, så den vises i det delte link som titlen på dit galleri, hvis du ønsker det. Du kan også overskrive beskrivelsen for dit galleri, hvis du ønsker det.

Override gallery description

Hvis du tidligere har aktiveret sprog i dit salg, kan du tilføje den oversatte titel og beskrivelse til dit galleris delte link her ved at klikke på Oversæt. De aktiverede sprog vil blive vist, så du kan udfylde dem.

Translations

Endelig kan du aktivere muligheden for at offentliggøre galleriet på din profilside. På denne måde vil brugerne ud over at få adgang til galleriet via det delte link også kunne besøge det via din profilside sammen med andre gallerier, som du har offentliggjort der.

Publish on profile page

Sikre med en adgangskode

Hvis du ønsker det, kan du beskytte dit galleri med en adgangskode. På denne måde kan kun brugere, der kender adgangskoden, få adgang til det. Du skal manuelt oplyse brugerne om adgangskoden for at få adgang til galleriet.

Secure with password

Du kan også aktivere indstillingen Kræver registrering. Dette vil kræve, at brugeren, der får adgang til det delte link, skal registrere sig.

Require registration

Så snart en bruger registrerer sig til galleriet, vil vedkommende blive opført i galleriets informationsmenu.

User listed in gallery

Og hvis brugeren er ny, vil de blive tilføjet til dine kontakter.

User on contacts

Du vil se, at hvis indstillingen Kræv registrering er aktiv, vises indstillingen Første bruger tildeler adgangskode, som du kan aktivere, hvilket betyder, at den første bruger, der logger ind på dette galleri, fastsætter adgangskoden til galleriet.

Send delt link til kontakter

Under Delet link finder du de forskellige muligheder for at sende og dele dit galleri med brugere. Du kan kopiere Delingslink for at sende det til de brugere, du ønsker, via din foretrukne metode eller platform. Klik på Send via e-mail for at sende linket via e-mail. Dette åbner automatisk den standardsoftware, som du har valgt på din enhed til at sende e-mails. Eller du kan sende det delte link til dine kontakter via e-mail direkte fra Photo Portal ved at klikke på Del med kontakter.

Share link options

Når du vælger denne mulighed, vises de kontakter og den kontaktgruppe, som du tidligere har tilføjet. Du kan vælge dem, som du vil sende det delte link til. Hvis du ønsker det, kan du tilføje flere kontakter her ved at klikke på Tilføj.

Select contacts

Når du har valgt de kontakter, der skal modtage e-mailen med det delte link til dit galleri, skal du klikke på Fortsæt. Der vises et nyt vindue, hvor du kan skrive den tekst, der skal ledsage dit delte link. Hvis du allerede har oprettet E-mail-skabeloner i Salg, kan du vælge en fra den tilgængelige rullemenuen. Du vil også bemærke, at de kontakter, du tidligere har valgt, allerede er medtaget. Når du er færdig, skal du klikke på Send besked, og disse kontakter vil modtage den besked, der er skrevet ved siden af dit galleris delte link.

Send message

Når du har konfigureret indstillingerne for deling af galleriet, skal du klikke på Gem. Du vil se, at status for dit galleri er ændret.

Gallery status