Preview-tilstand

Preview-tilstand

Det er vigtigt, at du gennemgår dit projekt, før du færdiggør det, for at sikre, at det er fejlfrit og lever op til dine forventninger. For at få en grundig gennemgang af dit projekt anbefaler vi, at du klikker på knappen Preview i topmenuen for at få et optimalt sidste tjek.
I Preview-tilstand præsenteres dit fotoprodukt i fuld skærm. Denne overskuelige visning giver en komplet forståelse af resultaterne af dit fotoprodukt. Fuldskærmsvisningen eliminerer stavekontrollens understregninger og udløbslinjer, så du kan fokusere på indholdet. Du kan også zoome ind og ud ved at klikke på forstørrelsesglasset i nederste højre hjørne eller vælge en værdi i boksen. Som standard er visningen indstillet til Auto, hvilket tilpasser produktet til din skærmstørrelse. Du kan dog zoome ind for at undersøge detaljer i en større størrelse.

Preview-tilstand

For flersidede produkter kan du nemt navigere gennem siderne ved at klikke på pilen på hver side af fotoproduktet eller ved at klikke på siderne i menuen i bunden.
Når du er klar til at vende tilbage til designeren, skal du klikke på knappen Tilbage til design i nederste venstre hjørne.