Opret et projekt ud fra et galleri

Opret et projekt ud fra et galleri

Ud over billeder kan du gemme, administrere, dele og sælge dine projekter, der er oprettet i Saal Design-softwaren, onlinebutikken eller en ekstern designsoftware. Desuden kan du hurtigt og nemt oprette så mange fotoprodukter, som du vil, direkte fra et galleri. I Galleries-panelet skal du vælge rullemenuen for det galleri, du vil oprette et produkt fra, og vælge Create product.

Dropdown-menu i galleripanelet

Du kan også finde denne mulighed i galleriet. Når du åbner et galleri, vil du se, at menuen til højre viser forskellige muligheder og oplysninger om dit galleri. I denne menu finder du også muligheden for at oprette et produkt ud fra billederne i dette galleri. Det eneste, du skal gøre, er at klikke på Opret produkt.

Indstillinger i et galleri

Onlinebutikken åbnes automatisk og viser dig de forskellige fotoprodukter, der er tilgængelige fra Saal Digital.

Foto-produkter

Du kan tilpasse alle produktfunktionerne.

Professional Line XT-funktioner

Og vælge den metode, du foretrækker til at skabe dit fotoprodukt.

Designtilstande

Hvis du vælger AutoLayout-tilstanden, vil alle fotos i dit galleri være tilgængelige i designeren, så du kan bruge dem til at skabe dit produkt.

Designer med AutoLayout

Hvis du vælger at skabe dit produkt i One Minute-tilstanden, vil dit produkt automatisk blive skabt ved hjælp af de fotos, du har valgt i dit galleri.

Valg af billeder

Du kan foretage alle de ændringer, du ønsker, når det er oprettet. Og tilføje flere billeder fra et andet galleri eller en anden enhed, hvis du har brug for dem. Herfra kan du også tilføje projektet til din kurv, dele det og sælge det, når det er færdigt.

Professionel linje skabt på ét minut

Når du er færdig med at designe dit projekt, skal du klikke på Gem projekt for at gemme det. Du skal give det et navn og klikke på Gem.

Gem projekt

Når du åbner projektpanelet, vil du finde dit projekt med det navn, du gemte det med.

Projektpanel med professionel linje

Når du vælger projektet, vises der flere muligheder i menuen til højre, bl.a. Læg i kurv, Del indstillinger og Sælg projekt. Du kan også finde disse muligheder ved at klikke på knappen med de 3 prikker i projektet.

Status for projektet

I menuen Projekter ser du en etiket på dine projekter, som giver dig mulighed for at tjekke deres status på et øjeblik.
I validering: Dette indikerer, at dit projekts billeder i øjeblikket er under gennemgang. Statussen ændres automatisk, når det er blevet gennemgået.
Privat: Det betyder, at projektet kun er synligt for dig, og at det ikke er tilgængeligt for andre.
Delt: Projektet er tilgængeligt for andre baseret på den konfiguration, du har angivet i dets delingsindstillinger. Et delt link er tilgængeligt, så folk kan få adgang til og se projektet. Projektet er ikke indstillet til at blive solgt.
Kommerciel: Dette indikerer, at muligheden for at tillade bestilling er aktiveret, og projektet kan købes i henhold til den pris og konfiguration, du har angivet i salgsindstillingerne.
Deaktiveret: Projektet er ikke længere delt og derfor ikke længere kommercielt. Det er igen kun synligt for dig og effektivt skjult for offentligheden.

Status for projekter