Opret en konto

Opret en konto

Saal Photo Portal er et kraftfuldt værktøj, hvor du kan gemme, organisere, dele og sælge dine fotos, projekter og fotoprodukter på en fuldt tilpasselig måde. Det giver dig mulighed for at centralisere alt dit arbejde på ét sted: modtag feedback fra dine kunder, beskyt dine billeder på flere måder, hav kontrol over den endelige pris på de produkter, du tilbyder til salg osv. Alt dette mens du beholder rettighederne til dine billeder til enhver tid og uden kommissioner eller gebyrer.

For at oprette en konto skal du gå ind på webstedet og klikke på Opret konto.

Website create account button

Når du har udfyldt dine personlige oplysninger, vil du modtage en e-mail med en kode til at bekræfte din konto. Du skal blot indtaste koden i fotoportalen, og så er du færdig. Din konto er oprettet.

Account creation menu

Nu skal du blot udfylde de nødvendige oplysninger for at begynde at sælge. For at gøre dette skal du klikke på Salg. Første gang du klikker på det, vises en trinvis guide, der hjælper dig med at udfylde alle de nødvendige oplysninger for at oprette din konto og gøre den klar til at sælge. Du starter med at udfylde dine personlige oplysninger.

Wizard first steps

Derefter skal du bekræfte databehandleraftalen, som fastsætter de vilkår og betingelser, hvorunder vi behandler personoplysninger på dine vegne. Når det er bekræftet, sendes en PDF-fil af aftalen til din e-mailadresse.

Data processing agreement

Du vil derefter kunne tilpasse forskellige parametre vedrørende dine kontoindstillinger og den måde, dine kunders ordrer håndteres på. Hvis du foretrækker det, kan du udfylde alle disse oplysninger senere ved at klikke på knappen Spring dette trin over. Alle disse indstillinger kan til enhver tid ændres fra Salg.

Skip wizard

Hvis du gennemfører hele guiden, vil din konto være klar til at begynde at uploade billeder, sætte dem til salg og tjene penge. Hvis du har sprunget nogle trin over, vil du se en liste over opgaver i Salg, som du skal udfylde, før du kan begynde at sælge dine billeder.