Opret en konto

Opret en konto

Saal Photo Portal er et kraftfuldt værktøj, hvor du kan gemme, organisere, dele og sælge dine fotos, projekter og fotoprodukter på en fuldt tilpasselig måde. Det giver dig mulighed for at centralisere alt dit arbejde på ét sted: modtage feedback fra dine kunder, beskytte dine billeder på flere måder, have kontrol over den endelige pris på de produkter, du tilbyder til salg osv. Alt dette, mens du til enhver tid bevarer rettighederne til dine billeder og uden nogen form for provision eller gebyrer.

For at oprette en konto skal du gå ind på hjemmesiden og klikke på Opret konto. Når du har udfyldt dine personlige oplysninger, vil du modtage en e-mail med en kode til at bekræfte din konto. Du skal blot indtaste koden i Photo Portal, og så er du færdig. Din konto er oprettet.

Menu til oprettelse af konto

Nu skal du bare udfylde de nødvendige oplysninger for at komme i gang med at sælge. En trin-for-trin-guide hjælper dig med at udfylde alle de nødvendige oplysninger for at oprette din konto og gøre den klar til salg.
Du starter med databehandlingsaftalen, som beskriver de vilkår og betingelser, hvorunder vi behandler personlige data på dine vegne. Når du har bekræftet, vil en PDF af kontrakten blive sendt til din e-mailadresse.

Aftale om databehandling

Derefter kan du tilpasse forskellige parametre i forbindelse med dine kontoindstillinger, og hvordan dine kunders ordrer håndteres. Hvis du foretrækker det, kan du udfylde alle disse oplysninger senere ved at klikke på knappen Spring dette trin over. Alle disse indstillinger kan til enhver tid ændres fra Sales.

Spring guiden over

Hvis du gennemfører hele guiden, er din konto klar til at begynde at uploade billeder, sætte dem til salg og tjene penge. Hvis du har sprunget nogle trin over, vil du se en liste over opgaver i salgspanelet, som du skal udføre, før du kan begynde at sælge dine billeder.

 

Din sprogindstilling stemmer ikke overens med sproget på denne hjemmeside. Vælg venligst:

Din sprogindstilling stemmer ikke overens med sproget på denne hjemmeside. Vælg venligst: