Valg af produkt

Udvalg af produkter

Saal Digital tilbyder en bred vifte af produkter til print af dine billeder. Hver produktkategori tilbyder unikke tilpasningsværktøjer, der er skræddersyet til dens egenskaber. For at få adgang til produktudvalget i Online Designer skal du blot klikke på knappen Produkter i venstre kolonne. Menuen til produktvalg viser de vigtigste produktkategorier som print, fotobøger, vægkunst, kort og meget mere.

Vindue til produktvalg

Inden for hver produktkategori finder du forskellige underkategorier. Hvis du f.eks. vælger fotobøger, får du mulighed for at vælge mellem Hardcover Photo Book, Professional Line Photo Book og Portfolio Albums. Når du vælger en produktkategori, vises navnet på det valgte produkt øverst og fungerer som en navigator. Du kan nemt vende tilbage til menuen for valg af kategori ved at klikke på et af kategorinavnene.

Valgvindue for fotobøger med hårdt omslag

Hvis du hurtigt vil finde et bestemt produkt, kan du bruge søgefeltet øverst til højre. Ved at indtaste relevante søgeord som f.eks. metaltryk, vil alle tilgængelige metaltryk produkter blive vist, så du kan vælge imellem dem.

Søgeresultat for Metal Print

Hvis du klikker på et produkt, kommer du til dets konfigurationsmuligheder. Hvis du f.eks. vælger en fotobog, kan du vælge omslagsmateriale, overflade på opslagene og endda, om du vil have en gaveæske med. Når du klikker på Design, åbnes online-designeren med dit valgte produkt og konfiguration klar til at blive designet.

30 x 30 Professional Line fotobogskonfigurator

Hvis du er logget ind, vil den øverste sektion vise det sidste projekt, du arbejdede på. Ved at klikke på de 3 prikker får du mulighed for at tilføje, redigere eller slette projektet. Hvis du klikker på den, kommer du til menuen Projekter.

Sidst åbnede projekt