Udfyldningsboks

Udfyldningsboks

Du kan tilpasse alle udfyldningsfelter i et fotoprodukt, så de passer til dit design. Det gør du ved at klikke på knappen Tilføj udfyl dning i designerens topmenu eller ved at bruge et eksisterende layout. Når du har valgt en udfyldningsboks, kan du ændre dens egenskaber ved at klikke på knappen Udfyldningsboks i menuen til højre. Disse muligheder giver dig mulighed for at tilpasse udfyldningsboksen efter dine præferencer.

Fill box tilføjet og værktøjer vist i højremenuen

Når menuen til konfiguration af udfyldningsfeltet vises, kan du vælge mellem farve, gradient eller tekstur.

Farve

Der er flere måder at vælge en solid farve til udfyldningsboksen på:
1. Klik på en af de farver, der vises i denne menu.
2. Hvis du klikker på knappen Colour, vises en menu med flere farver. Klik på en farve for at vælge den som farve til din udfyldningsboks.

Valg af farve til udfyldningsfeltet

3. Når du har klikket på knappen Farve, finder du knappen Farvevalg. Her kan du vælge den ønskede farve fra farvepaletten eller indtaste dens HEX-værdi.

Værktøj til farvevalg

Til højre for farveboksen er feltet Opacity. Hvis du ændrer værdien, ændrer du gennemsigtigheden af udfyldningsboksen.

Forløb

Hvis du klikker på en af gradientmulighederne i denne menu, fyldes udfyldningsboksen automatisk med den.

Indstillinger for gradient i udfyldningsboksen

Farverne til gradienten kan vælges i felterne Farve 1 og Farve 2. Hvis du klikker på en af disse farvebokse, åbnes en menu, hvor du kan vælge en farve blandt de viste, bruge pipetteværktøjet til at vælge en farve eller klikke på Farvevalg for at vælge en bestemt farve fra denne menu.

Valg af gradientfarve

Rotationsboksen giver dig mulighed for at indstille graden af rotation af gradienten, med den ene farve i den ene ende og den anden i den modsatte ende. Boksen Opacity giver dig mulighed for at indstille graden af gennemsigtighed for gradientens fyld.

Tekstur

Denne menu viser en række forskellige teksturer, du kan vælge mellem til udfyldningsboksen. Hvis du klikker på en af dem, indstilles denne tekstur som udfyldning. Opaciteten kan justeres i boksen Opacity.

Valgmuligheder for tekstur i udfyldningsboksen

 

Din sprogindstilling stemmer ikke overens med sproget på denne hjemmeside. Vælg venligst:

Din sprogindstilling stemmer ikke overens med sproget på denne hjemmeside. Vælg venligst: