Tilføj elementer

Tilføj elementer

Ud over billeder kan du inkludere forskellige elementer i dit fotoprodukt for at skabe et personligt design, såsom tekst, udfyldningsbokse og cliparts.

Tilføj tekst

For at tilføje tekst skal du klikke på knappen Tilføj tekst i topmenuen i onlinedesigneren. Det åbner et vindue, hvor du kan indtaste din tekst. Når du er færdig, skal du trykke på OK.

Indtast tekst her vindue

Tekstboksen med din tekst vises i midten af fotoproduktet. Du kan nemt flytte den til din foretrukne position ved at trække i den med musen. Derudover kan du vælge et layout fra venstre kolonne, som indeholder skabeloner, der allerede indeholder tekst.

Tekst med layout

Ved at vælge tekstboksen og klikke på teksteditor-knappen ovenover, kan du åbne teksteditorvinduet. Dette vindue indeholder værktøjer til tekstkonfiguration og giver dig mulighed for at ændre teksten. Når du er færdig med at konfigurere, skal du trykke på OK/. Din tekst vil blive opdateret som konfigureret i fotoproduktet.

Vindue til tekstredigering

Tilføj udfyldningsfelt

For at tilføje en udfyldningsboks skal du klikke på knappen Tilføj udfyl dning i designerens topmenu. Et farvet rektangel oprettes som standard.

Ny udfyldningsboks tilføjet

Konfigurationsmenuen for udfyldningsfeltet vises ved at klikke på knappen Udfyldningsfelt i menuen til højre, når udfyldningsfeltet er valgt. Der er flere typer fyld til rådighed: farve, gradient eller tekstur. Hver type giver forskellige tilpasningsmuligheder.

Gul udfyldningsboks på indersiden af forsiden

For at ændre størrelsen på udfyldningsboksen skal du klikke på rammen og trække markøren til den ønskede størrelse og form. På den måde kan du f.eks. anvende en tekstur på en enkelt side i en fotobog.

Tilføj cliparts

For at tilføje clipart skal du klikke på knappen Clipart i menuen til højre. Et stort udvalg af cliparts vises. Du kan filtrere dem efter kategori eller bruge søgefeltet til at finde cliparts om specifikke emner.

Clipart tilføjet

For at tilføje clipart til dit fotoprodukt skal du vælge det og trække det ind i arbejdsområdet. Alternativt kan du højreklikke på clipart og vælge Indsæt clipart. Du bliver nødt til at justere størrelsen, så den passer til dine designbehov.