Konverter en artikel

Konverter en artikel

Det er muligt at konvertere et fotoprodukt til et andet, når det først er designet. Det kan være en nyttig funktion, hvis du vil lave forskellige variationer af dit design eller lave det samme produkt i forskellige størrelser. For eksempel hvis du laver en 30 x 30 Professional Line og gerne vil have en mindre 21 x 21-version til at give som gave. Eller hvis du vil lave en kalenderversion med forskellige særlige datoer.

Fra online designer

I Online Designer, når dit projekt er åbent, finder du knappen Artikel i højre kolonne. Hvis du klikker på denne knap, vises de tilgængelige parametre, der kan ændres for artiklen. Hvis du f.eks. designer en fotobog, vil du kunne ændre omslagets overflade, opslagene og tilføje en gaveæske.

Artikelmenu i designeren

Hvis du vil konvertere artiklen til en anden variant, skal du klikke på knappen Konverter artikel i nederste højre hjørne. Der kommer en advarsel om, at ændringerne ikke kan fortrydes. Det anbefales derfor at gemme projektet, før du fortsætter.

Produkter, der skal konverteres

Vær opmærksom på, at konvertering af en artikel vil påvirke billedernes placering og størrelse. Det er bedst at vælge en artikel med samme størrelsesforhold.

Konverteret artikel med menuen Artikel til højre vist

Når du har valgt den nye artikel, der skal konverteres, åbnes den nye artikel i Online Designer. Sørg for at gennemgå og kontrollere alt for at sikre, at det lever op til dine forventninger. Glem ikke at gemme det konverterede projekt med et andet navn for at skelne det fra den oprindelige artikel. Du kan få adgang til dine projekter fra menuen Projekter.

Fra menuen Projekter

Du kan også konvertere en artikel fra menuen Projekter. Hvis du vælger det projekt, du vil konvertere, vises en kolonne med værktøjer til højre. Under overskriften Funktioner finder du knappen Konverter artikel. For en sikkerheds skyld er det en god idé at duplikere projektet først, så du altid kan gå tilbage til det oprindelige design, hvis du får brug for det. Du finder også knappen Duplicate under overskriften Functions.

Projekt valgt i projektmenuen