Cliparts

Cliparts

Der findes et omfattende udvalg af cliparts til brug i dine designs. Du kan se dem ved at klikke på knappen Cliparts i menuen til højre. Du kan præcisere din søgning ved at vælge en kategori i feltet Kategori eller ved at indtaste et bestemt søgeord i feltet Søg.

Cliparts menu i højre kolonne

Du kan markere dine yndlingscliparts ved at klikke på hjerteikonet i bunden af hver clipart. Hjerteikonet bliver gråt, og dit yndlingsclipart vises øverst i clipartmenuen, så du hurtigt og nemt kan få adgang til det. Hvis du vil fjerne et clipart fra dine favoritter, skal du klikke på hjerteikonet igen for at fjerne markeringen.

Favoritcliparts valgt med hjerteikonet

For at tilføje clipart til fotoproduktet skal du vælge clipart ved at holde museknappen nede og trække det over på fotoproduktet. Clipart'en vil blive placeret oven på produktet med standardindstillingerne. Det kan være nødvendigt at justere størrelsen og placeringen, så den passer til dit design. Når en clipart er valgt, vises en menu over den med muligheder for at vende den vandret, lodret og slette den.

Clipart valgt med værktøjer i øverste og højre kolonne

Som med de andre objekter, når et clipart er valgt, vises knapper med dets værktøj i højre side. Farverne på clipart kan ændres ved at anvende filtre. For mere information, se artiklen Anvend filtre. Husk, at menuen Position indeholder værktøjerne til justering, lag og opacitet.