Ønskeliste

Ønskeliste

Når dine kunder besøger et galleri, kan de vælge deres yndlingsbilleder og føje dem til deres ønskeliste. På den måde kan brugerne skabe deres egen samling og købe, når de vil. For at gemme billederne på ønskelisten skal brugerne angive deres kontaktoplysninger. Det sikrer, at deres valg bliver gemt sikkert til fremtidig brug.

Eksempel på galleri

For at tilføje fotos til ønskelisten skal du klikke på det hjerte, der vises på hvert foto, når du bevæger musen hen over det. Hvis du klikker på det samme hjerte, fjernes billedet fra ønskelisten. Ønskelisten er i øverste højre hjørne af galleriet og er ledsaget af et tal, der angiver antallet af fotos, der er blevet tilføjet. Når din kunde klikker på dette hjerte, vil de se alle de billeder, der er blevet tilføjet til ønskelisten, inklusive dem, der er valgt i undergallerierne.

Eksempel på ønskeliste

Herfra kan din kunde købe billeder og fjerne billeder, du ikke ønsker, fra din ønskeliste. Når brugere tilføjer billeder til deres ønskeliste, vises der desuden et hjerteikon i galleriet, så det er nemt at identificere. Hvis du klikker på det hjertemærkede billede, vises en højre kolonne med billedets detaljer. Hvis du klikker på detaljerne, får du vist en liste over de brugere, der har tilføjet billedet til deres ønskeliste. I denne kolonne, ved siden af hver brugers navn, er der en knap med tre prikker med to ekstra muligheder. Hvis du klikker på rediger, kan du tilføje denne bruger til dine kontakter. Hvis du klikker på slet, fjernes kontakten fra højre kolonne. Det er vigtigt at bemærke, at sletning af en kontakt fra højre kolonne ikke påvirker brugerens ønskeliste. Billedet forbliver på brugerens ønskeliste, selv efter at kontaktoplysningerne er blevet fjernet fra højre kolonne.

Brugeren på ønskelisten vises

Når flere fotos er valgt i et galleri, er indstillingen Download CSV-fil tilgængelig i menuen til højre. Det giver dig mulighed for at vælge de fotos, der er føjet til brugerens ønskeliste, og downloade CSV-filen, så du hurtigt kan finde dem i den eksterne software, du bruger, som Lightroom.

Meddelelse om ikon for ønskeliste

Feedback-knap

Ønskelisten kan bruges som et feedback-værktøj. I Galleri-indstillingerne er der en mulighed, der hedder Feedback Gallery.

Vis feedback-galleriknap i galleriindstillinger

Hvis den er aktiveret, vil brugerne finde en Send Selection -knap i deres ønskeliste.

Send valg-knap i ønskelisten

Ved at klikke på denne knap åbnes et vindue, hvor brugeren bliver bedt om at indtaste sine personlige oplysninger sammen med en besked. Når oplysningerne er udfyldt, og du har klikket på send, modtager du en e-mail med din kundes besked.

Send vindue til valg af billeder

Din kundes valgte fotos vises for dig i det tilsvarende galleri, markeret med et hjerteikon.

Hjerteikon i galleriet