Konverter en artikel

Konverter en artikel

Det er muligt at konvertere en fotoartikel, når den er blevet designet. Det kan være meget nyttigt, hvis du vil lave varianter i forskellige størrelser. For eksempel hvis du laver en 30 x 30 Professional Line og gerne vil have en mindre 21 x 21-variant til at give som gave. Et andet eksempel er, når man designer en kalender, hvor det kan være nyttigt at lave forskellige varianter, der inkluderer forskellige datoer.

Når det projekt, der skal konverteres, åbnes i Designer, vises der en knap med navnet Article i højre kolonne. Ved at klikke på den vises forskellige parametre, der kan ændres i artiklen, afhængigt af det produkt, du designer. Hvis du f.eks. designer en fotobog, kan du ændre omslagets overflade, opslagene og tilføje en gaveæske.

Article menu in designer

For at konvertere en artikel til en anden, f.eks. for at ændre størrelsen på fotobogen, skal du klikke på knappen Konverter artikel i nederste højre hjørne. Der vises en advarsel om, at de ændringer, du er ved at foretage, ikke kan fortrydes. Det er derfor tilrådeligt at gemme projektet, før du fortsætter.

Product selection window

Konvertering af en artikel vil påvirke billedernes placering og størrelse. Det er bedst at vælge en artikel med samme størrelsesforhold.

Converted article with Article right menu displayed

Når den artikel, der skal konverteres, er valgt, åbnes projektet. Den nye artikel skal kontrolleres for at sikre, at alt er, som du vil have det. Når den er tjekket, skal du huske at gemme den med et andet navn. Det adskiller den fra den artikel, du har oprettet tidligere.

 

Din sprogindstilling stemmer ikke overens med sproget på denne hjemmeside. Vælg venligst:

Din sprogindstilling stemmer ikke overens med sproget på denne hjemmeside. Vælg venligst: