Kontaktpersoner og kontaktgrupper

Kontaktpersoner og kontaktgrupper

Du kan gemme dine kontakter og kontaktgrupper direkte i Photo Portal. På denne måde kan du sende dem dine billeder og projekter direkte fra Photo Portal uden at skulle bruge et eksternt program. Kontakter og kontaktgrupper findes i salgspanelet under Kommunikation.

Kontakter

I menuen Kontakter vises en liste over alle dine gemte kontakter.

Contacts menu

For at tilføje en kontakt skal du blot klikke på Tilføj for at tilføje en kontakt. Der vises en menu, hvor du kan tilføje din kontakts personlige oplysninger. Når du har udfyldt alle felter, skal du klikke på Gem.

Contact information window

Den nye kontakt vil blive tilføjet til din kontaktliste. Ved at klikke på kontakten kan du ændre og tilføje oplysninger til den eller slette den om nødvendigt.

Hvis indstillingen Kræver registrering er aktiveret i et galleris delingsindstillinger, vil en ny bruger, når han/hun får adgang til det pågældende galleri, desuden automatisk blive føjet til din kontaktliste med status Ny, hvis indstillingen Kræver registrering er aktiveret.

New contact created due to registration

Kontaktgrupper

Kontaktgrupper er meget nyttige til at organisere dine kontakter i grupper, der kan fungere som en distributionsliste. Billeder og projekter kan hurtigt deles med en gruppe af kontakter uden at skulle tilføje dem en ad gangen.

En ny kontaktgruppe kan oprettes ved at klikke på Tilføj. Der vises et vindue, hvor du kan indtaste navnet på den nye kontaktgruppe. Når den er gemt, vises den i menuen Kontaktgrupper.

Contact groups menu

Hvis du vil tilføje kontakter til en kontaktgruppe, skal du gå til menuen Kontakter og klikke på den kontakt, du vil tilføje til din gruppe. Alle oprettede kontaktgrupper vil være tilgængelige for afkrydsning i vinduet Kontaktoplysninger. De vil også blive vist, når der tilføjes en ny kontakt. Der er ingen begrænsning på antallet af grupper, som en kontakt kan tilføjes til. Det er også muligt at oprette en ny kontaktgruppe fra vinduet med kontaktoplysninger ved at klikke på Tilføj. Når du er færdig, skal du klikke på Gem.

Contact group selected in contact

Brug af kontakter og kontaktgrupper

Hvis du vil dele gallerier og projekter med dine kontakter, skal du åbne indstillingerne for Deling.

Share gallery settings

Der er flere muligheder for at dele et delt link. Hvis du klikker på Del med kontakter, tilbydes alle tilføjede kontakter og kontaktgrupper til valg. Der kan tilføjes flere kontakter, hvis det er nødvendigt.

Select contacts window