Installationsprocessen

Installationsprocessen

Du kan frit downloade vores desktop-software til at designe og tilpasse dine fotoprodukter. Når du har klikket, vil installationsprogrammet automatisk begynde at downloade. Hvis den ikke gør det, kan du klikke på knappen Genstart download. Når downloadet er færdigt, skal du browse til den mappe, hvor installationsprogrammet blev gemt, og åbne det.

Genstart download-indstillingen vises

Vi garanterer, at vores software er fri for malware og trojanske heste. Den gennemgår regelmæssige integritetstjek og følger industristandardmetoder for at sikre, at den er virusfri.

Windows

Installationsguiden vil først bede dig om at vælge en destinationsmappe til softwaren. Når du har foretaget dit valg, skal du klikke på Installer. Før du afslutter installationen, vil guiden tilbyde dig to muligheder:

  • Åbn automatisk softwaren, når installationen er færdig.
  • Opret et ikon på skrivebordet for hurtig adgang Når du har valgt din præference, skal du klikke på Udfør.

Indstillinger for guiden

Saal Design-softwaren er nu installeret, og du er klar til at begynde at designe dine fotoprodukter.

macOS

En installationsguide vil guide dig gennem installationsprocessen. Klik på Fortsæt for at starte installationen. En bekræftelsesmeddelelse vises, når installationen er færdig.

Succesmeddelelse på installationsprogrammet

Klik på Luk for at afslutte installationsprogrammet. Din installation er nu færdig, og du er klar til at begynde at skabe dine fotoprodukter.

 

Din sprogindstilling stemmer ikke overens med sproget på denne hjemmeside. Vælg venligst:

Din sprogindstilling stemmer ikke overens med sproget på denne hjemmeside. Vælg venligst: