Indstillinger for salg og fakturering

Salgs- og regningsindstillinger

Saal Digital tager sig af hele salgsprocessen helt gratis, så du kan fokusere på din forretning. Det er vigtigt at bemærke, at vores involvering i fakturering og produktion ikke kan skjules. I denne menu finder du dog forskellige muligheder relateret til salgs- og faktureringsprocessen for mere tilpasning og kontrol af din virksomhed og dit brand.

Panel til salgs- og faktureringsindstillinger

Indstillinger for faktura

Hvis du ønsker det, kan du tilføje dit logo, så det vises i det øverste hjørne af fakturaen. Det uploadede logo vises på den faktura, der sendes til slutbrugeren, når der er afgivet en ordre.

Knappen Upload billede

Du skal blot klikke på knappen Upload billede og uploade dit logo ved hjælp af de parametre, der er angivet. Når det er uploadet, vil dit billede være tilgængeligt her.

Logo i fakturaindstillinger

Du kan udskifte logoet ved at klikke på Upload billede eller fjerne det ved at klikke på Slet. Hvis du klikker på Rediger billede, kan du indstille den specifikke beskæring, du ønsker at bruge, og foretage nogle justeringer, hvis det er nødvendigt.

Logo-editor

Når logoet er uploadet og indstillet, skal du klikke på Gem ændringer. Dette vil vise det uploadede logo på fakturaen, som vist i eksemplet nedenfor.

Eksempel på faktura

Frigiv ordrer manuelt

Hvis du vil have fuld kontrol over dine ordrer ved manuelt at godkende hver enkelt, før den går i produktion, kan du gøre det ved at aktivere denne mulighed.

Mulighed for manuel frigivelse af ordrer

Alle ordrer afgivet af dine kunder vises i ordrehåndteringspanelet og venter på, at du manuelt godkender dem. Du vil også modtage en e-mailnotifikation for hver ordre, der placeres.

Ordrehåndteringspanel med ventende ordrer

Det eneste, du skal gøre, er at frigive ordren til produktion for at færdiggøre den eller annullere ordren, hvis det er nødvendigt.

Ordre venter på godkendelse

Afhentning i butikken

Hvis du ønsker, at ordrer skal sendes til en bestemt adresse i stedet for den destination, din kunde har valgt, kan du aktivere denne mulighed. Det er meget nyttigt, hvis du har en fysisk butik eller ønsker at levere ordrer til dine kunder personligt.

Mulighed for afhentning i butik

Når den er aktiveret, skal du blot udfylde adressen, og alle ordrer fra dine gallerier og projekter vil blive sendt til denne adresse.

Delingsfunktion - neutralt delingslink

Denne mulighed giver dig mulighed for at sende delte links til dine kunder på en helt neutral måde, uden nogen henvisning til Saal Digital. Saal Digital-indstillingen er valgt som standard. Det betyder, at alle delte links til dine gallerier og projekter vil være under domænet saal-digital.net.
Hvis du vælger indstillingen Photo Portal, vil dine delte links være under domænet photo-portal.shop. Det betyder, at dine kunder ikke vil se nogen henvisning til Saal Digital, når de besøger dit indhold, men de vil købe fra Saal Digital.

Delingsfunktion

Denne funktion påvirker alt dit indhold, både gallerier og projekter, såvel som din profilside.
Produkter, der leveres direkte til dine kunder, har Saal Digital som afsender. Hvis du selv vil levere pakken, kan du aktivere muligheden In-Store collection.

Galleri med neutralt link