Indstillinger for profil og side

Indstillinger for profil og side

Uanset om det er en portfolio eller en online shop, kan du skræddersy din profilside, så den passer til dine behov.

Sådan opretter du din profilside

I menuen Konto finder du sektionen Profil og sideindstillinger. Her finder du alle de værktøjer, du har brug for til at oprette og tilpasse din profilside.

Profile and page settings menu

Først skal du aktivere indstillingen Aktivér din offentlige profil for at begynde at oprette din profilside. Når den er aktiveret, skal du give din side et profilnavn. Når du har tilføjet et navn, genereres et link.

Profile name and profile page link

Din side er allerede blevet oprettet, selv om den stadig er tom. Når du klikker på det, vil du se, at der åbnes et nyt vindue med din tomme webside. Du skal tilføje de oplysninger, som du ønsker at få vist på din profilside. Bemærk venligst, at dette link ikke fungerer, hvis indstillingen Aktiver din offentlige profil er deaktiveret.

Profile page blank

Tilpasning af info og udseende

Du kan personliggøre din side ved at uploade dit logo. Du skal blot klikke på Upload billede under afsnittet Logo og corporate design og vælge dit logo i overensstemmelse med de angivne specifikationer. Dit logo vil blive vist i øverste venstre hjørne af din side.

Du kan også uploade et billede til din websteds header. Dette vil blive vist øverst på din side. Du skal klikke på knappen Upload billede under afsnittet Header image og vælge billedet. Når du har uploadet billedet, kan du klikke på Rediger billede for at vælge det billedvalg, der skal vises.

Logo and header image uploaded

Du kan til enhver tid ændre disse billeder ved at uploade et andet billede til at erstatte dem eller ved at klikke på Slet for at fjerne dem. Ud over billeder kan du tilføje dine personlige oplysninger og sociale medier-netværk.

Information to fill in for profile page

Under afsnittet Om dig finder du flere muligheder for at udfylde dine personlige oplysninger. Sådan tilføjer du en titel til din profilside, som vises under dit avatarbillede. Et kunstnernavn, som vil blive brugt som forfatterreference og ansvarlig for indholdet på siden. En beskrivelse, som vil blive vist under sidens titel.

Under afsnittet Sociale medier finder du en række muligheder for at inkludere dine sociale netværk på dit websted. Links til dine sociale netværk vil være synlige nederst på din side med logoet for den tilsvarende platform. Hvis du har et yderligere websted, som du gerne vil tilføje til din profilside, kan du også inkludere det.

Endelig har du forskellige muligheder for at tilpasse visningsformen for dit websted. Du kan endda vælge en specifik visningstilstand for mobile enheder. Og du kan vælge et mørkt eller lyst udseende.

Appearance and display mode options

Husk at klikke på Gem ændringer, hver gang du indtaster nyt indhold. Du kan få vist din side i et eksempel ved at klikke på linket til din profilside.

Profile page customised but no galleries

Derudover har du mulighed for at tilføje din profil til Saal WallArt, som er en onlineplatform, hvor du kan vise dit arbejde frem, komme i kontakt med potentielle købere og tjene penge på dine fotografier. Hvis du offentliggør billeder på WallArt, kan du oprette et galleri på din profilside med de billeder, du har uploadet der. Få mere at vide om WallArt her.

Udgiv gallerier på din profilside

Hvis du vil tilføje gallerier til din profilside, skal du gå til menuen Gallerier og åbne Delingsindstillingerne for det galleri, du vil tilføje til din profilside.

Som standard er indstillingen Udgiv på profilsiden deaktiveret, du skal blot aktivere den og klikke på Gem for at vise dit galleri på din profilside. Du kan offentliggøre så mange gallerier, som du vil, og afpublicere dem, når du vil, ved at fravælge denne indstilling.

Publish on profile page option activated in Share galleries

Bemærk venligst, at alle indstillinger for hvert galleri arver de indstillinger, der allerede er foretaget i menuen Gallerier. Det betyder f.eks. at hvis et galleri har aktiveret muligheden Tillad bestilling med en specifik prisliste i de tilsvarende salgsindstillinger, så vil billeder fra det pågældende galleri kunne købes fra din profilside, så snart en bruger går ind i det pågældende galleri. Dette gælder for alle indstillingerne i galleri-, delings- og salgsindstillingerne for hvert galleri. Du skal være opmærksom på dette og ændre galleriindstillingerne, hvis det er nødvendigt.

Profile page with galleries