Indstillinger for profil og side

Profil- og sideindstillinger

Uanset om det er en portfolio eller en webshop, kan du skræddersy din profilside, så den passer til dine behov.

Sådan opretter du din profilside

I menuen Konto finder du sektionen Profil- og sideindstillinger. Her finder du alle de værktøjer, du skal bruge for at oprette og tilpasse din profilside.

Menuen Profil- og sideindstillinger

Først skal du aktivere indstillingen Aktivér din offentlige profil for at begynde at oprette din profilside. Når den er aktiveret, skal du give din side et profilnavn. Når du har tilføjet et, skal du klikke på Gem ændringer. Der vil blive genereret et link.

Profilnavn og link til profilsiden

Din side er allerede oprettet, selvom den stadig er tom. Når du klikker på den, vil du se, at der åbnes et nyt vindue med din tomme webside. Du skal tilføje de oplysninger, du vil have vist på din profilside. Bemærk, at dette link ikke virker, hvis indstillingen Aktivér din offentlige profil er deaktiveret.

Blank profilside

Tilpasning af info og udseende

Du kan personliggøre din side ved at uploade dit logo. Klik blot på Upload billede under afsnittet Logo og corporate design, og vælg dit logo i henhold til de angivne specifikationer. Dit logo vil blive vist i øverste venstre hjørne af din side.

Du kan også uploade et billede til din hjemmesides header. Det vil blive vist øverst på din side. Du skal klikke på knappen Upload billede under afsnittet Headerbillede og vælge billedet. Når billedet er uploadet, kan du klikke på Rediger billede for at vælge det billedvalg, der skal vises.

Logo og headerbillede uploadet

Du kan til enhver tid ændre disse billeder ved at uploade et andet for at erstatte dem eller ved at klikke på Slet for at fjerne dem. Ud over billeder kan du tilføje dine personlige oplysninger og netværk på sociale medier.

Oplysninger, der skal udfyldes til profilsiden

Under afsnittet Om dig finder du flere muligheder for at udfylde dine personlige oplysninger. At tilføje en titel til din profilside, som vil blive vist under dit avatarbillede. Et kunstnernavn, som vil blive brugt som forfatterreference og ansvarlig for indholdet på siden. En beskrivelse, som vises under sidens titel.

Under afsnittet Sociale medier finder du en række muligheder for at inkludere dine sociale netværk på din hjemmeside. Linkene til dine sociale netværk vil være synlige i bunden af din side med logoet for den tilsvarende platform. Hvis du har en ekstra hjemmeside, som du gerne vil tilføje til din profilside, kan du også inkludere den.

Endelig har du forskellige muligheder for at tilpasse visningen af din hjemmeside. Du kan endda vælge en specifik visningstilstand for mobile enheder. Og du kan vælge et mørkt eller lyst udseende.

Indstillinger for udseende og visningstilstand

Husk at klikke på Gem ændringer, hver gang du indtaster nyt indhold. Du kan se et eksempel på din side ved at klikke på linket til din profilside.

Profilside tilpasset, men ingen gallerier

Derudover har du mulighed for at tilføje din profil til Saal WallArt, den online platform, hvor du kan fremvise dit arbejde, komme i kontakt med potentielle købere og tjene penge på dine fotografier. Hvis du offentliggør billeder på WallArt, kan du oprette et galleri på din profilside med de billeder, du har uploadet der. Find ud af mere om WallArt her.

Udgiv gallerier på din profilside

For at tilføje gallerier til din profilside skal du gå til menuen Gallerier og åbne delingsindstillingerne for det galleri, du vil tilføje til din profilside.

Som standard er indstillingen Publicer på profilsiden deaktiveret, så du skal blot aktivere den og klikke på Gem for at få vist dit galleri på din profilside. Du kan udgive så mange gallerier, som du vil, og fjerne dem igen, når du vil, ved at fravælge denne mulighed.

Udgiv på profilsiden-valgmulighed aktiveret i Del gallerier

Bemærk, at alle indstillinger for hvert galleri arver de indstillinger, der allerede er foretaget i menuen Gallerier. Det betyder for eksempel, at hvis et galleri har indstillingen Tillad bestilling aktiveret med en specifik prisliste i de tilhørende salgsindstillinger, så vil billeder fra det galleri være tilgængelige for køb fra din profilside, så snart en bruger går ind i det pågældende galleri. Dette gælder for alle indstillingerne i galleri-, delings- og salgsindstillingerne for hvert galleri. Du skal være opmærksom på dette og ændre galleriindstillingerne, hvis det er nødvendigt.

Profilside med gallerier