Hurtig guide: Opret, del, sælg et galleri

Hurtig guide: Opret, del, sælg et galleri

Her er en enkel trin-for-trin-guide til at oprette og dele et galleri. For hvert trin finder du også de tilsvarende poster med detaljerede forklaringer:

  1. Gå til menuen Gallerier, og klik på knappen Tilføj. Skriv titlen på dit galleri, og klik på Opret.
  2. Dit galleri er nu oprettet og tomt i menuen Gallerier. Klik på det for at åbne det.
    Menuen Gallerier
  3. Klik på Tilføj og derefter på knappen Tilføj billeder for at vælge fotos fra din lokale enhed eller online-ressource.
  4. Som standard er der valgt ét billede som hovedbillede. Du kan redigere eller ændre dette ved at klikke på knapperne over billedet i højre kolonne.
  5. Tilpas gallerivisningen, og aktiver funktioner som vandmærker eller kommentarer ved at klikke på Galleriindstillinger i højre kolonne.
  6. For at aktivere deling skal du klikke på knappen Delingsindstillinger i højre kolonne. Når det er aktiveret, kan du konfigurere indstillinger som den delte titel og beskrivelse. Der oprettes et delt link, som du kan dele med dine kontakter ved hjælp af din foretrukne metode. Klik på Gem for at aktivere delingen.
  7. Tillad bestilling af fotos i galleriet ved at klikke på Salgsindstillinger. Når det er aktiveret, kan du vælge prisliste, tilføje kampagner og meget mere. Når du har sat alt op, skal du klikke på Gem for at tillade, at billederne i galleriet kan købes i henhold til den konfiguration og de priser, du har sat.

Galleri

Når dit galleri er sat op, kan du klikke på knappen Åbn for at få adgang til det delte link og tjekke dit galleri ud. Husk at dele linket til galleriet med dine kunder via menuen Del indstillinger eller på en anden måde. Og hvis du har sat dit galleri op til køb, skal du holde øje med din første ordre. Du kan spore alle ordrer i menuen Ordrehåndtering i salgspanelet.