Gruppegallerier

Gruppegallerier

Ud over at oprette individuelle gallerier kan du også oprette gallerier til gruppebilleder, som kan tilgås fra alle individuelle QR-gallerier. Det giver alle deltagere mulighed for at bestille gruppebilleder. For at konfigurere dette skal du klikke på Tilføj og derefter vælge Tilføj et nyt gruppegalleri. Dette opretter et gruppegalleri, hvor du kan uploade de delte billeder.

Gruppegalleri

For at tilføje billeder til dette gruppegalleri skal du klikke på Rediger for at åbne det. Når du er inde i galleriet, skal du klikke på Tilføj og derefter vælge Tilføj billeder og vælge den placering, hvor gruppebillederne er gemt for at uploade dem.

Som standard arver gruppegalleriet indstillingerne fra det overordnede galleri. Bemærk, at det er muligt at angive andre indstillinger ved at klikke på knappen Salgsindstillinger i gruppegalleriet og fjerne markeringen i Arv forældregalleriets indstillinger. Derefter skal du tillade bestillingen og konfigurere indstillingerne, så du kan indstille en anden prisliste, hvis du ønsker det.