E-mail-skabeloner

E-mail-skabeloner

Her kan du oprette e-mailskabeloner for at optimere din kommunikation med dine kontakter, spare tid og reducere gentagne indtastninger.

For at oprette en ny e-mailskabelon skal du blot klikke på knappen Tilføj. Der vises et vindue, hvor du kan oprette din nye e-mailskabelon:
Titel: Indtast en titel til din e-mailskabelon. Denne titel vil kun være synlig for dig og vil ikke blive set af dine kontakter.
Tekst: Indtast indholdet af din e-mailskabelon her.
Når du har udfyldt felterne, skal du klikke på Gem. Den skabelon, du har oprettet, vises nu i menuen E-mail Templates. Du kan oprette så mange skabeloner, som du har brug for. Hvis du vil foretage ændringer i en skabelon, skal du blot klikke på den og foretage de nødvendige ændringer. Glem ikke at klikke på Gem, når du har foretaget dine ændringer.

Vinduet E-mail-skabeloner

Brug af e-mail-skabeloner

Du kan bruge dine e-mailskabeloner, når du deler et galleri eller et projekt med dine kontakter. I sektionen Share Settings, når du har valgt Share with Contacts og valgt de kontakter, du vil dele med, kommer der et vindue frem, hvor du kan vælge din skabelon.

Valg af e-mail-skabelon

Her finder du en boks mærket E-mail-skabeloner. Hvis du klikker på den, får du en liste over dine tilgængelige e-mailskabeloner, som du kan vælge imellem. Når du har valgt en skabelon, vil dens indhold automatisk fylde meddelelsesfeltet. Du kan derefter redigere det efter behov. Glem ikke at klikke på Send besked for at sende beskeden til de valgte kontakter.