Duplikere eller konvertere et projekt

Duplikér eller konverter et projekt

Du kan oprette dine projekter fra bunden, eller du kan duplikere og endda konvertere dem. Det kan være meget nyttigt til at skabe forskellige produkter med det samme indhold eller til at skabe forskellige versioner med de ændringer, du finder nyttige, f.eks. forskellige størrelser. For at duplikere et projekt skal du gå til projektpanelet og vælge det projekt, du vil duplikere. En menu med flere muligheder vises til højre. Blandt funktionsmulighederne finder du knappen Dupliker. Du kan også finde Duplicate-knappen ved at klikke på projektets knap med de 3 prikker.

Indstillinger for projektet vises

Hvis du klikker på den, oprettes der automatisk et nyt identisk projekt i dit projektpanel. Bemærk, at dette nye projekt ikke er blevet delt og endnu ikke er tilgængeligt for salg.

Duplikeret projekt på panelet

Hvis du vil konvertere dette nye projekt til en anden artikel, skal du klikke på det for at få vist de forskellige muligheder i menuen til højre. Her finder du knappen Konverter artikel nu.

Knappen Konverter artikel

Når du klikker på den, får du en advarsel om, at hvis du ændrer format, størrelse eller antal sider, kan det ændre indholdet. Nu skal du vælge det produkt, du vil lave dit projekt om til.

Artikler til konvertering af projektet

Når artiklen er valgt, finder du i panelet Projekter både det oprindelige projekt og det duplikerede projekt, der er blevet konverteret til en anden artikel.

Samme projekt, anden artikel

Bemærk, at i det konverterede produkt er egenskaberne for det oprindelige projekt, som du har designet, blevet ændret. Det er vigtigt, at du åbner det konverterede projekt for at tjekke, at alt er, som du vil have det. For at gøre dette skal du klikke på det konverterede projekt for at få højremenuen frem. Der skal du vælge Rediger projekt. Det konverterede projekt åbnes, så du kan gennemgå det og foretage de ændringer, du ønsker i den nye version.

Designer med konverteret projekt