Duplikere eller konvertere et projekt

Duplikere eller konvertere et projekt

Du kan oprette dine projekter fra bunden eller du kan duplikere og endda konvertere dem. Dette kan være meget nyttigt for at oprette forskellige produkter med det samme indhold eller for at oprette forskellige versioner med de ændringer, som du finder nyttige, f.eks. forskellige størrelser. For at duplikere et projekt skal du gå til panelet Projekter og vælge det projekt, du vil duplikere. Der vises en menu med flere muligheder til højre. Inden for funktionsmulighederne finder du knappen Duplicate (Duplikere ). Du kan også finde knappen Duplicate (Duplikere ) ved at klikke på projektets 3 prikker-knap.

Project options displayed

Hvis du klikker på den, oprettes der automatisk et nyt identisk projekt i dit projektpanel. Bemærk venligst, at dette nye projekt ikke er blevet delt og endnu ikke er tilgængeligt til salg.

Duplicated project on panel

Hvis du vil konvertere dette nye projekt til en anden artikel, skal du klikke på det for at få vist de forskellige muligheder i menuen til højre. Her finder du knappen Konverter artikel nu.

Convert article button

Når du klikker på den, vises en advarselsmeddelelse, der informerer dig om, at ændring af format, størrelse eller antal sider kan ændre indholdet. Nu skal du vælge det produkt, som du ønsker at omdanne dit projekt til.

Articles to convert the project

Når artiklen er valgt, finder du i panelet Projekter både det oprindelige projekt og det duplikerede projekt, der er blevet konverteret til en anden artikel, i panelet Projekter.

Same project different article

Bemærk, at i det konverterede produkt er egenskaberne i det oprindelige projekt, som du har designet, blevet ændret. Det er vigtigt, at du åbner det konverterede projekt for at kontrollere, at alt er, som du ønsker det. For at gøre dette skal du klikke på det konverterede projekt for at få den rigtige menu frem. Der skal du vælge Rediger projekt. Det konverterede projekt åbnes, så du kan gennemgå det og foretage de ændringer, du ønsker i denne nye version.

Designer with converted project