Del et projekt

Del et projekt

Der er flere muligheder for at dele dine projekter, afhængigt af dine behov. Det første, du skal gøre, er at aktivere deling. Der er flere steder, hvor du kan aktivere denne mulighed. Når du designer et projekt, finder du en Del-knap i topmenuen i designeren.

Designer with Professional Line

I panelet Projekter vises flere muligheder, hvis du trækker menuen ned i et af projekterne. Der finder du knappen Del indstillinger.

Projects panel drop down menu

Når du vælger et projekt, vises en menu til højre med alle oplysninger om det. Der finder du også knappen Del indstillinger.

Right menu of the Projects panel

Når du klikker på Del indstillinger, vises en popup-menu. Her skal du aktivere deling.

Activate Share Project

Når den er aktiveret, vises forskellige muligheder, så du kan tilpasse den måde, du deler dit projekt på.

Share Project menu

Du kan sikre det med en adgangskode, hvis du ønsker det. Du skal manuelt fortælle brugerne adgangskoden, så de kan få adgang til projektet. Ligesom med gallerierne vil det delte link til dit projekt være tilgængeligt her. Du kan kopiere og indsætte dette link manuelt, eller du kan blot klikke på Åbn. Dette vil åbne det delte link til dit projekt og give dig mulighed for at se, hvordan brugerne vil se det.
Under Shared-linket finder du de forskellige muligheder for at sende og dele dit projekt med brugerne. Du kan kopiere Delingslinket for at sende det til de brugere, du ønsker, ved hjælp af din foretrukne metode eller platform. Du kan klikke på Send via e-mail for at sende linket via e-mail ved hjælp af den standard-e-mailsoftware, du har valgt på din enhed. Eller du kan sende det delte link pr. e-mail til dine kontakter direkte fra Photo Portal ved at klikke på Del med kontakter. Under Vis avancerede indstillinger finder du muligheden for at tilføje oversættelser.

Translations menu

Når du har konfigureret projektet, skal du klikke på Gem. Du vil se, at status for dit projekt er ændret.

Project status

 

Din sprogindstilling stemmer ikke overens med sproget på denne hjemmeside. Vælg venligst:

Din sprogindstilling stemmer ikke overens med sproget på denne hjemmeside. Vælg venligst: