Cliparts

Cliparts

Der findes et omfattende udvalg af cliparts til brug i dine designs. Du kan se dem ved at klikke på knappen Cliparts i menuen til højre.

Cliparts menu in right column

Cliparts kan filtreres efter kategori ved at rulle ned i feltet Kategori og vælge en af de kategorier, der tilbydes. De kan også filtreres ved at indtaste et søgeord i søgefeltet.

Cliparts Category and Search Box

Klik på hjerteikonet i bunden af hvert clipart for at gemme det som en favorit. Når hjertet er aktiveret, vises clipartet øverst i menuen. Det kan bruges til at vælge de mest brugte cliparts, så man hurtigt kan finde dem.

Favourite Cliparts selected by heart icon

For at tilføje clipart til fotoproduktet skal du vælge clipart ved at holde museknappen nede og trække det over på fotoproduktet. Clipart'en vil blive placeret på produktet med standardindstillingerne. Du skal justere størrelsen og placeringen, så den passer til dine designbehov.

Når clipartet er valgt, vises en menu over det med værktøjer til at spejlvende det. Klik på Mirror horizontally eller Mirror vertically for at vende clipart'en i overensstemmelse hermed.

Clipart selected with tools on top and right column

Som med resten af objekterne, når clipart er valgt, vises knapper med dets værktøj til højre. Clipart-farverne kan ændres ved at anvende filtre. For mere information, se artiklen Anvend filtre. Husk, at menuen Position indeholder værktøjerne til justering, lag og opacitet.