Billedtekst til udstillinger

Billedtekst til udstillinger

Denne funktion er meget nyttig til udstillinger, da den giver potentielle kunder mulighed for at købe dine billeder direkte ved blot at scanne den QR-kode, der er knyttet til billedet. Hvis du ønsker at gøre fotos tilgængelige ved blot at scanne en QR-kode, kan du gøre det ved at bruge funktionen Opret billedtekst i dit galleri. Inden du klikker på denne funktion, kan du tilføje en titel og en beskrivelse til billederne i galleriet, så disse oplysninger vises på kortene ved siden af QR-koden. For at gøre dette skal du vælge et billede fra dit galleri. I menuen til højre vises oplysninger om fotoet og forskellige funktioner. Under Detaljer finder du plads til at tilføje en titel og beskrivelse til dit billede, hvis du ønsker det. Når du har udfyldt disse, skal du klikke på Gem ændringer. Hvis du ikke tilføjer en titel til dit billede, vil standardfilnavnet blive brugt.

Image details in the gallery view

Funktionen Create Captions (Opret billedtekster ) kan findes to steder: I galleriet ved at klikke på knappen med de 3 prikker i det ønskede galleri.

Display options in the gallery

I galleriet, uden et valgt billede, kan du finde den i menuen til højre, under funktioner.

Options within the gallery

Når du klikker på knappen Opret billedtekst (til udstillinger), får du vist forskellige muligheder for at tilpasse oplysningerne og udseendet af dit kort samt et eksempel på, hvordan det vil se ud. Ud over den QR-kode, der skal scannes, indeholder kortene kunstnernavnet, som du finder i afsnittet Profil og sideindstillingerkontoen, samt titlen på det billede, som det henviser til. Eventuelt kan du også inkludere en beskrivelse af billedet.

Export caption data menu

Hvis du vil downloade en PDF-fil med alle billedkortene i galleriet med den tilhørende QR-kode, skal du blot klikke på Download printbar PDF-fil. En PDF-fil med alle de kort, der svarer til hvert billede i galleriet, kan downloades, udskrives og bruges, hvor du vil. Du kan også downloade CSV-filen med de tilsvarende oplysninger fra galleriet ved at klikke på Download ark (CSV). Med CSV-filen kan du oprette og designe din egen billedtekst.