Fotoplakat med Kodak metallic overflade fra Saal Digital

Dit velkomstgavekort* til en værdi af  110 kr.: WB524LFT

Kodak Metallic er kendt for sit metal-look og den tredimensionelle effekt.

Få et velkomst-gavekort til en værdi af 110 kr.* til din personlige fotoplakat. Tilbuddet er gyldigt til 31/05/2018. Minimum ordre er 225 kr.. Forsendelse er ikke inkluderet. Kan ikke kombineres med andre kampagner, rabatkoder eller gavekort.
Gavekort kan kun indløses én gang.

Fotoplakat overflade med metal look

Gør dig bemærket med denne plakatoverflade. Takket være papirets blanke overflade og metal looket, kan du lave et billede med en fantastisk optisk tiltrækningskraft og dybde. Fotografer har ofte beskrevet dette look som "krom på papir".

Med tredimensionel effekt

Kodak Metallic papiret er lavet af en speciel kombination af filmlaminat-lag for at opnå en 3D effekt og et langtidsholdbart billede med en utrolig lys baggrund. Den professionelle emulsion giver en ekstrem skarphed, glans og farvemætning med en intens sort tæthed, hvilket gør billedet endnu mere tiltalende.

Fotoplakat lavet af papiret Kodak metallic fra Saal Digital

Mange anvendelsesmuligheder

Kodal metallic fotoplakaten kan bruges til en bred vifte af formål - fra portræt (begivenheder, sport, teenagere og bryllupper) til reklamebranchen, såsom pressemateriale, dekorative billeder, displays og i butiksvinduer.

Vi tilbyder også fotoplakater med andre overflader fra Fujifilm, og tre FineArt papirtyper fra Hahnemühle.