Fotoplakat lavet med fotopapiret Fujifilm silke | portræt fra Saal Digital

Dit velkomstgavekort* til en værdi af 130 kr: PF276-EXF

Silk
* Få et velkomst-gavekort til en værdi af 130 kr til din personlige fotoplakat. Tilbuddet er gyldigt til 30/09/2022. Minimum ordre er 260 kr. Forsendelse er ikke inkluderet. Kan ikke kombineres med andre kampagner, rabatkoder eller gavekort.Gavekort kan kun indløses én gang.

En hel speciel overflade i silke/portræt

Den klassiske fotoplakat har en delikat silke overflade, der giver en helt speciel fornemmelse, når du rører ved den. Silke/portræt overfladen bruges ofte i reklame- og portrætfotografering. Denne papirtype har en fremragende farvegengivelse og langvarig billedstabilitet.

Denne fotoplakat egner sig især til reklame, portrætter, bryllupsbilleder, børnehave- og skolefotografering.

Kvalitets plakater

Silke/portræt overfladen har et stort farverum, der giver en spektakulær grafisk gengivelse og en naturlig afgrænsning af skyggerne. Den enestående silkeportræt overflade skiller sig ud, med sine delikate silke fornemmelse.

Lær også vores andre overflader at kende. Vi tilbyder ialt fem forskellige fotoplakatsoverflader, samt tre forskellige papirtyper i vores FineArt udvalg.

Silk Fujifilm

Fremragende farvegengivelse

Vi anvender den sidste nye teknologi indenfor sølvhalogenemulsion, hvilket er grunden til den spektakulære belysning og det store farverum.

Beskyttelse mod skanning: Den specielle, strukturerede silkeoverflade gør det så godt som umuligt at opnå et tilfredsstillende scanningsresultat, og beskytter din fotoplakat imod uønsket kopiering.

Design nu
Design nu