Fotoplakat lavet med fotopapiret Fujifilm silke | portræt fra Saal Digital

Dit velkomstgavekort* til en værdi af 130 kr: PF276-EXF

* Få et velkomst-gavekort til en værdi af 130 kr til din personlige fotoplakat. Tilbuddet er gyldigt til 31/07/2024. Minimum ordre er 260 kr. Forsendelse er ikke inkluderet. Kan ikke kombineres med andre kampagner, rabatkoder eller gavekort.Gavekort kan kun indløses én gang.

Et særligt touch af silke

Den klassiske fotoplakat med den fine silkeraster giver en særlig følelse. Overfladen Silk bruges til reklame- og portrætfotografering og sikrer fremragende farvegengivelse og langvarig billedstabilitet.

Denne type plakat er især velegnet til professionelle portrætter og bryllups- og skolefotografering.

Fantastisk plakatkvalitet

Det intense farvespektrum giver en fremragende billedgengivelse og naturlige skygger. Silk appellerer til følesansen og skiller sig mærkbart ud fra andre overflader.

Oplev vores andre overflader. I vores kollektion tilbyder vi fem andre fotografiske plakatoverflader, herunder tre i vores FineArt-plakatsortiment.

Silk Fujifilm

Fremragende farvegengivelse

Vi anvender den sidste nye teknologi indenfor sølvhalogenemulsion, hvilket er grunden til den spektakulære belysning og det store farverum.

Beskyttelse mod skanning: Den specielle, strukturerede silkeoverflade gør det så godt som umuligt at opnå et tilfredsstillende scanningsresultat, og beskytter din fotoplakat imod uønsket kopiering.

Din sprogindstilling stemmer ikke overens med sproget på denne hjemmeside. Vælg venligst:

Din sprogindstilling stemmer ikke overens med sproget på denne hjemmeside. Vælg venligst: