Fotoplakat lavet med fotopapiret Fujifilm silke | portræt fra Saal Digital

Dit velkomstgavekort* til en værdi af 130 kr: PF276-EXF

Silk
* Få et velkomst-gavekort til en værdi af 130 kr til din personlige fotoplakat. Tilbuddet er gyldigt til 31/01/2023. Minimum ordre er 260 kr. Forsendelse er ikke inkluderet. Kan ikke kombineres med andre kampagner, rabatkoder eller gavekort.Gavekort kan kun indløses én gang.

Et særligt silke touch

Den klassiske fotoplakat med det fine silkeraster giver en særlig følelse. Overfladen Silk | Portrait anvendes til reklame- og portrætfotografering og sikrer fremragende farvegengivelse og langvarig billedstabilitet.

Denne type plakat er særligt velegnet til professionelle portrætter og bryllups- og skolefotografering.

Fantastisk plakatkvalitet

Det intense farvespektrum fremmer en fremragende billedgengivelse og giver en naturlig nuancering. Silk | Portrait appellerer til følesansen og skiller sig tydeligt ud fra andre overflader.

Opdag vores andre overflader. I vores kollektion tilbyder vi fem andre fotografiske plakatoverflader, herunder tre i vores FineArt-plakatsortiment.

Silk Fujifilm

Fremragende farvegengivelse

Vi anvender den sidste nye teknologi indenfor sølvhalogenemulsion, hvilket er grunden til den spektakulære belysning og det store farverum.

Beskyttelse mod skanning: Den specielle, strukturerede silkeoverflade gør det så godt som umuligt at opnå et tilfredsstillende scanningsresultat, og beskytter din fotoplakat imod uønsket kopiering.

Design nu
Design nu