Bordkalendere

En unik kalender med billeder til dit skrivebord

Photoproduct

Bordkalendere

Vores Bordkalendere har spiralryg af høj kvalitet og en stabil base af karton, så de fungerer som vidunderlig udsmykning på et bord eller en hylde. Hvis du vil have styr på dine opgaver og altid have din kalender ved hånden, er Bordkalenderen perfekt. Hvis du placerer den på dit skrivebord eller sengebord, kan du altid tage et kig på den. Den er ikke kun praktisk, men også en dejlig måde at genleve et nyt minde på hver måned.

Kalendere i det perfekte format til dit skrivebord

Photoproduct

Overflader til bordkalendere

Vælg fra vores udvalg af luksuspapir med farvetryk af høj kvalitet. De trykte kalendere er ideelle, hvis du vil skrive på dem med en kuglepen eller blyant, da det matte og teksturerede papir giver en tydelig skrift.

Lad dig inspirere af vores galleri!

gallery-image-00
gallery-image-01
gallery-image-02
gallery-image-03

Vælg mellem mange forskellige designs til din kalender

Photos

Skab en helt personlig kalender

Photoproduct

Brug dine yndlingsfarver

Tilpas din bordkalender helt ned i de små detaljer ved at vælge de farver, du bedst kan lide, til hverdage, helligdage, søndage og dine vigtige begivenheder. Du kan også tilpasse baggrundsfarven og dens gennemsigtighed.

Photoproduct

Tilføj helligdage og dine egne begivenheder

I menuen ”Helligdage” finder du en liste over helligdage i det land, du har valgt. Du kan selv udvide og ændre denne liste ved at fjerne eller tilføje dine egne datoer såsom fødselsdage, jubilæer og andre vigtige begivenheder i dit liv.

Photoproduct

Vælg størrelsen på kalenderoversigten

Alt efter om du foretrækker mere plads til dine billeder eller mere plads til dagene i måneden, kan du ændre størrelsen på kalenderoversigten.

Photoproduct

Del din kalender

Du kan dele dit projekt med dem, du vil, med bare et par klik. Enten med familie og venner, så de kan se din kalender, kommentere på den eller selv foretage bestillinger, eller hvis du er professionel, kan du sælge den direkte til dine kunder.

Hvorfor købe hos Saal Digital?

Vi er et professionelt fotolaboratorium med stor entusiasme for fotografering. Vi stræber altid efter at videreudvikle vores produkter for at opnå højere standarder og imødekomme vores kunders behov. Som en moderne udbyder af onlinetjenester er vi specialiseret i fotoprodukter af høj kvalitet, herunder personlige Vægkalendere, Bordkalendere og Familiekalendere.

usp-heading

Intet producentlogo

Ingen af vores produkter bærer vores logo. Du modtager et fuldstændig neutralt produkt uden distraherende symboler.

usp-heading2

Hurtig levering

Du modtager dit fotoprodukt på ingen tid. Der er kun få hverdages produktionstid, så ventetiden vil ikke være lang.

usp-heading3

Garanteret tilfredshed

At bestille hos Saal Digital er stressfri. Det skyldes, at din tilfredshed er en central del af vores virksomheds filosofi.

usp-heading

Risikofri bestilling

Vi tilbyder dig forskellige sikre betalingsmuligheder for dine bestillinger. Du kan vælge at betale enten med direkte debitering, kreditkort eller PayPal.

usp-heading2

Professionel Kvalitet

Vi tror på at producere luksuriøse fotoprodukter, så vi altid kan tilbyde dig det bedste. Dine billeder er i de bedste hænder hos os!

Design nu
Design nu