Photo Booklets from Saal Digital

Experience your pictures in HighEnd quality

Fotohæftet fra Saal Digital
fotoMagazin: Overall rating very good Saal Digital delights with an exquisitely crafted photo canvas and sharp, high-contrast printing. Test Winner CHIP FOTO-VIDEO 12/2018 Test Winner CHIP FOTO-VIDEO 12/2018 trusted: En fotobog i uovertruffen kvalitet. fotoMagazin: testvinder af fotofremkaldelse Testresultat: meget godt Alt perfekt og hurtig levering Saal har imponeret os med den høje kvalitet De fremkaldte billeder har en fantastisk skarphed, kontrast og farvegengivelse. Saal Digital garanterer gode kontraster og fremragende behandling af dine fotos. Kvaliteten af ​​fotobøgerne er den bedste, vi nogensinde har set.

Fotohæftet - lige så unik som dine billeder

Siderne i fotohæftet og den matte beskyttende plastik forside er forbundet med en med en stærk spiralindbinding. Spiralindbindingen gør, at siderne kan lægges helt fladt, og at de kan vendes fuldkommen.

Inden i fotohæftet

Hver enkel side er lavet af premium papir, og takket være 6-farvetrykket står motivet knivskarpt. Fotohæftet fås i forskellige størrelser, og det er nemt at tage med på farten. Alle vores fotohæfter laves uden logo eller stregkode.

stående format

13 x 18
13 x 18
fra 67 kr.
21 x 30 (A4)
21 x 30 (A4)
fra 141 kr.

Kvadratisk

Liggende format

18 x 13
18 x 13
fra 67 kr.
30 x 21 (A4)
30 x 21 (A4)
fra 141 kr.
42 x 30 (A3)
42 x 30 (A3)
fra 282 kr.

Papirtyperne til fotohæftet

Premium-Papier matt

Mat premium papir

Det matte premium papir får det bedste frem i dine billeder med flotte kontrasterende farver. Kombinationen af ​​vores trykproces og det matte premium papir sikrer et strålende resultat i en naturtro kvalitet.

  • Førsteklasses mat premium papir
  • Levende farver
  • Fascinerende dybde
Kunstdruck

Kunsttryk

Kunstpapiret giver en imponerende præsentation af dine motiver i fotohæftet. Den fine overfladestruktur i kunstpapiret giver dit motiv et elegant udseende. Takket være vores trykproces opnås strålende farver i høj kvalitet.

  • Elegant udseende
  • Fin overfladestruktur
  • Strålende farver
Bestil nu
Bestil nu